Драга Кајгана

Статус
Затворена за нови мислења.
S

Shaman

Гостин
Драга во моментов ти си ми тука на која можам да се попрам !
Не драга нема да те лажам, МЕ БОЛИ СРЦЕТО! Душатаа ме печее, онаа грутка која ја извадив засекогаш по таа слика што ја видов пак си дојде на старото место... а не сакав, не го сакав тоа !
Доста ми е од некои личности од минатото!
Не ги сакам !
Мразам враќање назад на спомените, ја мразим болката што ми ја чувствува срцето, го мразам она делче кое ми ја сече душата на милиони парчиња!!
Ми треба да отидам далекууууу... Мноогуу далеку, таму ја гледам светлата точка !

Вечерва ќе се исплачам, да и за тоа нема да те лажам, затоа што имам потреба од тоа ! :place:

Да се надаме на подобро утро...
јас се осеќав вака лани. сега по една година се осеќам ко ракета,
ќе помине. :)

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.380
Поени од реакции
4.934
Плуќа е бе, ќе издржи.

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Драга Кајгана, сакам да кажам дека ова е термин кој одамна тешко ми е да го употребам. Ама со задоволство би почнал со „Многу почитувана...“

Како бивша девојка која си ја преболел. Не и викаш Драга, али ја поштуеш као девојка што си ја ебел додека може да гледа, диши и оди, во случајов, додека има теми на коишто може да се реплицира.

Едина разлика, на некои бивши девојки сакаш да им се појавиш на нивниот погреб, а на Кајгана не сакаш, напротив. Среќа што ја немам такви бивши, коишто сакаш да се мртви. Не не не... не сакам да умрат, таман работа тоа да ме задоволи. Малку е тоа.

Член од
6 декември 2011
Мислења
2.027
Поени од реакции
3.357
Драга, дали ова лето ќе се случи тоа што ми ветиа битолчаните?:confused:
Ах само ако се случи, ќе излезам на плоштад и вака ќе заиграм.

Нека пукнат душманите, маме им:drk:

Curious

пичкин дим
Член од
24 јули 2007
Мислења
1.652
Поени од реакции
1.899
Драга Кајгана, сакам да кажам дека ова е термин кој одамна тешко ми е да го употребам. Ама со задоволство би почнал со „Многу почитувана...“

Како бивша девојка која си ја преболел. Не и викаш Драга, али ја поштуеш као девојка што си ја ебел додека може да гледа, диши и оди, во случајов, додека има теми на коишто може да се реплицира.

Едина разлика, на некои бивши девојки сакаш да им се појавиш на нивниот погреб, а на Кајгана не сакаш, напротив. Среќа што ја немам такви бивши, коишто сакаш да се мртви. Не не не... не сакам да умрат, таман работа тоа да ме задоволи. Малку е тоа.
Ухх... брат, немој вака, ме потсетуваш на мојава...
Него остај. Слушај го ова и иди даље, глеај напред, let go.
Пример, ја си најдов нова кандидатка и сеа се мислам како да остварам контакт, како да биде нешто летово.... Абе лето е време за љубов :)

N

Nessa Alcarin

Гостин
К,
Што се треба да направам (читај, да дадам пари за...)
1. Да викнам мајстори за белење (кречење)
2. Да викнам мајстори за отпушување одвод во кујна
3. Да викнам мајстор за струјата, зошто од светилката ми летаат искри
4. Да го дадам килимот на перење, зошто Лулу го мочкаше и сега мириса :D
5. Да си ги платам заостанатите семестри на факс (за да можам да ја пријавам дипломската)
6. сакам компјутер... :X3:
7. да платам кирија и сметки за овој месец

и сето ова треба да го изведам со мојата месечна плата... I'm fucked... :D but I'm still smiling :D
Животот е убава курва, и после умираш!
бацка...
К, досега реализирани точките 5 (лесно поминав, не надминав 20 000 :) ) и 7
Од понеделник одиме реализација на другите точки :ROFLMAO:
п.с. Кога се сака, животот може да те клецка :love:

Член од
26 јуни 2006
Мислења
288
Поени од реакции
24
Драга моја,
Ваљда ќе не бркаат од станот, кој ќе се замара да бара нов...
И да, денес Вале ми го разубави денот. Многу сакам позитивни личности :D

Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.780
Поени од реакции
8.235

Why so hardcore? :)

Сепак, Драга Кајгана, малку мизогинија не е на одмет. As long as its playful.

:D

Near

Рандом лик од соседството
Член од
26 март 2009
Мислења
4.300
Поени од реакции
7.026
Само да ти се пофалам...Утре идам на екскурзија низ Европа,11 дена,5 ноќи во автобус :oops:: Поздрав,па се гледаме во јуни здравје... :)

SinisteR.

Is this your homework Larry?
Член од
10 јуни 2011
Мислења
2.823
Поени од реакции
7.033
ДК
една бичкија треба земање и сите тролој да се исечат

n/a

Член од
28 декември 2011
Мислења
1.194
Поени од реакции
2.258
Се мразам.
Не сум наспан, хронично, цело тело ми е искршено од повреди од фудбал, и во главава ми е каша, вакуум.
А да, барам некој да отспие саат - два за мене. Плаќам во пиво. :)

Член од
1 декември 2011
Мислења
2.680
Поени од реакции
3.053
Се мразам.
Не сум наспан, хронично, цело тело ми е искршено од повреди од фудбал, и во главава ми е каша, вакуум.
А да, барам некој да отспие саат - два за мене. Плаќам во пиво. :)
Don't worry, I already did :)
Where's the beer?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom