Sony Ericsson Live with walkman

• Креатор на темата Креатор на темата Кумановец1995
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
23 јануари 2012
Мислења
885
Поени од реакции
912
http://www.vip.mk/cm/gsm_adv/SonyEricsson/index.php?phoneId=250

Размислувам да се префрлам на вип поспејд поради бесплатните минути, а и да се подновам со телефон :) Ми падна на око овој телефон и на изглед вака убаво изгледа, утре ке отидам до вип да видам дали го имаат да го видам во живо :D Имам намера да го земам телефонот со Vip Free M со 3000 во готово и 24 договор со 500 денари претплата. Но ме буни тоа што скоро на секој телефон има дека оди со Vip Surf 1 GB а јас несакам да го земам телефонот со интернет. Дали сте имале некакво искуство со телефонот и какво мислење имате за него, и како можам да го земам телефонот без интернет и дали ке треба да доплатам за тоа? Фалаа :love:
Едит- Најдов сега цени без Вип сурф и телефонот треба да го платам 2500 денари. Значи излегува 2500 денари телефонот плус договор 24 со 500 денари претплата?​

http://www.vip.mk/cm/gsm_adv/SonyEricsson/index.php?phoneId=250

Размислувам да се префрлам на вип поспејд поради бесплатните минути, а и да се подновам со телефон :) Ми падна на око овој телефон и на изглед вака убаво изгледа, утре ке отидам до вип да видам дали го имаат да го видам во живо :D Имам намера да го земам телефонот со Vip Free M со 3000 во готово и 24 договор со 500 денари претплата. Но ме буни тоа што скоро на секој телефон има дека оди со Vip Surf 1 GB а јас несакам да го земам телефонот со интернет. Дали сте имале некакво искуство со телефонот и какво мислење имате за него, и како можам да го земам телефонот без интернет и дали ке треба да доплатам за тоа? Фалаа :love:
Едит- Најдов сега цени без Вип сурф и телефонот треба да го платам 2500 денари. Значи излегува 2500 денари телефонот плус договор 24 со 500 денари претплата?​

5.499 ти е телефонот на М претплата без интернет на 24 месеци
телефонот не е ништо посебно за тие пари е добар

Тоа е за телефонот различна цена, јас те прашувам- без интернет е 500 денари претплата, а со интернет колку ке бидне?

Интернетот што оди е 400+500=900ден месечно со интенет + 3000 тел вкупно ти иди 24.500
а без интернет пакетот ти иди 500*24+5500= ти иди 17.500
Што значи без интернет е поевтино. Телефонот го купив вчера и е прекрасен, вреди секој денар што е даден за него..

Малце е некомплетно ова прашање - дали е добар?

Добар за што?
Каков корисник си ти во поглед на мобилниве? :)

Интернетот што оди е 400+500=900ден месечно со интенет + 3000 тел вкупно ти иди 24.500
а без интернет пакетот ти иди 500*24+5500= ти иди 17.500
Што значи без интернет е поевтино. Телефонот го купив вчера и е прекрасен, вреди секој денар што е даден за него..
Во какви бои го има мобилниот?

Малце е некомплетно ова прашање - дали е добар?

Добар за што?
Каков корисник си ти во поглед на мобилниве? :)
Битно ми е да е силен звучникот, да се силни слушалките, ако му ставам поголема мемориска да не кочи, добра камера да има, да е издржлив а не како овој сега што го имам еднаш ми падна отидоа 50 евра за екран, да држи батеријата ии незнам не ми текнува во моментов уште нешто ако ми текне ке допишам :D

Го има во црна и бела боја. Поубав е црниот...
Звучникот е многу силен, слушалките што следат со него се перфектрна работа, ептен добар звук даваат исто како во живо да го слушаш а и басот на песните е многу чист. Одкако слушнав песна на тие слушалки, одтогаш песна на други слушалки да слушаш е многу грдо.. Слушалките се овие http://www.sonymobile.com/global-en/products/accessories/livesound-hi-fi-headset/...
За тоа со мемориската, ставив мемориска од 8гб и воопшто не подзакочи..
Камерата е добра 5мп слика во 3Д и во ХД...Незнам како мислиш телефон со тач издржлив... Батеријата држи 2 дена со постојано уклучени вифи,гпс и 300работи...
Едноставно, за тие пари нема да најдеш подобар телефон, а богами и за некој денар повеќе...

Само што неможам да му најдам оргинал футрола за него...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom