Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Иначе овие од барса стварно мислеле дека ќе го добијат најдобриот централен бек во светот за тоа циганчето на клупа што им седи цела сезона ??

Можат само да го сањаат во нивните највлажни соништа. А овие од нивниов фан клуб не го трампале Тиаго за Тиаго во никој случај, тој нивниот бил Меси, Чави, Иниеста, паднатата коса од Пеп и левото маде од Пике у едно, убер иднината на Барса :pos:

Мали полека со Марли малце,дечкото има стаж тука колку што ти имаш влакна на косата.
Не напињај со небитни ствари,листај ги темите наназад да видиш што се квалитетни мислења и држи се до тоа.

Немој да го праам хавуз еј:pos:
Ме заболе најискрено колку стаж има тука.... ;)
--- надополнето: 22 мај 2012 во 06:00 ---
Ме заболе и не ме интересира, као и 90% од људиве овде, не е поврзано со темава и нема потреба да се става !!

Имаш милион теми на форумов труј ги со глупости, ова е Фан Клуб Милан
Милан
Милан
Милан
Милан
не јуве, не чиреа, не тропање глупости, не драга кајгана !

Иначе овие од барса стварно мислеле дека ќе го добијат најдобриот централен бек во светот за тоа циганчето на клупа што им седи цела сезона ??

not_rly.jpg
смири хормони напиј се чајче и ќе ти олесни ;)

Мали полека со Марли малце,дечкото има стаж тука колку што ти имаш влакна на косата.
Не напињај со небитни ствари,листај ги темите наназад да видиш што се квалитетни мислења и држи се до тоа.

Немој да го праам хавуз еј:pos:
И шо сеа? Демек ако има стаж не смее да се скара никој со него? Немам ништо против Марли, интересен ми е и читам добри мислења од него, ама нема врска ова што си го пишал, најискрено.

Инаку да не сум скроз надвор од темава, сликава на Миланез ви е чиста вистина, на чекор сме до Гансо, Строотман а ќе го купиме Габи Мудингаи и Броки од Лацио.

Вчера Манчини бил кај Галијани на посета, ама не верувам дека е пријателска како што вели тој.Го заболе него за Галијани, па ај ќе го посети сега.За некој играч има дојдено копилето , и мислам дека понудил големи пари за некој фудбалер.Нашиве малку се будали, не би ме чудело на не одолеат на големите суми пари.

И шо сеа? Демек ако има стаж не смее да се скара никој со него? Немам ништо против Марли, интересен ми е и читам добри мислења од него, ама нема врска ова што си го пишал, најискрено.

Инаку да не сум скроз надвор од темава, сликава на Миланез ви е чиста вистина, на чекор сме до Гансо, Строотман а ќе го купиме Габи Мудингаи и Броки од Лацио.

Вчера Манчини бил кај Галијани на посета, ама не верувам дека е пријателска како што вели тој.Го заболе него за Галијани, па ај ќе го посети сега.За некој играч има дојдено копилето , и мислам дека понудил големи пари за некој фудбалер.Нашиве малку се будали, не би ме чудело на не одолеат на големите суми пари.
зар ке го враќаме броки жити се на 100 години ??? ако дојдат строотман и гансо на коњ сме..после треба одбраната да се ојача
--- надополнето: 22 мај 2012 во 10:51 ---
http://www.goal.com/en/news/596/exclusive/2012/05/22/3119061/sneijder-offers-himself-to-ac-milan нешто ново.... :D

Ме заболе курот мене Ибрахимовиќ какви гаранции барал и што сакал, алоо зборуваме за Милан тим институција не за Сандерленд или Фрајбург па играчот барал засилувања.
Ако не му чини мрш во Сити да му ебам копилето нелојално.

Абе овие Интерашиве никад во историјата више нема да ни даат играч. Живи штрекнати се да не се повампири играчот кај нас. :) Еден Мунтари ни го дадоа, па кај нас за една полусезноа изигра боље отколку за цел престој во Интер. Не верувам дека тие ќе ги повторат грешките. :)

3791290000-15082011020013.jpg

I'm yours new goalkeeper bitches :X3:

Добро е што Габриел имал европски пасош и нема да ни го пополнува местото за надвор од ЕУ.

Абе за 50 мил. двајца ко Силва ќе земеме не дудлајте и вие сега.

Само проблемот е што сите ги знаеме БиГ ќе се закрпат со Силвестре и Ачерби и ќе не убедуваат дека сме тим полн со лампиони и Берлу пак ќе му кења на Алегри зошто играле лошо против барса :pos: и ќе треба да си пукам во петица од мака.

Да испаднат паметни,сега да направат тим кога си отидоа повеќе од легендите.

Гансо
Кришито/Огбона
Стротман (иначе што сте запнале сите за овој договорен е веќе или ?)
и Аквилани чисто да си кинат со Монтоливо заедно во средина.

:D

Па за 50 милиони и Коларов или некој друг асолен играч............ и ја би се замислил а не Галиани и Берлускони. А Ибрахимович е у право што бара засилувања он потпиша за Милан еден од најдобрите клубови у свет не за Аталанта па да секој трансфер да е за без пари и да игра со Мезбах и Бонера. Да не беше он незнам дали ќе бевме трети у Италија а не па да се бориме за титула скоро до крај.
Најбитнии позиции у фудбал се голман и напаѓач . Ја пре би Силва да си иде ( мада ми е е поомилен од Ибра) него Ибрахимович.

Неиграњето на Силва во завршницата од првенствово нас тутула не кошташе, ете колку ни е битен Силва во тимот затоа сум да остане макар Сити ни понуиле и 150 милиони. Ако си замини Силва големи се шансите и Ибра да си оди, ма да ќе му верувам на Алегри, на вчерашното интервјуто кажа дека и двајцава остануваат во тимот и новиот Милан ќе се гради врз база на нив.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom