Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.794
Поени од реакции
12.162
Бенитез зборува дека Аква е добар, ама досега никогаш не спомнал дека треба да игра на позицијата на Џерард туку на позицијата на Лукас!

И не те разбирам во кој смисол глупости?:toe:
Абе мали....чичко бенитез цела сезона зборува глупости....аквилани е добар аквилани е ова аквилани е она.....а не го става во игра...така да не се надевајте дека аквилани ке игра прва.....може 2-3 да го стави и потоа пак ке го врати на клупа....за наредната сезона секако.....бенитез само за зборување е.....

абе ние само вакви земаме....арно ама кога ке дојде време да влезат во прв тим....мистериозно исчезнуваат.....каде е плесис???каде е пачеко???? каде е немет???? дарби и кели наводно цела сезона се 'повредени'....ајала дремеше на клупа .....

Член од
22 јуни 2007
Мислења
1.296
Поени од реакции
26
Aquilani sezonava 8 pati igral kako starter a 6 pati vlegol kako rezerva i ima 6 asistencii i eden gol , i 3 pati e proglasen za Man Of The Match , epa sega videte dali e dobar ili ne .

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Абе мали....чичко бенитез цела сезона зборува глупости....аквилани е добар аквилани е ова аквилани е она.....а не го става во игра...така да не се надевајте дека аквилани ке игра прва.....може 2-3 да го стави и потоа пак ке го врати на клупа....за наредната сезона секако.....бенитез само за зборување е.....

абе ние само вакви земаме....арно ама кога ке дојде време да влезат во прв тим....мистериозно исчезнуваат.....каде е плесис???каде е пачеко???? каде е немет???? дарби и кели наводно цела сезона се 'повредени'....ајала дремеше на клупа .....

Немој алергичен сум на “мали“, оддамна сум остарен!taga

Ако Бенитез остане сигурен сум дека ке је смени филозофијата со Аква.....во тоа сум сигурен!

А за младичот како шо читам одличен е во Чарлтон. Има изиграно околу 30тина утакмици и има дадено околу 7-8 гола, така да за неговата возраст е одличен. Инаку некаде прочитав дека е најмлад стрелец во Премиер со само 16 години. Ако најдам некаде ке постирам.

Ливерпул

Red Scouser
Член од
18 февруари 2010
Мислења
967
Поени од реакции
833
Единствениот проблем со Aquilani е што играчите околу него се премногу статични, кога игра тој се забележува како некои од неговите топки одат во празно но тоа е само затоа што играчите околу него не се навикнати на брзите додавања од Aquilani. Кога ќе се привикнат на неговиот стил на игра и кога ќе му падне "р'ѓата"(од повреда која го оддалечи од терените), е дури тогаш ќе ги видиме неговите способности. Мисалм дека ако Aquilani успее да биде здрав што е можно повеќе, со одмор за светското првенство и соодветна пред-сезонска припрема, ќе биде клучен играч во наредната сезона како и Torres и Gerrard. За вечер се надевам Aquilani дека ќе игра и тоа на местото на Gerrard позади напаѓачот (Babel), бидејки Gerrard најверојатно ќе игра десно (Kuyt повреден, Maxi не смее во ЕЛ) а Masch и Lucas ќе бидат пак заедно. Benayoun ќе мора лево бидејќи Babel ќе ја игра улогата на Torres во отсуство на повредените N'gog и Kuyt.

-----------Reina-------------
Johnson-Carra-Kyrgiakos-Agger
--------Masch-Lucas---------
Gerrard----Aquilani---Benayoun
------------Babel-------------

Мислам дека ова и ни е најсилниот состав со кој може да излеземе. Освен ако не планира Benitez, El Zhar да го игра десно па Gerrard пак да го видиме во неговата вообичаена позиција.

Член од
18 декември 2008
Мислења
1.277
Поени од реакции
323
Абе камен ви е Ел Жар, а пак Бенајун:pos2:
Тешко дека че поминете!

StefanJT26

Captain , Leader , Legend
Член од
11 јануари 2010
Мислења
610
Поени од реакции
7
Кои играчи се повредени?

Ливерпул

Red Scouser
Член од
18 февруари 2010
Мислења
967
Поени од реакции
833
Кои играчи се повредени?
Kuyt, N'gog, Skrtel, Insua, Torres, Kelly и Aurelio... Но можно е Dirk "Duracell" Kuyt вечер и да заигра или барем да влезе од клупа.

Абе камен ви е Ел Жар, а пак Бенајун:pos2:
Тешко дека че поминете!
Прашај ги R.Madrid за Benny :smir:...

legend

legend is back
Член од
25 април 2008
Мислења
1.527
Поени од реакции
235
The team in full: Reina, Mascherano, Johnson, Carragher, Agger, Lucas, Gerrard, Aquilani, Babel, Benayoun, Kuyt. Subs: Cavalieri, Kyrgiakos, Pacheco, Degen, El Zhar, Ayala, Ngog.
Маскерано би требало да игра лево а Агер да се врате на својата позиција е ова веќе ме бендиса.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.794
Поени од реакции
12.162
The team in full: Reina, Mascherano, Johnson, Carragher, Agger, Lucas, Gerrard, Aquilani, Babel, Benayoun, Kuyt. Subs: Cavalieri, Kyrgiakos, Pacheco, Degen, El Zhar, Ayala, Ngog.
Маскерано би требало да игра лево а Агер да се врате на својата позиција е ова веќе ме бендиса.
и мене и мене...:pos2::pos2::pos2::pos2: изгледа ке врне вечер......

Немој алергичен сум на “мали“, оддамна сум остарен!taga

Ако Бенитез остане сигурен сум дека ке је смени филозофијата со Аква.....во тоа сум сигурен!

А за младичот како шо читам одличен е во Чарлтон. Има изиграно околу 30тина утакмици и има дадено околу 7-8 гола, така да за неговата возраст е одличен. Инаку некаде прочитав дека е најмлад стрелец во Премиер со само 16 години. Ако најдам некаде ке постирам.
добро мали односно големи се извинувам....навика ми е...а бенитез нема шанса да ја смени филозофијата со аквилани...една негова лоша утакмица и пак на клупа...ама тоа е само мое мислење....дај боже да не е така

Член од
18 март 2009
Мислења
1.120
Поени од реакции
343
Тимов не ми делува баш охрабрувачки

KESKOO

Форум зависник
Член од
13 март 2010
Мислења
178
Поени од реакции
3
Абеееееееее Бенитез арно ти текна да го играш Аквилани

Член од
18 март 2009
Мислења
1.120
Поени од реакции
343
Ајде со среќа нека ни е ако го поминиме ова сме 80% шампиони.

sanos_a

www.autobusi.net/
Член од
12 декември 2008
Мислења
554
Поени од реакции
83
акваман и кујт у прв состав :vozbud:
е тоа се цене

Статус
Затворена за нови мислења.