Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Алал да ви е, дај и нашиве нека напраат вака

LIVERPOOL co-owners Tom Hicks and George Gillett will finally announce plans to officially put the Reds up for sale this week.

http://www.thesun.co.uk/sol/homepage/sport/football/2928227/Yanks-to-put-Reds-up-for-sale.html#ixzz0kuCXa1k9

Се е во ред..........само ценатаа 600 миљончиња!:uvo:
Белким Арапот шо не мерка веке 2 година конечно ке загриза.:wink:

Goran Bt

локал патриот
Член од
28 јуни 2009
Мислења
9.431
Поени од реакции
8.560
Едно прашање до кај се со стадионот нели требаше до 2010 потоа пак провонгираа до 2012 имате некоја информација би требало да е при крај што ставиле цената од 600 миљони за продажба а ако не незнам како мислат да му дадат толку пари за ништо вложено во клубот :tapp:
Овај србинот читав некаде или видов дека ако дојди а 99 % ќе додји во ливерпул веднаш ќе биде отстапен на позајмица или во бирмингем или блекбурн мислам дека беше но гарант ќе го отстапат воопштно не му треба ваков играч
Манчестер сити имал некој понуда во ливерпул за маскерано и торес во пакет да ги купеле ?и ова е уште една шепукулација или има нешто :salut:

superstarpizza

Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Едно прашање до кај се со стадионот нели требаше до 2010 потоа пак провонгираа до 2012 имате некоја информација би требало да е при крај што ставиле цената од 600 миљони за продажба а ако не незнам како мислат да му дадат толку пари за ништо вложено во клубот :tapp:
Овај србинот читав некаде или видов дека ако дојди а 99 % ќе додји во ливерпул веднаш ќе биде отстапен на позајмица или во бирмингем или блекбурн мислам дека беше но гарант ќе го отстапат воопштно не му треба ваков играч
Манчестер сити имал некој понуда во ливерпул за маскерано и торес во пакет да ги купеле ?и ова е уште една шепукулација или има нешто :salut:
За стадионот ЈОК....сеуште нема ништо почнато!

За играчите сега за сега се е шпекулација......посебно за Торес и Маскерано, тоа е веке смешно!poser

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
Денес фановите на Ливерпул низ светот им одаваат почит на 96мина загинати навивачи на Ливерпул во несреќата на стадионот на Шефилд пред 21 година, ова е една од најголемите несреќи во историјата што се случила на фудбалски стадион

повеќе за несреќата тука

superstarpizza

Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Денес фановите на Ливерпул низ светот им одаваат почит на 96мина загинати навивачи на Ливерпул во несреќата на стадионот на Шефилд пред 21 година, ова е една од најголемите несреќи во историјата што се случила на фудбалски стадион

повеќе за несреќата тука

Еве дел од церемонијата тука!

Liverpool FC Liverpool Football Club can today unveil its stylish new home kit for seasons 2010-12.

The adidas strip represents a modern interpretation of the one worn during the triumphant 1989-90 campaign, in which the Reds won title number 18, and is available to pre-order now ahead of the official launch date of May 6, 2010.

Pre-order the new kit now at http://www.liverpoolfc.tv/shop/kit

legend

legend is back
Член од
25 април 2008
Мислења
1.527
Поени од реакции
235

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.794
Поени од реакции
12.162
http://www.liverpoolfc.tv/news/media-watch/aurelio-linked-with-olympiacos-move
http://www.liverpoolfc.tv/news/media-watch/reds-to-swoop-for-wing-wizard
A Аурелио може веке да му се даде карта за во еден правец може да земеме некој по млад и по добар.
Елиа или како се вика ќе биде добро да го земиме не е лошо детето.
abe gledam de4kovo e dobar....ama ne e isto germanija so anglija prvo....vtoro ako e nekoj talent ne go davaa za 9-10 milioni....treto gledam e levo krilo a jas preferiram babel da igra levo....4etvrto arda turan verojatno e podobar od ovoj -igra vo turska liga a veke vredi 20tina milioni ...no ke vidime...i maliov moze dobro da se pokaze....a ne moze nekako desno da igra??? oti poknap ni e tamu...kuyt staree i igra se poloso...

Ливерпул

Red Scouser
Член од
18 февруари 2010
Мислења
967
Поени од реакции
833
abe gledam de4kovo e dobar....ama ne e isto germanija so anglija prvo....vtoro ako e nekoj talent ne go davaa za 9-10 milioni....treto gledam e levo krilo a jas preferiram babel da igra levo....4etvrto arda turan verojatno e podobar od ovoj -igra vo turska liga a veke vredi 20tina milioni ...no ke vidime...i maliov moze dobro da se pokaze....a ne moze nekako desno da igra??? oti poknap ni e tamu...kuyt staree i igra se poloso...
Ни на десното крило ни на левото крило не сме толку тенки во моментов колку на левата бековска позиција. Една од приоритетните позиции за зајакнување ни е баш таа. Insua ни беше слабата точка преку која сите ја гледаа својата шанса за гол против нас. Дечкото (со оглед на тоа што е 20-21 год.) има талент, моментално има најмногу асистенции од сите во тимот (9), но одбранбено е многу слаб што верувам дека со тек на времето ќе се подобри. Зборот ми беше дека уште е млад за да одигра скоро цела сезона и веќе се чувствува заморот кај него а нема кој да го смени (Aurelio е повреден цела сезона и најверојатно ќе си оди летово), затоа ни треба зајакнување на левата бековска позиција.

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.794
Поени од реакции
12.162
Ни на десното крило ни на левото крило не сме толку тенки во моментов колку на левата бековска позиција. Една од приоритетните позиции за зајакнување ни е баш таа. Insua ни беше слабата точка преку која сите ја гледаа својата шанса за гол против нас. Дечкото (со оглед на тоа што е 20-21 год.) има талент, моментално има најмногу асистенции од сите во тимот (9), но одбранбено е многу слаб што верувам дека со тек на времето ќе се подобри. Зборот ми беше дека уште е млад за да одигра скоро цела сезона и веќе се чувствува заморот кај него а нема кој да го смени (Aurelio е повреден цела сезона и најверојатно ќе си оди летово), затоа ни треба зајакнување на левата бековска позиција.
mislam deka insua ke bide dobar igrac....e sega vo defanziva i ne e bas najdobar no ne zaboravaj deka e najniskiot igrac vo premier ligata

Ливерпул

Red Scouser
Член од
18 февруари 2010
Мислења
967
Поени од реакции
833
mislam deka insua ke bide dobar igrac....e sega vo defanziva i ne e bas najdobar no ne zaboravaj deka e najniskiot igrac vo premier ligata
Ако не друго би бил многу добар како резерва да се користи против послабите тимови кои само се бранат, каде што неговите слабости нема да бидат изразени, како некни против Fulham каде што ни недостигаа неговите продори по левата страна (Agger играше лево некни против Fulham). Затоа велам тенки сме на левата бековска позиција и ни треба некој како Aurelio и Arbeloa што беa (солиден дефанзивно). Мене искрено ми се свиѓа Taye Taiwo од О.Марсеј, го немам гледано многу (на 2-3 пати само не ја пратам француската лига баш) незнам колку е добар дефанзивно, ама дефинитивно ми се свиѓа неговиот стил на игра а посебно шутот кој го поседува и кој ме потсеќаат на John Arne Riise "The Tunderbolt" ерата :) , малд играч е а и во Јануари не поврзуваа со него.

Оваа ја гледав пред некоја недела против Lyon, беше Man Of The Match, растур ги праеше на Lyon и накрај се закити со прекрасно голче:

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.794
Поени од реакции
12.162
abe dobar e tipov....navistina e dobar....ama e 10 milion4inja....bi bilo dobro da se zemat ovoj i onoj pogore no dali ke imame pari za toa???!! a ne ke e loso i kjaer da dojde i defanzivata da bide top....samo kako sto napomenav-dali ke imame pari za toa?!!!!

Ливерпул

Red Scouser
Член од
18 февруари 2010
Мислења
967
Поени од реакции
833
abe dobar e tipov....navistina e dobar....ama e 10 milion4inja....bi bilo dobro da se zemat ovoj i onoj pogore no dali ke imame pari za toa???!! a ne ke e loso i kjaer da dojde i defanzivata da bide top....samo kako sto napomenav-dali ke imame pari za toa?!!!!
Како што се шпекулира во Англиските медиуми, по преземањето на контролата врз клубот од Barclays додека се најде нов газда (H&G нема да имаат никаков удел во ништо од клубот), Benitez ќе добие 50 или 60 милиони фунти (тоа се со 20-те милиони од спозорот Standard Chartering) за трансфер летово и плус од продажбата на Dossena (4 милиони), Voronin (2 милиони), Riera ( ?? милиони), Degen ( најверојатно ќе си оди, ?? милиони).

Ме мрзеше да барам линк знам дека беше во www.mirror.co.uk/sport/ сепак еве ова е главно што се пишува:
http://anfieldtalk.blogspot.com/2010/04/reds-have-50-million-transfer-budget-as.html

superstarpizza

Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Толку ние за играчи трошиме :pos:

Абе вие сте приказна за себе.....феномени!poser

Како што се шпекулира во Англиските медиуми, по преземањето на контролата врз клубот од Barclays додека се најде нов газда (H&G нема да имаат никаков удел во ништо од клубот), Benitez ќе добие 50 или 60 милиони фунти (тоа се со 20-те милиони од спозорот Standard Chartering) за трансфер летово и плус од продажбата на Dossena (4 милиони), Voronin (2 милиони), Riera ( ?? милиони), Degen ( најверојатно ќе си оди, ?? милиони).

Ме мрзеше да барам линк знам дека беше во www.mirror.co.uk/sport/ сепак еве ова е главно што се пишува:
http://anfieldtalk.blogspot.com/2010/04/reds-have-50-million-transfer-budget-as.html
Ова беше спомнато уште пред едно 2-3 месеци.
Од тогаш се молам ........ да не биде Бенитез кој ке ги троши тие пари затоа што првата негова “ѕвезда“ ке биде Јовановиќ!:nesvest:

На крајот на сезоната верувам дека многу работи ке бидат различни во тимот и тоа од врвот па со до крајот.

Бенитез сигурно го напушта Ливерпул во тоа сум уверен!zabava

--N-SOUND--

Street Dragster
Член од
22 февруари 2009
Мислења
252
Поени од реакции
6
Инвеститор од Чиле сака да вложи во Ливерпул и да го задржи Бенитез!!!!!!!!!!изглеа тешко дека ке се спасите од овој дебелиов!:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom