Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
I need to buy new jersy!:wink:

И јас! :)
малце ме потсеќа на дресот на Челзи, али добар е, за разлика од некои варијанти шо ги глеав, за кои се збореше дека ќе бидат новите дресови

И јас! :)
малце ме потсеќа на дресот на Челзи, али добар е, за разлика од некои варијанти шо ги глеав, за кои се збореше дека ќе бидат новите дресови

Околу 65 фунти испага со фул опрема!

Домашна варијанта дрес (краток ракав)
Твое име
Бројка
Официјално лого на Премиер Лига

На тоа додај некаде околу 20 фунти транспорт......машала!:kesa:
Ама шо е тука е.:toe:

Инаку сеуште не се пуштени во продажба но може да се нарача.

Најверојатно вакви ќе бидат и другите т.е. гостинскиот и алтернативниот дрес:

i7927c.jpg
zwgajl.jpg
34zd0lt.jpg

Останаа Liverpool и Fulham да ја бранат честа на Англискиот фудбал во европа и тоа во Europa Liga :pos2:. Колку ми е мило што изгубиа Manchester Utd. :)...

Liverpool 2010 - 2012 Home Kit:

1001_1.jpg

1001_2.jpg

Против Chelsea на 1-ви Мај ќе играме со дресов.

http://www.thisisanfield.com/2010/04/07/new-liverpool-201012-home-kit-revealed/

poubav bese stariot ali jbg...ni ovoj ne e los

What a hit son, what a hit.... ајде вечер џерард однеси не во полуфинале

Agger starts

Daniel Agger returns to Liverpool's defence for this evening's Europa League quarter-final, second leg clash with Benfica at Anfield - listen to the game live online from 8pm.

The Dane joins Sotirios Kyrgiakos, Jamie Carragher and Glen Johnson in the Reds' defence, while there is also a recall for Javier Mascherano.

Liverpool: Reina, Johnson, Carragher, Kyrgiakos, Agger, Lucas, Mascherano, Kuyt, Benayoun, Gerrard, Torres.

Subs: Cavalieri, Aquilani, Ngog, Degen, El Zhar, Ayala, Pacheco.

http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-news/agger-starts-listen-live

До сега резултатот е супер само ме нервира што Лукас даде гол сега уште поише го зацврсти првотимскиот статус.:pos2::pos2:

Добро бе која е играва бе алооо ја незнам како водиме 2-0 половина не поминавме... само фати и зарогај ја напред топката торес да ја брка

Честито 1/2финале :smir::smir:

нека ни е честито полуфиналето и со кого се пагаме во полуфинале? атлетико, фулам или хамбугер?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom