Фала Богу што сум женско

Жена оди во продавница за мозоци. Разгледувајќи, забележал дека машките мозоци се поевтини од женските. Кога го прашал продавачот зошто е тоа така, овој му одговорил:
– Затоа што тие се употребувани. :)))
е тоа си го сменил, и тоа во болдот си заборавил да го поправиш:)
вака е оргиналот :)
Маж оди во продавница за мозоци. Разгледувајќи, забележал дека женските мозоци се поевтини од машките. Кога го прашал продавачот зошто е тоа така, овој му одговорил:
– Затоа што тие се употребувани.

е тоа си го сменил, и тоа во болдот си заборавил да го поправиш:)
вака е оргиналот :)
Маж оди во продавница за мозоци. Разгледувајќи, забележал дека женските мозоци се поевтини од машките. Кога го прашал продавачот зошто е тоа така, овој му одговорил:
– Затоа што тие се употребувани.

hmmmmm.......................God Damn it!

Ама јас преправав пошто оригиналот ми немаше логика :icon_lol:

hmmmmm.......................God Damn it!

Ама јас преправав пошто оригиналот ми немаше логика :icon_lol:
е на мене ми има оригиналот повеќе логика,и да си мислел повеќе немаше претходната грешка да ја направиш;)
еве и едно објаснување за кој како го користи мозокот:D
maz_vs_zena14.jpg

Zasto je dobro biti zena

1. Šminka. Za razliku od muškaraca koji svakog dana izgledaju isto, žene imaju privilegiju da eksperimentišu, da se kamufliraju i istaknu svoje najbolje- za samo 1 minut žena može da se transformiše iz komšinice sa sjajem za usne u zavodljivu vamp damu sa naglašenim očima.

2. Besplatne stvarčice. Naravno da ćemo uzeti to poslato piće u kafiću i naravno da će nam stati taksi ako iskoračimo na put i namignemo. Naravno…

3. Grudi. Znali ili ne znali, ali grudi su zaista nešto posebno, nezavisno od oblika i veličine. A žene mogu da se igraju sa njima kada god hoće.

4. Noge. Suknje, šortsevi, haljinice, kupaći kostimi – nije bitno, dovoljno je da skrate donji dio garderobe i pokažu se u najboljem svjetlu, dok ne želi da vidi muškarca u nečemu kraćem od linije koljena.

5. Lijepe stvari. Imaju lijepe stanove, čiste i mirišljave. Ne vole da žive u sopstvenoj prljavštini što mnogi muškarci čine. Zbog toga muškarci i ne uživaju čistoću dok se neka žena ne pojavi.

6. Donji veš. Da li muškarci imaju bilo šta zbog čega se osjećaju zavodljivo? Teško. Žene uživaju svoj seksepil svakim korakom jer znaju šta se nalazi ispod te suknjice.

7. Djeca ih obožavaju. U prirodi je žena da budu odlične majke. Iz nekog razloga one uvijek znaju šta treba učiniti sa djecom, a to im automatski daje prednost u roditeljstvu. Uz to, imaju i magičnu povezanost sa djecom jer, ipak, nosile su ih u sebi 9 mjeseci.

8. Dobijaju poslove. Muškarci jesu bitni za sve poslove, ali se žene i dalje nalaze na najboljim pozicijama.

9. Duže žive. Umiranje nije najbolji način da se ode. Kada muškarci odu (umru), tada tek počinje sva uživancija penzije. Nažalost, oni odu prvi.

10. Pitaju za pravac. Za razliku od muškaraca, žene nemaju problem sa egom i sa tim da nekad nisu sigurne gdje su krenule. Zbog toga zaustave prolaznika koji će uvijek, bez izuzetaka, pomoći ako zna odgovor.

11. Njihova je moć. Kada se muškarac zaljubi, treba odmah da mu bude jasno da žena preuzima kontrolu. U svakom slučaju je opčinjen ženskim seksepilom, nježnošću, pojavom. Beyonce je lijepo rekla da žene vladaju svijetom.
3,4,6,11 важат само за девојки кои се самоуверени и се задоволни од својот изглед,а барем половина од тие што ги познавам не се такви,а сигурно не се во право. И затоа нема да ги осетат "благодетите" од напишаното
8,5,11 не важи за девојки кои не се толку физички привлечни (релативна работа сепак) или помалку привлечни од некои други девојки (од пријателки до конкурентки за работно место)
инаку во глобала со напишаното би можел да се сложам,ама како што реков од сите напишани точки ниедна девојка не може да ги земе здраво за готово
п.с. број девет е чиста глупост

е на мене ми има оригиналот повеќе логика,и да си мислел повеќе немаше претходната грешка да ја направиш;)
еве и едно објаснување за кој како го користи мозокот:D
maz_vs_zena14.jpg

Да сум мислел повеќе хех. Знаеш...ние не се замараме со небитни детали, за нас важна е поентата. Додека вие ќе се изгубите во деталите и додатно ќе ги искомплицирате :D

Иначе имав ваква чаша порано со машки мозок и се гордеев на неа...:P

Ам мислев ете убава тема, ќе прочитам нешто интересно, па успат може ќе додадам нешто, ама wtf?
Дали работите што ги пишува во првиот пост се за Фала Богу? Озбилно?:facepalm:
Иако сум женско, секогаш кажувам дека се гадам од жените и од тоа што го претставуваат тие. Част и чест на исклучоци. Мажите не се цвеќе за мирисање, ама барем не се толкави филмаџии. Знам какви се и тоа е тоа. Не се подмукли преваранти кои се е*ат за корист ако ништо друго. Може мислат само на секс, ама па тоа е искрено... не лажат. Жените дури се навикнати да глумат и задоволство за било каков интерес. Дали има нешто поглупаво од тоа, уште не знам. А па од друга страна, се жалат што не се задоволени како што треба. Ем сакаат, ем не даваат, ем и да дадат глумат. Ајде па најди им го крајот. Искрено, јас сум среќна што не сум машко, само за да не морам да трпам жена до себе.
А за сите останати демек истражувања за кој е попаметен и слични глупости... аман од тоа натегање. Што појќе се борите да се истакнете над мажите, тоа подолу се спуштате. Делата се важат, а не статиите и паролите на разноразни протести. Ако сте задоволни од себе и успешни со своја пот, не треба да се фалите. Паметните мажи ќе го забележат тоа и може и ќе ви го признаат. Пробајте, не кошта ништо.

images

No further questions your honor...

Ам мислев ете убава тема, ќе прочитам нешто интересно, па успат може ќе додадам нешто, ама wtf?
Дали работите што ги пишува во првиот пост се за Фала Богу? Озбилно?:facepalm:
Иако сум женско, секогаш кажувам дека се гадам од жените и од тоа што го претставуваат тие. Част и чест на исклучоци. Мажите не се цвеќе за мирисање, ама барем не се толкави филмаџии. Знам какви се и тоа е тоа. Не се подмукли преваранти кои се е*ат за корист ако ништо друго. Може мислат само на секс, ама па тоа е искрено... не лажат. Жените дури се навикнати да глумат и задоволство за било каков интерес. Дали има нешто поглупаво од тоа, уште не знам. А па од друга страна, се жалат што не се задоволени како што треба. Ем сакаат, ем не даваат, ем и да дадат глумат. Ајде па најди им го крајот. Искрено, јас сум среќна што не сум машко, само за да не морам да трпам жена до себе.
А за сите останати демек истражувања за кој е попаметен и слични глупости... аман од тоа натегање. Што појќе се борите да се истакнете над мажите, тоа подолу се спуштате. Делата се важат, а не статиите и паролите на разноразни протести. Ако сте задоволни од себе и успешни со своја пот, не треба да се фалите. Паметните мажи ќе го забележат тоа и може и ќе ви го признаат. Пробајте, не кошта ништо.
speechless.gif

Фала Богу што сум женско?!! А Бог Мушко!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom