Томислав Николиќ - нов претседател на Србија

Милојко

Идем Куме Кући
Член од
17 ноември 2008
Мислења
3.072
Поени од реакции
554
На основу првих незваничних података ЦеСИД-а - води Томислав Николић. Обрађено 97 одсто од узорка. Николић прогласио победу на председничким изборима и рекао да Србија неће скренути са европског пута, као и да ће заштитити народ на Косову и Метохији.

Врз основ на првите неофицијални податоци на ЦЕСИД води Томислав Николич. Обработени се 97% од гласачките ливчиња. Николич прогласи победа на председателските избори и изјави дека ќе продолжи со европските интеграции како и дека ќе го заштити Српскиот народ на Косово и Метохија.

Доста беше од педерчината Тадич.

Член од
23 ноември 2011
Мислења
14.322
Поени од реакции
32.863
Големо изнанадување, прашање е кој ќе прави влада, што е посилна политичка функција во Србија ме интерсира, Премиерот или Претседателот.

H

Hip.Hop_MKD

Гостин
Е сега мислам дека ќе биде лошо.. :confused: А, зошто ни самиот не знам имам такво лошо претчуство!

Hiperaktiv

Султан :P
Член од
16 февруари 2012
Мислења
1.590
Поени од реакции
923
Веќе претседателот нема никаква улога според мене барем така е во Македонија за во Србија незнам,како и да е нека му е честито на Томислав Николич.

Член од
29 јануари 2012
Мислења
2.172
Поени од реакции
3.719
Извини братче вака али да те прашам ти србин си?

Член од
24 ноември 2009
Мислења
4.959
Поени од реакции
4.882
На основу првих незваничних података ЦеСИД-а - води Томислав Николић. Обрађено 97 одсто од узорка. Николић прогласио победу на председничким изборима и рекао да Србија неће скренути са европског пута, као и да ће заштитити народ на Косову и Метохији.

Врз основ на првите неофицијални податоци на ЦЕСИД води Томислав Николич. Обработени се 97% од гласачките ливчиња. Николич прогласи победа на председателските избори и дека ќе продолжи со европските интеграции како и дека ќе го заштите Српскиот народ на Косово и Метохија.

Добро бе милојко никако да те сватам да му ебам матер, кога толку многу си :drk: На ој србијо мила мати и се што е србско ти е далеку помило и подобро отколку македонското,што не си отидеш да живееш таму ?

jamajka

mode: Calm
Член од
28 април 2007
Мислења
19.493
Поени од реакции
27.313
Врз основ на првите неофицијални податоци на ЦЕСИД води Томислав Николич. Обработени се 97% од гласачките ливчиња. Николич прогласи победа на председателските избори и изјави дека ќе продолжи со европските интеграции како и дека ќе го заштити Српскиот народ на Косово и Метохија.

Може малце подетално да ни објасниш за Николиќ. Вика тука дека ќе продолжи со европските интеграции, значи и он е прозападно ориентиран. Каква е неговата политика кон Косово и кон Јужна Србија, ваљда имал во предизборната кампања нешто.

Милојко

Идем Куме Кући
Член од
17 ноември 2008
Мислења
3.072
Поени од реакции
554
Големо изнанадување, прашање е кој ќе прави влада, што е посилна политичка функција во Србија ме интерсира, Премиерот или Претседателот.
Па со оглед дека СНС, партијата на Николич, победи и на парламентарните избори би требало на нив да им се додели мандатот за состав на новата влада, но како стојат работите ДСС ќе коалицира со СП на Дачич.

@ Doctor Who and *__*, ОДЈЕБИ !

Член од
27 јули 2011
Мислења
633
Поени од реакции
241
Е сега мислам дека ќе биде лошо.. :confused: А, зошто ни самиот не знам имам такво лошо претчуство!
kako pa da ne i toj ce se natrti za da mu go matat od pozadi :)
samo ne znam zosto se otvara temava koga nas ne ne zanima voopsto koj e i koj ce bide presedatel na srbija

Член од
4 февруари 2009
Мислења
7.733
Поени од реакции
7.549
Може малце подетално да ни објасниш за Николиќ. Вика тука дека ќе продолжи со европските интеграции, значи и он е прозападно ориентиран. Каква е неговата политика кон Косово и кон Јужна Србија, ваљда имал во предизборната кампања нешто.
Николиќ е идиот со фалсификувана диплома од факултет.
Порано беше во Српската Радикална Странка, но не успеа никако да дојде на власт, СРС го кочеше, потоа си направи своја партија, но не верувам многу да ги променил погледите.

Не ме зачуди ова, на србите им е преку такво од Тадиќ и лоповите околу него, но Николиќ ќе биде бетер.
Барем кај нашиот северен сосед политичката ситуација е полоша отколку кај нас.
--- надополнето: 20 мај 2012 во 21:59 ---
Јазикот на кој се зборува на форумов е македонски колку што знам.
Да го прочиташе постот ќе видеше дека има и превод на македонски.

Kajgana Shop

На врв Bottom