Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.801
Поени од реакции
44.098
Manchester United have completed the signing of highly rated 18-year-old Crewe attacking midfielder Nick Powell for a fee around £4million.

Од фб копирано.. Ај честито нека ни е.. Мада моментално ова и не е некое засилување, да бидеме искрени.. Како и да е, штом има потенцијал во детето, може во иднина Ферги да направи од него ѕвезда па да купуваме дресови од него.. :D

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Супер игра детево, кога видов дека САФ бил да го гледа, прогуглав и видов дека се смета детево за голем талент. Јас па мислам дека ќе е ко Чичарито, бум уште од прва сезона :)

Ryan Giggs

tearing you apart since 1991
Член од
27 мај 2009
Мислења
11.878
Поени од реакции
21.800
Rio Ferdinand
What a weekend of football! Up the Hammers, unlucky to Blackpool and congrats to Chelsea on winning the CL. Just so you know... going to S.Korea on 23rd May for Ji Sung Park charity game! Should be good trip..

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Гледам повеќе фанови на клубов се бунат за трансферов на Пауел :tapp: Најдов еден коментар со кој комплетно се сложувам, вели, замислете како ќе реагира некои фанови ако Манчестер да купеа некојси 17 годишен Хави Мартинез од Осасуна за иста цена или некојси Кагава од втора јапонска лига за 350.000 евра?
Уверена сум дека дечково уште од прва сезона ќе добива шанси, има нешто во него, специфичен му е стилот, несекојдневен.

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.607
Поени од реакции
8.292
was really impressed when I spoke with Roy Hodgson and he was keen for me to get some rest and a break to allow some injury niggles that have been affecting me over the last few weeks of the season, to clear up fully. Thanks to that bit of clever management I will be going into this tournament fully fit which is a first for me since Euro 2004 Portugal. Looking forward to meeting up with the rest of the squad on the 29th May. Congratulations to Chelsea at last we have beaten the Germans on Penalties in a major final, hope it's a good omen-Rooney on twitter

ете зашо не играл нај нај последниве недели :)

B

BooBojan

Гостин
А бе ајде таму Хазард,Мазард,заеби го тој/
Дај 100мил.евра на Баерн земи му ги Крос и Швајни плус Кагава,и господари со фудбало у наердните 10години.

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
А бе ајде таму Хазард,Мазард,заеби го тој/
Дај 100мил.евра на Баерн земи му ги Крос и Швајни плус Кагава,и господари со фудбало у наердните 10години.
Не знам што си толку запнал за овој Тони Крос ?:)

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Ако го пратеш оваа сезона Баерн ке видиш зошто.Игра маестрално.
Само да најдам негово дресче! Или да дојде кај нас.:drk:
Го гледав со Реал Мадрид и изигра навистина добро ама нема шанса да дојде кај нас

Член од
2 јули 2010
Мислења
5.911
Поени од реакции
7.482
Ако има некој контакт од Ферги,мсн,скајп,фб,твитер нешто,адреса ,телефон,нека го контактира да прати некој скаут за мене ако може,ќе бидам благодарен,и рачунајте следната сезона 30 гола ,одма се адаптирам на играта.Ветувам при секоја прослава на гол и победа ќе соблакам маица на која ќе пишува МУСЦ-Македонија и 4КГН.
П.С Сериозен сум:D

Поздрав друштво ,и од Кагава дрес ќе ви донесам.

Шала на страна,да ги кажам моите мислења за трансфери ова лето,Кагава после овој Пауел прв доаѓа,сигурен сум во тоа,Гаитан или Хазард?Тука зависат повеќе фактори,дали Французинов сака да игра во голем клуб и да доживува успеси или да игра во богат клуб и да лапа пари без да му значи нешто титулата во ПЛ,доколку не го договориме него,или поточно ако Сити му акне 200 000 од недела,Гаитан доаѓа кај нас без сомнение,Ферги бара таков левичар подвижен што може да игра и како плеј ,не само како крило,нешто налик Гигс. После ова очекувам и еден опасен трансфер во средината,МЦ,ни треба некој креативец што може да раздвижи да повлече да даде добар пас во простор,предност давам на Модрич пред кој било друг бидејки по поразот на Баерн од Челзи,не верувам дека летово нешто ќе го спречи Модрич да си отиде ако понудиме добра пара.
Секако за крај,доколку некој го исконтактира Ферги јас ќе бидам последната трансфер бомба.
Чекам одговори.:love:

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.607
Поени од реакции
8.292
Reporter: 'Will you sign for City ? ' - Berbatov: 'I would never do this.Im loyal person. I rejected City's offer to play in the best club in the world.City are the champions,but to me they bought the title,as they bought so many players. Im sure next year,MUFC will be on top again'

:place: Жал ми е што ке си оди летоска

Kajgana Shop

На врв Bottom