Да земав 1 денар секогаш кога ќе видам вакви слики,ќе бев најбогат на свет.Шо ти се вика македонско мафијашки живот
Parenting level: Helena Roza
еве ја ке кажамнезнам шо да кажам
Што има ретардирано што девојчето на фејсбук ја искажува нејзината тага за смртта на татко и?незнам шо да кажам
и на 3ца пријатели им се "Допаѓа" тоаШто има ретардирано што девојчето на фејсбук ја искажува нејзината тага за смртта на татко и?
Тоа копче нема за сите исто значење. За некои значи и мрзливо да му понудат утеха на девојчето.и на 3ца пријатели им се "Допаѓа" тоа
Утеха или лично човечки, или глупо мрзливо на Фејсбук, ако одлучиле мрзливо глупо нечовечки на Фејсбук тогаш постои коментар опција во која нормално е да напиши, "Бог да го прости" или "Нека почива во мир", А Like на тоа не е мрзливо.Тоа копче нема за сите исто значење. За некои значи и мрзливо да му понудат утеха на девојчето.
Како прво глупо е самото пишување за смртта на некој близок.Тоа копче нема за сите исто значење. За некои значи и мрзливо да му понудат утеха на девојчето.
Како прво ретардирана е таа , да ми умре татко и јас да пишувам на фб , место да иде да му запали свеќаШто има ретардирано што девојчето на фејсбук ја искажува нејзината тага за смртта на татко и?