Prankowl

• Креатор на темата Креатор на темата Invader
  • Време на започнување Време на започнување

Invader

I am not in danger, I am the danger!
Член од
17 ноември 2008
Мислења
18.026
Поени од реакции
22.954
Значи една од подобрите заебанции на интернет:cuc:
http://www.prankowl.com
Пишете еден број на некој што го знаете и подоле друг број. Наместете да снимате и одете start call. После чекајте нивна реакција, кога ќе се караат, кој на кого вртел. Нормално, споделете линк да се насмееме и другите.
Треба да се регистрирате за ова, минута работа, не треба никаква потврда. Пред да се регистрирате клик тука, за да земам premium token, да не сум ограничен само на 3 на ден.

Да беше само за Америка немаше да го постирам тука.
Напиши 00389 и после пиши бројот, нормално без 0 на почеток.

А кај се гледа сниматиот разговор ?

А зашто ми вика дека ми треба премиум ? идам на тоа бај премиум,и треба да платиш за тоа...неможе за наша држава ?

06tyv.jpg

Пишете два броја, после кликнете на белиот квадрат кај record и после Start Call. Чекате после да заврши разговорот, кога ќе заврши ќе ви пише дека завршил и ќе имате listen.

Абе ок тоа,ама мене не ми дава,го пишувам бројот,и ми вика,дека од друга држава демек така нешто,и вика дека за тоа бара премиум нешто...?

Абе ок тоа,ама мене не ми дава,го пишувам бројот,и ми вика,дека од друга држава демек така нешто,и вика дека за тоа бара премиум нешто...?
Епа 6 клика на твојот реферал, значи 3 премиум. Спамирај малце :)

Добро заебанција :) . . Само штета што може само по еднаш на ден . . Ај утре ќе пробаме пак ;)

Back
На врв Bottom