Епа андроидот е за тебе, можеш се да му правиш и слободно да губиш по 2-3 часа дневно на такви работи.Јас сум потенцијален корисник на телефончево, може да се придружам?
Сеуште сум во фаза на размислување.
Колку време го имаш? Мене кај телефонот ми е важно да можам многу custom работи да му правам, на пример, skins, themes, и такви работи, и да има одлична камера и плеер(и).
Se soglasuvam, androidot e za tebe. Galaxy s2 e odlicen izbor..nema da se pokaes.Јас сум потенцијален корисник на телефончево, може да се придружам?
Сеуште сум во фаза на размислување.
Колку време го имаш? Мене кај телефонот ми е важно да можам многу custom работи да му правам, на пример, skins, themes, и такви работи, и да има одлична камера и плеер(и).
I9100Кој Samsung Galaxy S2?Има полно
Toa mislam deka mozes da go resis so custom rom.Еве да се пријавам и јас како тазе сопственик на телефончево. Инаку сум задоволен не е лош воопшто само тоа voice echo му е маната иначе се друго е перфектно.
Колку што успеав да видам, с2 има 8мп, а н8 има 12. Дали тоа нешто посебно менува во квалитетот на сликата? Од н8 сум импресионирана.Se soglasuvam, androidot e za tebe. Galaxy s2 e odlicen izbor..nema da se pokaes.
--- надополнето: 19 мај 2012 во 17:00 ---
I9100
Za nas pazar mislam deka nema drug..
--- надополнето: 19 мај 2012 во 17:00 ---
Toa mislam deka mozes da go resis so custom rom.
Нека не те лажат пикселите во камерите на телефоните, и така не се „реални“. Осврни се на другите опции, како рам меморија на пример.Колку што успеав да видам, с2 има 8мп, а н8 има 12. Дали тоа нешто посебно менува во квалитетот на сликата? Од н8 сум импресионирана.
Ма уште да знаев што е рам меморија и за што служи Не ме бива во технологија Затоа повеќе се фокусирам на дизајн на самиот телефон и перформанси кои ќеиф ми прават (1000 тракатанци, виџети, апликации, медиа плеери со оглед дека тел. највише како мп4 плеер го користам, повеќе од солидна камера и то)Нека не те лажат пикселите во камерите на телефоните, и така не се „реални“. Осврни се на другите опции, како рам меморија на пример.
Епа за да можеш што повеќе апликации да имаш уклучено. Секоја апликација си цица рам, сега зависи од истата колку. Што помалку рам, толку помалку апликации ќе можеш да имаш вклучено моментално (и виџетите цицаат) и обратно. Не знам N8 каков процесор има, исто и тоа е битно. Другото е релативно и повеќе шминкаМа уште да знаев што е рам меморија и за што служи Не ме бива во технологија Затоа повеќе се фокусирам на дизајн на самиот телефон и перформанси кои ќеиф ми прават (1000 тракатанци, виџети, апликации, медиа плеери со оглед дека тел. највише како мп4 плеер го користам, повеќе од солидна камера и то)
Шминка е вистинскиот зборЕпа за да можеш што повеќе апликации да имаш уклучено. Секоја апликација си цица рам, сега зависи од истата колку. Што помалку рам, толку помалку апликации ќе можеш да имаш вклучено моментално (и виџетите цицаат) и обратно. Не знам N8 каков процесор има, исто и тоа е битно. Другото е релативно и повеќе шминка
Od S2 sum prezadovolen za sliki. Za video snima vo 1080p. Ke zakacam nekoi sliki da vidis sto kvalitet e. Za n8 neznam,ako ima nekoj neka zakaci.Колку што успеав да видам, с2 има 8мп, а н8 има 12. Дали тоа нешто посебно менува во квалитетот на сликата? Од н8 сум импресионирана.
Ke se zboruva i pisuva za s2 uste. Najprodavan android do sega. S3 e nesto kako S2-S . Pojacana,nasminkana verzija.И јас сум корисник на s2, закон си е телефончето и според мене galaxy комотно се рамни со iphone серијалот. Меѓутоа малку задоцената е темава со оглед на тоа дека кај и да е треба да излезе s3, што би требало да биде врвот на андроид маркетот.