Samsung Galaxy S2 - kolku ne ima?

Na kakov rom ste?

• Вкупно гласачи
    22
Член од
21 април 2012
Мислења
128
Поени од реакции
39
Kolku ne ima na forumov so ovoj telefon i kako ste zadovolni?
Pa ako ne ima premnogu da otvorime nova tema samo za nego...problemi, soveti...

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.755
Поени од реакции
8.772
Јас сум потенцијален корисник на телефончево, може да се придружам? :)
Сеуште сум во фаза на размислување.
Колку време го имаш? Мене кај телефонот ми е важно да можам многу custom работи да му правам, на пример, skins, themes, и такви работи, и да има одлична камера и плеер(и).

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Колку време го имаш? Мене кај телефонот ми е важно да можам многу custom работи да му правам, на пример, skins, themes, и такви работи, и да има одлична камера и плеер(и).
Епа андроидот е за тебе, можеш се да му правиш и слободно да губиш по 2-3 часа дневно на такви работи.

Член од
6 октомври 2008
Мислења
1.884
Поени од реакции
2.088
Еве да се пријавам и јас како тазе сопственик на телефончево. Инаку сум задоволен не е лош воопшто само тоа voice echo му е маната иначе се друго е перфектно. :)

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Јас не сум корисник моментално на телефончево, но сум голем фан. И според мене е најдобриот телефон на пазарот моментално.

Fringe

Скитник низ паралелни светови
Член од
24 септември 2011
Мислења
7.898
Поени од реакции
3.006
Кој Samsung Galaxy S2?Има полно

Член од
21 април 2012
Мислења
128
Поени од реакции
39
Se soglasuvam, androidot e za tebe. Galaxy s2 e odlicen izbor..nema da se pokaes.
--- надополнето: 19 мај 2012 во 17:00 ---
Кој Samsung Galaxy S2?Има полно
I9100
Za nas pazar mislam deka nema drug..
Еве да се пријавам и јас како тазе сопственик на телефончево. Инаку сум задоволен не е лош воопшто само тоа voice echo му е маната иначе се друго е перфектно. :)
Toa mislam deka mozes da go resis so custom rom.

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.755
Поени од реакции
8.772
Se soglasuvam, androidot e za tebe. Galaxy s2 e odlicen izbor..nema da se pokaes.

I9100
Za nas pazar mislam deka nema drug..

Toa mislam deka mozes da go resis so custom rom.
Колку што успеав да видам, с2 има 8мп, а н8 има 12. Дали тоа нешто посебно менува во квалитетот на сликата? Од н8 сум импресионирана.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Колку што успеав да видам, с2 има 8мп, а н8 има 12. Дали тоа нешто посебно менува во квалитетот на сликата? Од н8 сум импресионирана.
Нека не те лажат пикселите во камерите на телефоните, и така не се „реални“. Осврни се на другите опции, како рам меморија на пример.

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.755
Поени од реакции
8.772
Нека не те лажат пикселите во камерите на телефоните, и така не се „реални“. Осврни се на другите опции, како рам меморија на пример.
Ма уште да знаев што е рам меморија и за што служи :) Не ме бива во технологија :) Затоа повеќе се фокусирам на дизајн на самиот телефон и перформанси кои ќеиф ми прават (1000 тракатанци, виџети, апликации, медиа плеери со оглед дека тел. највише како мп4 плеер го користам, повеќе од солидна камера и то) :)

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
Ма уште да знаев што е рам меморија и за што служи :) Не ме бива во технологија :) Затоа повеќе се фокусирам на дизајн на самиот телефон и перформанси кои ќеиф ми прават (1000 тракатанци, виџети, апликации, медиа плеери со оглед дека тел. највише како мп4 плеер го користам, повеќе од солидна камера и то) :)
Епа за да можеш што повеќе апликации да имаш уклучено. Секоја апликација си цица рам, сега зависи од истата колку. Што помалку рам, толку помалку апликации ќе можеш да имаш вклучено моментално (и виџетите цицаат) и обратно. Не знам N8 каков процесор има, исто и тоа е битно. Другото е релативно и повеќе шминка :)

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.755
Поени од реакции
8.772
Епа за да можеш што повеќе апликации да имаш уклучено. Секоја апликација си цица рам, сега зависи од истата колку. Што помалку рам, толку помалку апликации ќе можеш да имаш вклучено моментално (и виџетите цицаат) и обратно. Не знам N8 каков процесор има, исто и тоа е битно. Другото е релативно и повеќе шминка :)
Шминка е вистинскиот збор :)

На изглед померак прави н8 и сликата уште ме интересира каква е на едниот, а каква на другиот.
И нормално, дали на н8 можам да инсталирам плеери, теми, такви работи.
Али кога ќе дојде судниот момент, ќе видиме :)

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.419
И јас сум корисник на s2, закон си е телефончето и според мене galaxy комотно се рамни со iphone серијалот. Меѓутоа малку задоцената е темава со оглед на тоа дека кај и да е треба да излезе s3, што би требало да биде врвот на андроид маркетот.

Член од
21 април 2012
Мислења
128
Поени од реакции
39
Od S2 sum prezadovolen za sliki. Za video snima vo 1080p. Ke zakacam nekoi sliki da vidis sto kvalitet e. Za n8 neznam,ako ima nekoj neka zakaci.
Inaku za aplikacii,widgeti i customizacija e top. Posebno odkako ke go rutiras.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Член од
21 април 2012
Мислења
128
Поени од реакции
39
И јас сум корисник на s2, закон си е телефончето и според мене galaxy комотно се рамни со iphone серијалот. Меѓутоа малку задоцената е темава со оглед на тоа дека кај и да е треба да излезе s3, што би требало да биде врвот на андроид маркетот.
Ke se zboruva i pisuva za s2 uste:). Najprodavan android do sega. S3 e nesto kako S2-S :). Pojacana,nasminkana verzija.

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Kajgana Shop

На врв Bottom