Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
25 јануари 2005
Мислења
5.274
Поени од реакции
4.158
Среќен роденден ЅВЕРРРУУУ! :vozbud:
Форлан е еден од играчите,поради тоа што го засакав МАНЧЕСТЕР ЈУНАЈТЕД!
Ма немој да ме јебеш бре :D
Уште од тогаш не можев да го смислам. Која дупка од играч. ц ц ц
Какви само шанси промаршување :D

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Ма немој да ме јебеш бре :D
Уште од тогаш не можев да го смислам. Која дупка од играч. ц ц ц
Какви само шанси промаршување :D
Ако ти кажам кој голман друг го поштовав.... ќе се изнасмееш...
Ај лесно е погоди! :D

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Aрно не кажа Рој Керол... :P
:eek:

Немој немој,бетар од Бартез беше, Бартез на моменти дури и смешен ми беше со оние негови паради,а метро и желба за растење е, јас копиљак мал се смеам ко заклана кокошка,иако губевме заради него :pos:

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Со ова САФ шо отишол у болница од мрава крава направија. Крв од нос му потекло ебате, не го каснал крокодил.

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.607
Поени од реакции
8.290
Eden Hazard will announce where he's playing next season after Lille's final league game tomorrow night. [L'Equipe] #MUFC

така беше и со де геа, рекоа дека ќе објави после финалето ЛШ

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
По видеово на Игор, ако Руни наредната сезона не даде 35 гола опкружен со Кагава, Нани, Јанг, Валенсија, платата одма да му се намали на 150,000.
--- надополнето: 19 мај 2012 во 17:11 ---
Eden Hazard will announce where he's playing next season after Lille's final league game tomorrow night. [L'Equipe] #MUFC

така беше и со де геа, рекоа дека ќе објави после финалето ЛШ
Да, ама Де Геа си ќутеше цела година а знаел дека ќе дојде кај нас уште по Суперкупот против Интер.

П

Пепси_

Гостин
Брз,многу интелегентен,одлични пасови прае....awesome

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.862
Поени од реакции
5.733

Едно видео од Кагава со некој сцени од оваа година за да добиете подобра слика за овој играч, мислам дека не сите го имаат доволно видено.
Во ова видео многу добро се гледаат неговите способности. Феноменална техника, брз, добри и неочекувани движејна, добро око и одлични додавајна за шпицовите, добра завршница. Значи класична 10ка.
во комбинација со Руни во напад... кожата ми се наежи :)

Бавча

идол на младите
Член од
25 декември 2007
Мислења
11.914
Поени од реакции
11.681
He himself had said Monday he would sign " Manchester ", and City seemed to hold the rope in front of United. But things have changed in recent days: Chelsea, who made ​​the best player in L1 a central goal, came back strong in the race. Reportedly, the current flows better with the Blues on contract details. His agent is back in London this Saturday to continue the discussion. Like Manchester, Chelsea is willing to pay 40 million euros for the transfer, the midfielder signed a lease for five years and pay him an annual salary of 10 million euros. " Chelsea pounced on Hazard "to read in L'Equipe on Saturday

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.638
Поени од реакции
22.372
во комбинација со Руни во напад... кожата ми се наежи :)
Не е ич лошо, за жал нас ќе ни фали ама ете со Ројс има добра замена иначе ќе потопевме некого наредна година ама тамам си е. Мило ми е што ќе оди во клуб како Јунајтед а не во тим како Сити и слични.

Чичко Кумплунг

деца на транзицијата
Член од
3 декември 2011
Мислења
4.194
Поени од реакции
4.400

Едно видео од Кагава со некој сцени од оваа година за да добиете подобра слика за овој играч, мислам дека не сите го имаат доволно видено.
Во ова видео многу добро се гледаат неговите способности. Феноменална техника, брз, добри и неочекувани движејна, добро око и одлични додавајна за шпицовите, добра завршница. Значи класична 10ка.
Абе овој на Снајдер ме потсеќа.:)

Kajgana Shop

На врв Bottom