- Член од
- 15 јули 2009
- Мислења
- 3.539
- Поени од реакции
- 3.585
и на мене , кога видов бев во шок но потоа кога прочитав се помиривhttp://www.footie.co.za/epl/sir-alex-ferguson-stable-after-being-rushed-to-hospital/
нека идат у пм ми застана срце ти ебам новинарите
70k.Ако ова лето Јунајтед одигра паметно на трансвер пазарот,сигурно ќе го симнеме сити догодина.
Треба серот пред почетокот на ЕП да напвави неколку разговори со некои фудбалери.
Кагава,мислам дека според неговите изјави сака да игра само во Јунајтед,серот не треба да штеди пари мислам дека 15мил евра се доволни за Дортмунд и плус некоја негова плата од околу 50.000неделно(можеби и нешто под ова).
Мора да направи разговор со Хазард,бидејќи сепак овој сака пари.Јасно да му каже што треба,дека првата сезона ќе игра за некои си 50-70.000неделно,а ако докаже дека заслужува повеќе тогаш веднаш подобрен договор уште после првата сезона,нека зема и преку 150.000неделно.
Бејнс,сигурен сум дека тој е решението на Јунајтед за лева бековска,бидејќи веке некое врме се следи тој играч ако стварно го донесат за 10мил секоја чест,вреди барем 25.Според мене моментално еден од топ3 леви бекови во светот.
Строотман,може и со него да се поразговара,бидејќи лесно може да се случи да блесне на ЕП па после ке му се качи цена до воздух.Нека се има некоја почетна точка и за преговори со него.
А и напагач ке треба,искусен,ако си одат Бербата и Овен,мораме да најдеме некој искусен.
Дел Пиеро,може да дојде ама кој знае.
И Погба нека си ебе мајката што знае нека прави.
Си видел како изведува слободни удари Бејнс?Незнам што гледате толку во Бејнс. Дечкото е ОК, но за во Евертон. Слободно можам да кажам дека со Фабио се тука некаде. Фабио има дриблинг, а нема добар пас. Бејнс има добар пас, но нема дриблинг.
Па да. Супер е во тоа исто и во набацени од корна. Но ако е тоа главен разлог за да го купиме, имаме луѓе и за слободни, и за корниСи видел како изведува слободни удари Бејнс?
Па за корни баш и немамеПа да. Супер е во тоа исто и во набацени од корна. Но ако е тоа главен разлог за да го купиме, имаме луѓе и за слободни, и за корни
Не дека го критикувам, но веќе ако треба да се засилиме по левата страна, тоа да биди во буквална смисла на зборот.
од кај знаеш може на позајмница да дојдеПа за корни баш и немамеНани во раце им ги подава на голманите, Керик го бива само за од едната страна да изведува, а и во последно време приметувам добива инструкции од стариот да седи испред шеснаесетникот и да чека одбиена.
Не сум ни јас за Бејнс, затоа што има 28 години, зошто да купуваме 28 годишен бек замена за 31 годишен бек? Ми нема резон ова, САФ не работи со крпеници за вакви позиции. Подобро Фабио цела сезона првотимец отколку краткорочно решение за една сезона, две максимум. Ама дека си е класа човеков, си е, не за џабе го истисна Ешли Кол од репрезентација и тоа оправдано.
Баш класична 10ка, интелегентен играч, игра со мозок...ако вака се покаже во јунајтед, титулата догодина не бега, вакво нешто фалеше во екипава сезонава, факт. Греота беше руни во средина да игра.
Едно видео од Кагава со некој сцени од оваа година за да добиете подобра слика за овој играч, мислам дека не сите го имаат доволно видено.
Во ова видео многу добро се гледаат неговите способности. Феноменална техника, брз, добри и неочекувани движејна, добро око и одлични додавајна за шпицовите, добра завршница. Значи класична 10ка.