NBA Finals 2012

Кој ќе биде шампион во НБА за 2012

• Вкупно гласачи
    229
  • Гласањето е завршено на .

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.538
Поени од реакции
17.952
Али какво судење имаше да не оствиш малку поцврста игра секој контакт фаул да го свириш.Двете екипи лесно го исполнуваа бонусот посебно лејкерси,освен хил и евентуално блекј другиве од клупата може слободно да си идат дома,и од дома да гледаат кошарка.Каква клупа имаат тоа е невидно,ај дома ќе дадат некој придонес али у гости са невидена мизерија.

Член од
23 август 2010
Мислења
39.789
Поени од реакции
115.740
Жалосно е да изгубиш 7 разлика на 2 минути до крајот и тоа со такви почетнички грешки. По ова се гледа дека Лејкерс не се дораснати за титулата оваа година.
Сефолоша-ЅВЕР, како игра одбрана човеков навистина му се восхитувам.
За мене најголемиот проблем на Лејкерс е тенката клупа, 8 до 9 играчи ја играат целата утакмица, а тие што влегуваат од клупа влегуваат само колку да одморат стартерите, не дека даваат допринос некој, едино Хил е добар, а Барнс и Блејк една од сто утакмици ќе им се погоди, останатото ужас. Ќе биде добро да се победи во следнава утакмица бар да се намали на 2-1 и со помал притисок да се влезе до 4тата утакмица. Ако е 3-0 ојде возот.
Нешто видов низ нетов Перкинс се повредил, нешто поооширно да каже некој?

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
26.326
Поени од реакции
34.927
Спарси - Клиперси тек сега ја гледав снимката... Данкан како да се подмладил за едно 15 години.
Интересно како никој не напиша ништо за него.
За Сан Антонио најзаебан можен противник во овој плејоф се ЛА, екипа со доминантен центар. Штета што најверојатно нема да ги гледам во серија плејофов.

А

Анноун

Гостин
:facepalm: Вејд 1-10 од поле , и на тајм аутот му се внесе во фаца на Споелстра :vozbud: . И овој го остави во игра , се знае дека нема никаков авторитет .

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
пак 2 vs 5 играат, само што сеа Чалмерс е место Вејд...

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.538
Поени од реакции
17.952
Ауу каква игра на индијана бравос

Член од
30 октомври 2010
Мислења
919
Поени од реакции
907
до мајсторка ќе иде оваа... ако не испаднат мајами порано

Член од
23 август 2010
Мислења
39.789
Поени од реакции
115.740
Не знам кој му е проблемот на Грејнџер, зашо сака да се тепа секоја утакмица... Кај беше крив сеа, тегнеше за дрес па уште се курчи.
Околу утакмицата, Индијана игра боље за нијанса, Вејд е очаен и тука треба да се бара причината за двоцифрената негатива на Мајами.

G

grande-juve

Гостин
Не знам кој му е проблемот на Грејнџер, зашо сака да се тепа секоја утакмица... Кај беше крив сеа, тегнеше за дрес па уште се курчи.
Затоа што Џејмс сакаше да му даде лакт, инаку се согласувам дека требаше да остане мирен по фаулот, а они двајца се имаат спречкано уште од кога Леброн беше во Кливленд.

Johnny Tran

You OK, Freckles?
Член од
25 јануари 2011
Мислења
1.943
Поени од реакции
1.363
добро овие Пацерите у кој филм се. мават, тепат, врекат
кои копиљаци

Член од
22 март 2011
Мислења
67
Поени од реакции
14
Izvinite za off topic, moze nekoj da mi najde kolku trojki dade Bosh na playoff natprevarite proslata godina ?

Johnny Tran

You OK, Freckles?
Член од
25 јануари 2011
Мислења
1.943
Поени од реакции
1.363
не ми е јасно само, како лани успеа мајами сите лом да ги напрај (со исклучок на далас), а башка имаа далеку послаба клупа од оваа моментално

Nino Manchester

Oŋce α RED, αlwαys α RED
Член од
4 јуни 2009
Мислења
14.538
Поени од реакции
17.952
Браво за индијана им одржаа лекција на шампиониве;)ако не се уозбилат црно им се пишува.

Болиглава

A cold fact
Член од
16 јуни 2007
Мислења
4.701
Поени од реакции
2.353
добро овие Пацерите у кој филм се. мават, тепат, врекат
кои копиљаци
Муабетов неколку страни поназад ко се праеше муабет за Гарнет дека бил гнасен играч, го имаш спомнато во своја корист. Демек то се викало intensity или не знам како го нарече експертски.

Море дете, биди малце реален не брани ги омилените тимој по било која цена, најчесто со глупи муабети и плачипичкарски муабети. Ај пак, ваљда наредната сезона ќе си поголем малце, ќе имаш подобри вештини за дебатирање и немат да си олкав смор.

Ова во моментов шо го гледаме е класичен blowout, колку шо е одлична играта на Индијана, толку се и мизерни лебронциве. Секоја чест, ваков млад тим без ниедна ѕвезда, ама со многу пасија и тимска игра ги измлатија едни од главните претенденти за титула.

Kajgana Shop

На врв Bottom