Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100

intro

★ ★ ★★ ★
Член од
6 јануари 2011
Мислења
1.360
Поени од реакции
1.060

the_kop

Модератор
Член од
14 јануари 2011
Мислења
10.432
Поени од реакции
13.558
Најнови вести: Наводно Чики Бегиристајн е нов спортски директор на Ливерпул, газдиве контактирале со Мартинез, Вилаш-Боаш и РАФА. Се очекува наредната недела во Бостон да се сретнат со сите тројца и можно е уште наредната недела да добиеме нов менаџер. Ако е сево ова точно ова се супер вести со Чики и се надеваме на ставање на Рафа на позиција менаџер....

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Мислам дека веќе е премногу очигледно дека еден од овие тројца ќе биде следен наш менаџер. Срцето ме влече накај Рафа највеќе некако, али може тоа е бидејќи го знам него каков е и нејќам да ризикувам да не испадне лошо со другите, па мислам дека и вие истото мислење го имате. Сепак останувам на ставот на неутралност и поддршка за кој и да дојде.

rafa-martinez-boas.jpg

Who's it gonna be...?

Ставре од Швицарска

Желба по титула :D
Член од
25 август 2011
Мислења
2.700
Поени од реакции
2.805
вчера Мартинез денес Пеп .... Демек сеа Капело и Пеп едни од главните конкуренти за менаџерската позиција ...
Интересно ќе биде :)

S

Stivie G

Гостин
Едно е да се сака друго е да се може.
Јас очекувам Роберто Мартинез да го постават за менаџер и истиот во семтември да излезе со изјава дека главна цел оваа сезона ќе биде подобрување на пласманот од оваа сезона а некаде во јануари да изјави дека целта на тимот се менува и дека ќе се насочат кон опстанок во ПЛ.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.745
Поени од реакции
12.082
Изгледа е Чики Бегиристан. Штом оној копукот Гиљем Балаж или како и да се чита рече дека не е тој, значи е тој.
А за менаџер горе-долу тие се опциите. Мартинез,АВБ,Рафа и од некаде ќе се избацат и Пеп,Роџерс,Капело мада овие одма би ги чкртнал од списокот евентуални кандидати. Капело е стар и е краткотрајно решение плус има да не ограби со платата, па нека оди на друго место. Пеп знам дека сака одмор ама ако е стварно Чики директор можи да го ангажира :D Роџерс - па веќе Мартинез е тука така да нема потреба и овој да биде земен во обѕир. Накратко Мартинез или АВБ. Рафа не знам колку е веродостојно ова што го велат ама мислам дека нема да го вратат. Сепак е можно. А исто очекувајте Чики да ги повика или барем да проба да ги повика Пеп,Рајкард па и Марко ван Бастен. Секако ако го следи својот стил кој го имаше во Барса и посакува таков фудбал и овде.
--- надополнето: 17 мај 2012 во 23:59 ---
https://twitter.com/#!/OlannJTK

што ти значи национална припадност :)
Овие теткиците на сликите кои се? Сестри,ќерки ??? :sneaky:

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
The ideal candidates are Guardiola and Capello but Liverpool's prospects of landing the outgoing Barcelona coach and former England manager are understood to be remote. Guardiola has previously stated his intention to take a sabbatical from the game following a trophy-laden but draining spell at the Camp Nou, while Capello is keen on the Chelsea job.
виа
--- надополнето: 18 мај 2012 во 00:00 ---
Овие теткиците на сликите кои се? Сестри,ќерки ??? :sneaky:
Неам поим, алудирав на аватарот и омилениот му клуб :)

Ставре од Швицарска

Член од
25 август 2011
Мислења
2.700
Поени од реакции
2.805

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
сигурен си дека е оригинал ?
Како оригинал? ..ликов е рандом норвежанец, случајно налетав на него кога глеав што е работата со Солскер зашо беше трендинг и ми падна интересно тоа дека го има Агер на аватар а ко шо глеам е хц навивач на јунајтед :)

затоа го дадов заклучокот со националната припадност :)

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.745
Поени од реакции
12.082
Како оригинал? ..ликов е рандом норвежанец, случајно налетав на него кога глеав што е работата со Солскер зашо беше трендинг и ми падна интересно тоа дека го има Агер на аватар а ко шо глеам е хц навивач на јунајтед :)

И не ми е баш најјасно. Инаку не е она ќерка му на Солскер а? Штета.... :(

Ставре од Швицарска

Член од
25 август 2011
Мислења
2.700
Поени од реакции
2.805

Не е Олегунар Солскер ? излеа погрешно сум сватил :D

Kajgana Shop

На врв Bottom