Амди Бајрам: Јас сум црнец муслиман

• Креатор на темата Orion.
  • Време на започнување
M

Muranyi

Гостин
Редно е Кока Кола да му фрли некој денар на Амди,за најдобрата реклама што ја имале во Македонија.

M

Moon Child

Гостин
Искрено неможам повеќе да ги гледам како се глупираат, затоа што ме боли. Овие крвопијци земаат плати од нас, живи не дерат и уште се понашаат тотално ретардирано. Не е повеќе интересно, жалосно е. Син му машинобравар со 3 години вонредно го зема градоначалник го ставија, овој дали 3то одделение има, пратеник е. И јаде народни пари, а ние овде ремет тераме. Ќе видиме до кога ќе тераме. Мразам мрчење во ЧДА ама неможам повеќе да гледам како прават будали од себе додека ја цицаат државата, а ние со малото прсте од ногата не мрднуваме.

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611

МИВКИ СТЕ СИТЕ ЗА АМДИ БАЈРАМ У ПОЛИТИЧКА СЦЕНА.... МИВКИ...
АМДИ КОКА КОЛА Е ЗА ВАС !

Ретка газда еј :pos:
--- надополнето: 17 мај 2012 во 04:05 ---

- Шабан Ага, слушај да ти каже Амди Бајрам, ти си за мене МИВКА у политичка сцена, МИВКА ! (2:30)
- ЦИГАНСКАТА ДА НЕ ЈА ПРАВИМЕ ТУКА ! (2:50)
- Јас сум чист граѓанин, од град Скопје на Христе Спировски у епи центар роден.... Јас овде сум добил на избори на 74 кај Киро Попив кај храмот Скопје, Реп Македонија! АХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХА ! (3:30)
- ЈАС СЕ ОБРАЌАМ ДО ЦЕЛА МАКЕДОНСКА ЈАВНОСТ(Како којзнае што ќе каже после... и после се избацуе.. ) .... АМДИ БАЈРАМ ГО ЗНАЕМЕ КОЈ Е.. ШАБАН - МИВКА, МИВКА ЗА МЕНЕ У ПОЛИТИЧКА СЦЕНА ! :pos::pos::pos::pos::pos:
- Ти си, не си ром, знаеш ли ромски, Џанеа ли романе, со џанеа романе? (6:30) :pos::pos::pos::pos: :pos::pos:
- Шо е поново 24 октомври или 7 ноември? ( на почетокот од видеото) :pos:
--- надополнето: 17 мај 2012 во 04:09 ---
:pos: 5:30.. Вака.. ЈАС СЕ ОБРАТУВАМ ДО ЦЕЛАТА МАКЕДОНСКА ЈАВНОСТ..

Амди Бајрам го знаеме кој е.. Амди е кока кола, Шабан ... Пивка, пивка !

ХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХ не можам еј :pos::pos::pos::pos:

Член од
30 јули 2009
Мислења
1.770
Поени од реакции
1.058
- ЦИГАНСКАТА ДА НЕ ЈА ПРАВИМЕ ТУКА ! (2:50)
Од сега по ново ќе биде "Да не ја правиме црнската" пошто Амди успеа да изгради нов имиџ за циганите од муслиманска вероисповед.

Член од
25 февруари 2010
Мислења
1.158
Поени од реакции
879
Член од
1 септември 2011
Мислења
177
Поени од реакции
113
Ааааааа, немојте така, па има цигани, Цигани и ЦИГАНИ :pos:
А Амди е црнец и тоа муслиман! Да не праиме сега тука верски нацизам во парламентот на република Македонија и ќе ве молам едно јако ИЗВИНИ тука пред сите! :vozbud:
--- надополнето: 17 мај 2012 во 11:19 ---
Амди бајрам- 50% кока кола, 50% црнец:D
хххх, не иде он не прифака 100 %, сега ке биде 50 % кока кола а 57,3 % црнец :icon_lol:

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.006
Поени од реакции
5.652
Абе знаеме дека немаш средно,немора да покажуваш ;)
Мислам дека овој има факултет ;) Син му е тој што е без средно...
Уствари Амди имал завршено средно трговско училиште :)
Затоа вака барата со марките на производи... а и ради као црнац. :D

Член од
4 април 2006
Мислења
9.179
Поени од реакции
3.073
Кога и да отвори уста амди само бисери паѓаат ..... со ова изјава победи дечково :)

Kajgana Shop

На врв Bottom