#SpreadTheTruth, секој ден, 21 часот

• Креатор на темата Креатор на темата leandra
  • Време на започнување Време на започнување
Ама мислам дека во discover ти покажува статии што ги твитаат само оние кои ги пратиш.

И јас мислев така ама отворив твитер од кај колега што не ја следи јагод4е ниту па некој од акцијава и истото беше :)

И јас мислев така ама отворив твитер од кај колега што не ја следи јагод4е ниту па некој од акцијава и истото беше :)

Да и + по региони кога проценуваат некако , јас не сум во Македонија така да мислам дека секаде исто пишува!

БРАВО ДЕЧКИ, ЧЕСТ МИ Е ШТО ГО ДОСТИГНАВМЕ СЕТО ОВА ЗАЕДНО!!! САМО НАПРЕД :vozbud::vozbud::vozbud:

Екипо,smokey има ОГРОМНИ проблеми со нетот и пц-то...Ја имате мојата подршка,му кажав на некој другари за ова. Ајде,можеме до крај заедно!!

Не можам повеќе да правам твитови ама затоа можам да ритвитувам,слободно оставајте линкови од пораки кои имаат најмногу шанси за ретвит.

Се твита денес? Бев оправдано отсутен последниве денови заради испити.. Али сеа чу да ги патошем

Бравос, честитки до цел тим за пренапорната работа и вложениот труд.
ТОП СТЕ! :)
БРАВОС!

Правите твитер адреси на неколку поголеми медиуми, да не ги пишиме од памет, еве ги:
@orfbrk Австриска национална телевизија
@afpfr France Presse
@BILDБилд - Германија
@BBCBreakingBBC
@RT_com Russian Television
@IsraelNewsStoryНационална Израелска новинска агенција
@RaiTvRadiotelevisione italiana S.p.A.
@repubblicait La Repubblica - Најтиражен италијански весник

@IaconaRiccardoИталијанскиот новинар од документарецот за Бродец - Рикардо Јакона

@currentitalia телевизија блиска до Ла Република

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom