gooner4life
Arsenal-Maniak
- Член од
- 11 јули 2008
- Мислења
- 7.037
- Поени од реакции
- 1.567
Неизвесност малку , тензииМислев на тоа дека нема од клубот да соопштуваат кој ќе купат до Јули
Неизвесност малку , тензииМислев на тоа дека нема од клубот да соопштуваат кој ќе купат до Јули
nema veke vakvi igraci sto se postuvaat od strana na site fanovi bez razlika za kogo se naviva.. Inace gi utepa ovaa utakmica real... Na bernabe apaluz ti dadat e golema rabota...u zadnji 10 godini samo na Del Piero i Ronaldinho im uspealoЗошто Дел Пиеро е еден и единствен!?
Што ќе ти е Лавеци бе,па Вучиниќ има боље статистика од него,да не зборам за Џовинко.и така од ко се смирија малце емоциите,редно е да се мисли на иднината.Ако успеј Ањели да ги истрга РВП,Лавеци и Коларов,онаја сликата кај шо е мортус пијан одма оди на аватар кај мене.
и пошто сите клававме клипчиња од Дел Пиеро,еве едно во чест на Ањели
една споредба еве ти a и за џовинко не се лутам,ама колку ќе се вклопи во тимот прашање еШто ќе ти е Лавеци бе,па Вучиниќ има боље статистика од него,да не зборам за Џовинко.
Лавеци 9 гола,Вучиниќ исто,Џовинко 15.
Лавеци 5 асистенции,Вучиниќ 9 а Џовинко 11,па сеа види
Не кажав дека е боље Вучиниќ али кога ќе видиш дека овој е 15 а Лавеци 30 мил. а Вучиниќ има подобра статистика, добро ај тука се негде а Џовинко ги шие и двајцата плус он игра во Парма.една споредба еве ти a и за џовинко не се лутам,ама колку ќе се вклопи во тимот прашање е
И Коларов,само од напад не се живеј,на три фронта ќе играмеНе кажав дека е боље Вучиниќ али кога ќе видиш дека овој е 15 а Лавеци 30 мил. а Вучиниќ има подобра статистика, добро ај тука се негде а Џовинко ги шие и двајцата плус он игра во Парма.
Заклучок,Џовинко+РВП/Кавани или некој трет.
И Коларов не ми праи многу мерак ко само тој да е лев бек,неам појма за лев бек али може и Касерес да игра таму зашто да не,греота е да седи на клупа или Конте ќе ги ротира,еден дефанзивец,лев бек и некој од средина и тоа е.И Коларов,само од напад не се живеј,на три фронта ќе играме
jeс да не е само тој,ама ете го не бил задоволен во сити,па ваљда ќе можиме некако да напрајме,да се договоримеИ Коларов не ми праи многу мерак ко само тој да е лев бек,неам појма за лев бек али може и Касерес да игра таму зашто да не,греота е да седи на клупа или Конте ќе ги ротира,еден дефанзивец,лев бек и некој од средина и тоа е.
Армеро топ би ни дошол,или Цисоко .Ќе купи Марота лев бек сигурно.Не верувам дека Конте ќе го префрли Касерес на левата страна.Сигурно има пробано на тренинг,али чим Де Чеље добиваше предност,значи дека не се снаоѓал баш по таа страна.И Коларов не ми праи многу мерак ко само тој да е лев бек,неам појма за лев бек али може и Касерес да игра таму зашто да не,греота е да седи на клупа или Конте ќе ги ротира,еден дефанзивец,лев бек и некој од средина и тоа е.
Го продадовме на почеток на сезоната мислам во Псж , или на почеток на сезонава беше или прошлата сезона не ме фаќај за зборАбе луѓе шо се случи со еден средина играч Сисоко мислам се викаше.... црнче...?
Добар беше, ептен го поштовав како играч,кај е што направи,како изгуби првотимски статус во екипата?
Дресов е закон. Ако сака и 100 евра нека е ќе го земам. Ама сумљам дека овај ќе биди оти не прај голема визуелна разлика во однос на првиот. И едниот изгледа бело и другиот доминира бело. Треба некоја глупа боја за да се диференцираат противниците. ПРимер да играме на гости кај Удинезе кој дрес ќе го носиме?Се шушка по медиумиве низ Италија дека овој можно е и да не биде голмански,туки втор дрес.Али ништо не се знае,ќе видиме кога ќе ги презентираат.
Иначе комшикиве од Торино по се изгледа се враќаат во Серија А,така да следната сезона ќе имаме плус уште едно дерби.