Фан Клуб: Ливерпул

Кој ќе ни биде нов капитен после продавањето на Хендерсон?

• Вкупно гласачи
    100

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Се посилн и посилни се шпекулациите дека Кени го напушта клубот, некои медиуми дури изјавуваат дека тој веке се вратил во Ливерпул (градот).

И Пол Томкинск се вклучи во шпекулациите на твитер!
--- надополнето: 15 мај 2012 во 14:23 ---
Шпекулациите наведуваат дека Далглиш е тој кој што го напушта клубот!......

Член од
22 април 2009
Мислења
342
Поени од реакции
144
Што да каже човек после една ваква сезона освен да се надеваме дека наредната година засилувањата купени лани ќе дојдат до израз и ќе си заличат на себе и дека ќе си купиме нешто квалитетно ова лето.
Ако стварно си оди Кени, колку е лошо толку е и добро, жал ми е бидејќи многу сакам менаџер кој најискрено навива за клубот и се радува и тагува заедно со клубот, но имаше и некои стварно чудни одлуки и потези.
Што и да се случи YNWA

superstarpizza

Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Еден од главните на КопСорс штотуку потврди дека Даглиш е сеуште на состанок во Бостон.
Мирор исто така со потврда директна од клубот.

Останува да видиме!

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.705
Поени од реакции
11.941
И мене би ми било жал доколку си оди ама јебига тоа е. Да е до мене нека седи доколку си го смени пристапот инаку џабе ќе седи. А и тешко е за верување дека некој можи да се смени за неколку месеци.
Инаку Кени уште бил на разговори. Според Дом Кембел секако. Колку е доверлив не знам а нaводно потврдено било од клубот дека уште е таму
--- надополнето: 15 мај 2012 во 15:45 ---
Демек Кени ќе си оди а ќе дојди Мартинез? Ај мин уат д фак??? :eek:

S

Stivie G

Гостин
Е браво бе ако тоа го направат, ќе го отуштат Кени за да дојде некој си Мартинез кој го спасува Виган од испаѓање. Е тогаш Чемпионшип не ни бега :facepalm:.

Член од
29 август 2009
Мислења
327
Поени од реакции
23
Ако остане Далглиш за менаџер и следната сезона потполно сум сигурен дека ќе го постигне истиот успех како и оваа сезона а може и полош. Тој имаше некои оправдувања сезонава после порази од второлигаши дека играчите биле уморни затоа што сме се натпреварувале во куповите, а не сакам да помислам што ќе има оправдување за наредна сезона кога ќе игра клубот во Лига европа и во куповите и премиер лига. Треба човек да е слеп и да каже дека овој Ливерпул може да се натпреварува со конкурентиве за титула и да избори место во првата 4ка. Еден Њукасл кој заврши 5 место, сезонава имаше 20 бода пред Ливерпул а за Сити да не зборувам. Кога се играа утакмици на Енфилд, од што беше тивка публиката се слушаа само тренерите, а навивачите умираа од досада и пак никој не го искритикуваа јавно, а кога беше Хоџсон сите правеа графити Hodson Out....Се надевам на промена на тренер, така ќе добијам барем надеж дека нешто подобро ќе се случува другата сезона.

S

Stivie G

Гостин
Кени излегува со такви изјави за да не ни ги ругаат играчите низ медиумите, друга причина не гледам а и не верувам дека некој добар тренер ќе се нафати да го води Ливерпул во ваква ситуација. Ако дојде некој нов тоа ќе бидат од калиброт на Мартинез,О Нил и уште не ти знам кој таков.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Прочитав на една англиска фан страна дека состанокот му почнувал од 7 попладне по англиско време, што значи од 8 по наше. Не се палете одма ко млади мајмуни, сигурно ништо конкретно нема досега, а и да има до утре нема ништо да се знае :)

S

Stivie G

Гостин
Ај јас прочитав дека Кени не си поднел оставка и дека сега Џон Хенри ќе одлучува шо да прави со него.

RickyLFC9

Модератор
Член од
28 март 2012
Мислења
19.565
Поени од реакции
41.148
Ај јас прочитав дека Кени не си поднел оставка и дека сега Џон Хенри ќе одлучува шо да прави со него.
Абе Кени оставка никој нека не очекува сам да си поднесе. Тоа нема теорија да се деси. Зборот е кај газдите...

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.705
Поени од реакции
11.941
Нормално. Како ќе каже Хенри :D Ако речи да биди отказ ќе биди отказ. Ако речи нема отказ нема отказ. Кени и да сака да си оди ако Хенри речи дека не смее тогаш нема да си оди

superstarpizza

Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Официјално Кени се вратил неколку часа после состанокот.
Кларк останал да проследи натпревар на бостон ред сокс.
Најверојатно иднината на Кени ке се одлучува после во следните 48 часа, или најкасно до понеделник кога Кени почнува со одморот.

Член од
8 јуни 2007
Мислења
6.102
Поени од реакции
12.199
Хенри, ако Кени не биде дел од Ливерпул следната сезона, да знаеш дека губиш долгогодишен фан на Ливерпул (полнолетен во навивачка смисла). Сакам да кажам дека ке навивам следната сезона Ливерпул да биде толку мизерен за да се создаде синдромот од Либија и „Кај си сега Гадафи“.
После то, пак се враќам. :icon_mrgr:
Ај чао.

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.705
Поени од реакции
11.941
Хенри, ако Кени не биде дел од Ливерпул следната сезона, да знаеш дека губиш долгогодишен фан на Ливерпул (полнолетен во навивачка смисла). Сакам да кажам дека ке навивам следната сезона Ливерпул да биде толку мизерен за да се создаде синдромот од Либија и „Кај си сега Гадафи“.
После то, пак се враќам. :icon_mrgr:
Ај чао.
Сега за Кени навиваш или за Ливерпул? А шо ако дојди на пример нов менаџер па макар бил и Мартинез и освои на пример ПЛ ?

S

Stivie G

Гостин
Овој Белханда со кој не поврзуваат во кој тим игра?(гледам ја добил наградата за најдобар млад играч во Франција)

Kajgana Shop

На врв Bottom