Mutua Madrid Open 2012 (ATP & WTA Tour)

Статус
Затворена за нови мислења.

RocknRolaa

Rafa Para Siempre
Член од
21 февруари 2010
Мислења
6.869
Поени од реакции
9.740
RocknRolaa до некаде е во право, тоа е едно. Друго, ако и одговара нејзе подлогата и успеа да освои титула тука не мора веднаш да скока, јас немам ништо против подлогата колку против тоа што се впишуваат мечевите одиграни на " земја ", а оваа подлога е далеку послична со тврда подлога отколку со обична црвена земја. Си знае Серена колку успех има на црвена земја па затоа сега на вакво пребрзо чудо го освои турнирот и изјавува некои глупости. Сепак како што рече RocknRolaa, не мора да значи дека ова е точно после такви глупости слушнати од новинарите.
Не навлегувам во тоа дали е во право или не. Муабетов ми е веќе не може да им се верува на спортскиве новинари кога ќе понудат некоја ваква сензационалистичка приказна. Чисто се сомневам дека Серена се обратила со онакви погрдни зборови. Како да се тргнати во кампања новинариве, да уништат кариери со вакви написи.

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.492
Така така, сигурно го кажала како обид да се нашали, да се насмеаат на доделувањето на пехарот, а овие го преставуваат како да вреѓа и да понижува, гнаси невидени.

Атеист

Дежурен Шаман
Член од
2 февруари 2010
Мислења
7.682
Поени од реакции
4.921
А што е неточно во таа изјава на Серена? Баш се ко пи... овие двајцава. Теренот е исти за сите. Па голем цацко ако не играат.

The King of Clay

Модератор
Член од
28 јануари 2012
Мислења
5.037
Поени од реакции
3.623
А што е неточно во таа изјава на Серена? Баш се ко пи... овие двајцава. Теренот е исти за сите. Па голем цацко ако не играат.
Кој рече дека теренот не е ист за сите? Но едноставно не вреди да му се запишуваат порази на Рафа на земја кога тоа не е земја каква што треба да биде.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.992
Поени од реакции
16.432
Кој рече дека теренот не е ист за сите? Но едноставно не вреди да му се запишуваат порази на Рафа на земја кога тоа не е земја каква што треба да биде.
Eх сеа и ти го скапа лустерот.
И дајте, на големо е започнат турнирот во Рим, вие уште се замарате со Мадрид :)

Атеист

Дежурен Шаман
Член од
2 февруари 2010
Мислења
7.682
Поени од реакции
4.921
Eх сеа и ти го скапа лустерот.
И дајте, на големо е започнат турнирот во Рим, вие уште се замарате со Мадрид :)
Па коментирај на таа тема. Што коментираш тука, виде како се вика темава?
--- надополнето: 15 мај 2012 во 14:45 ---
Е добро де. Тоа нема да го смени фактот дека сега веќе првиот и третиот се плачи-пи.ки

Член од
14 март 2010
Мислења
16.992
Поени од реакции
16.432
Па коментирај на таа тема. Што коментираш тука, виде како се вика темава?
--- надополнето: 15 мај 2012 во 14:45 ---

Е добро де. Тоа нема да го смени фактот дека сега веќе првиот и третиот се плачи-пи.ки
Искоментирано ми е мене на оваа тема, и се имам изјаснето за ова. Само ме испровоцира тоа од Игор, па за тоа напишав.
А ти кај беше цела недела за да коментираш?
Било, поминало.

Атеист

Дежурен Шаман
Член од
2 февруари 2010
Мислења
7.682
Поени од реакции
4.921
Искоментирано ми е мене на оваа тема, и се имам изјаснето за ова. Само ме испровоцира тоа од Игор, па за тоа напишав.
А ти кај беше цела недела за да коментираш?
Било, поминало.
Бев зафатен со гледање тенис.:D

L

Löwe

Гостин
ХАХАХА Тоа ќе видите вгодина колкава ќе биде посетеноста на турнирот ако остане плавата земја, и ако Новак и Рафа се повлечат од турнирот. Ни 1/3 нема да биде посетеноста иста. Па да го видам тогаш Цирјак дали ќе менува или нема да менува.

С

сашенко

Гостин
ХАХАХА Тоа ќе видите вгодина колкава ќе биде посетеноста на турнирот ако остане плавата земја, и ако Новак и Рафа се повлечат од турнирот. Ни 1/3 нема да биде посетеноста иста. Па да го видам тогаш Цирјак дали ќе менува или нема да менува.
Он ке биде приморан може ради тоа, ама срамота е првите двајца пардон првиот и третиот :icon_mrgr: да прават такви работи.Немора секаде да победуваат они, како можат другите тенисери што знаат дека шансите за победа им се мали на некој турнир пак да се пријавуваат и да играат.Да им сметаше на сите, ке го тргнеа сигурно.Ама ако само они двајца се жалат, нема шанси да го тргнат.Освен ако Рафа не потегне некои врски таму по шпанија ;)

L

Löwe

Гостин
Он ке биде приморан може ради тоа, ама срамота е првите двајца пардон првиот и третиот :icon_mrgr: да прават такви работи.Немора секаде да победуваат они, како можат другите тенисери што знаат дека шансите за победа им се мали на некој турнир пак да се пријавуваат и да играат.Да им сметаше на сите, ке го тргнеа сигурно.Ама ако само они двајца се жалат, нема шанси да го тргнат.Освен ако Рафа не потегне некои врски таму по шпанија ;)
А што ако Рафа или Новак се повредат при пролизгувањето на онаа МРАЗ подлога? Кој ќе биде крив после Цацко?

С

сашенко

Гостин
А што ако Рафа или Новак се повредат при пролизгувањето на онаа МРАЗ подлога? Кој ќе биде крив после Цацко?
Од што? Од лизгањето? Нека ја промени играта за тој турнир бе.Кога игра на бетон и на трева како може да ја смени играта (без лизгање да игра) а овде да неможе.Ако сака поени и од Мадрид, нека си се потруди, нека се подготви соодветно и нека ја смени играта за тој турнир

Е да бе, ко на друга подлога да не можат да се повредат.
(y)

L

Löwe

Гостин
Е да бе, ко на друга подлога да не можат да се повредат.
Сега со сила се правиш паметен? Ако гледаше БАРЕМ еден меч од плавава земја ќе ти беше јасно дека не е можно нормално движење по онаа земја. Лизга како на мраз, сакаш ли да пролизгаш, неможиш да застаниш. Зглобот како од шала можеш да го сјебеш. Федерер не се бунеше му беше арно оти во неговата игра воопшто нема пролизгување.
--- надополнето: 15 мај 2012 во 19:57 ---
Од што? Од лизгањето? Нека ја промени играта за тој турнир бе.Кога игра на бетон и на трева како може да ја смени играта (без лизгање да игра) а овде да неможе.Ако сака поени и од Мадрид, нека си се потруди, нека се подготви соодветно и нека ја смени играта за тој турнир
Па тоа е и финтата. Ова е турнир на ЗЕМЈА, и нормално тој сака да игра на Земја. Не сака на нешто чудо што има сличности на трева.

Член од
30 мај 2009
Мислења
10.155
Поени од реакции
23.298
Сега со сила се правиш паметен? Ако гледаше БАРЕМ еден меч од плавава земја ќе ти беше јасно дека не е можно нормално движење по онаа земја. Лизга како на мраз, сакаш ли да пролизгаш, неможиш да застаниш. Зглобот како од шала можеш да го сјебеш. Федерер не се бунеше му беше арно оти во неговата игра воопшто нема пролизгување.
Не бе, не беше можно нормално да играат, останатите кизне како играа. Се е до прилагодување, е сега не секој брзо се прилагодува па ќе писка. И ете никој зглоб не сјеба.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom