Калиопи на Евровизија 2012

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.003
Поени од реакции
5.646
Kaко одминуваат деновиве, се повеќе и повеќе сум сигурен дека ова ќе ми биде првата Евровизија во последниве години која нема да ја пратам.

Bibo

Модератор
Член од
9 април 2006
Мислења
4.123
Поени од реакции
3.987
Ептен досаден изгледа настапов, на домашниот избор поубаво делуваше со пијаното на почеток, вака ептен „стерилно“ делува и не паѓа во очи...

S

Sheldon Cooper

Гостин
Прва проба е а плус е снимано со статичка камера. На евровизиjата користат многу повеќе камери и од повеќе агли jа фаќаат така да нема да изгледа досадно во никоj случаj :) Може само да поработи малку на делот каде писка оти после тоа го изгуби гласот, наjвероjатно оти од самиот почеток го даде максимумот.

M

Moon Child

Гостин
Колку сакам да извади добар пласман Калиопи да видам оние пачаврине од Бекстејџ шо трици ќе јадат тогаш. Жими се меил ќе им пишам ако извади добар пласман.

R

Rigel Kent

Гостин
Napred Kaliopi , ja imas potpolnata poddrska (y)
Posle Toshe taa e vtoriot pretstavnik na Makedonija so vlasko poteklo.
--- надополнето: 15 мај 2012 во 18:58 ---
  • Belarus
  • Bosnia & Herzegovina
  • Bulgaria
  • Croatia
  • Estonia
  • F.Y.R. Macedonia
  • Georgia
  • Lithuania
  • Malta
  • Norway
  • Portugal
  • Serbia
  • Slovakia
  • Slovenia
  • Sweden
  • The Netherlands
  • Turkey
  • Ukraine
Od ovie boldiranite treba da ocekuvame bodovi vo polufinale i konecno posle nekolku godini da vlezeme vo finale.

Член од
1 декември 2011
Мислења
2.680
Поени од реакции
3.053
Браво бе форумџии, вие ако не сте информирани, кој друг ќе е? :)

С

сашенко

Гостин
Убаво звучи на пробата :) да се надеваме на добар настап

Член од
3 март 2010
Мислења
652
Поени од реакции
414
Да се потсетиме:

ПО СВИРЕЖИТЕ НА ЕВРОСОНГ КАЛИОПИ ГИ ОТКАЖА СИТЕ НАСТАПИ ВО ЗЕМЈАТА

Македонија нема да ме види

Калиопи се повлекува од сите јавни настапи во Македонија, а јавноста за неа од сега ќе дознава само од Балканските медиуми. Поп-sвездата нема да настапи на вечерашната "Златна Бубамара на популарноста", ниту во наредниот период ќе запее на иста сцена со други македонски изведувачи. Нема да дава изјави за весници и нема да гостува во Тв емисии.

Ова е официјалниот став на "Калиопи мјузик продукција" и "Аворд продукција", која стоеше зад настапот на Калиопи на домашниот "Евросонг" во дуетската песна со Наум Петрески "Рум дум дум", која беше избрана за второпласирана минатата сабота во Универзалната сала. Уште пред настапот на Домашниот "Евросонг", Калиопи на прес конференција изјави дека ако овој пат не победи, за неа ќе биде последен пат да се натпреварува за "Евровизија".

Извор: идивиди

Е сеа поради тоа што таа изјави дека ако не победи веќе нема да се натпреварува, решија да го скокнат делот со натпреварување и да си ја пратат директно.

Со среќа нека ви е.

Народов како лесно заборава :tapp:
Племе нивно наместија леле збеснав кога слушнав на вестите дека ова Адамс ке не претставува, тогаш не му успеа не жирито да ја наместат и сега го скокнаја изборот племе нивно продаено, едни прдушковци на ѕоутубе па ми велат јас сум продаен, не знам шо таму ми изнарекоја, абе ова со смрдени јајца нека ја изрешетат со се мене тиче
--- надополнето: 19 мај 2012 во 18:24 ---
јас дислајк си ставив а вие шо ви се испрани мозоците од телевизите, радијата и магазините не само лајк можите и газот да му го лижите на ова прдушката

S

Sheldon Cooper

Гостин
Племе нивно наместија леле збеснав кога слушнав на вестите дека ова Адамс ке не претставува, тогаш не му успеа не жирито да ја наместат и сега го скокнаја изборот племе нивно продаено, едни прдушковци на ѕоутубе па ми велат јас сум продаен, не знам шо таму ми изнарекоја, абе ова со смрдени јајца нека ја изрешетат со се мене тиче
--- надополнето: 19 мај 2012 во 18:24 ---
јас дислајк си ставив а вие шо ви се испрани мозоците од телевизите, радијата и магазините не само лајк можите и газот да му го лижите на ова прдушката
браво сега си во иста група со грците што дислаjкуваат се што е македонско- аплауз за тебе!

Член од
3 март 2010
Мислења
652
Поени од реакции
414
вие многу ми придавате значење на грците затоа толку се кострат, Прај се дека не постојат бркај си ја работата не им обрнувај внимание ке му здосади

Член од
19 август 2010
Мислења
1.365
Поени од реакции
2.053
А да се сетеше некој да направи ваков спот и ваква песна ? Едноставно а моќно :cuc:

Искрено ми се гади од овие тезгарски песни со лажни емоции за разведени девојки коишто се идеални за кафана и никаде на друго место.Нели најсељачки бендови и певаљки му ги пејат песните ете за каква раја му се песните.Coldplау најверојатно не гледаат Евровизија, па сеуште не го тужеле за плагијат на песната Paradise .Србите се махери за крадење песни од Бело Дугме, па до сите останати.Немаат перде срам.

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
Хах сеа на Сител ја имаше, даваше изјава на English и кажа дека се чуствувала како Маргарет Тачер...:eek:

M

Moon Child

Гостин
Искрено ми се гади од овие тезгарски песни со лажни емоции за разведени девојки коишто се идеални за кафана и никаде на друго место.Нели најсељачки бендови и певаљки му ги пејат песните ете за каква раја му се песните.Coldplау најверојатно не гледаат Евровизија, па сеуште не го тужеле за плагијат на песната Paradise .Србите се махери за крадење песни од Бело Дугме, па до сите останати.Немаат перде срам.
Колку е клише песнава мислам дека ни самиот Желко не е свесен. И многу е досадна, стварно, не се чукам во гради, ама многу се нервирам дека кај нас го форсираат по радио станици.

Kajgana Shop

На врв Bottom