Аха, ова треба да биде сарказам? Кај го виде господ тука а?
Подобро би било да го побараш кај твоите пријателчиња со бради и куси пантолончиња.
--- надополнето: 15 мај 2012 во 01:54 ---
-Пријателе, дозволи и на темата да продолжи ќе видиш за кој работи зборувам. А и арно рековте игнорирајте ме. Нели сепак, вие ќе ги проталкате работите.
Темата не повикува ништо, туку дава почит, на некои луѓе, вклучително и луѓе со исти леви идеали, и слично антиглобалистички настроени, некои од нив и академци. кои особата ги плука со самото тоа што ја плука темата.
Но ако, навикнат сум јас на плуканици и бљувотини кои минатиот систем, на кој му се поклонува, и нивните идеолози на кои им
ВЕРУВА, ја доживеаја својата кулминација и веќе никогаш нема да се вратат. Но за жал нивните инструменти, нивната војска, се врати кај нас и одзема 5 млади животи, на најгрозен и најкукавички можен начин, многу слично на нејзиниот претходен пост.
Јас би и препорачал, да отиде доле до Атина да поживее малце со нејзините идоли и да види за што всушност се борат и на кој начин се борат. Наместо да седи тука на форум и да го криви светот за својата состојба, неправејќи ништо, осудувајќи го секој кој низ животот се потрудил и се здобил со нешто, осудувајќи го дека не заслужил.
И да, имаш право, со една исправка, темата нема да се, туку СЕ претвори во ВЦ шоља со самото тоа што вие се укључивте со намерни провокации кон истата.
Значи
Raziel еве колку само за информација, кој ги усеруваше темите за убиствата и така натака и кои методи ги користеше. По што се разликува оваа метода од таа? ФАКТОТ, дечко ФАКТОТ. Тие се надоврзуваат опстојуваат заедно. Декември 2008 година никој не спомна 2000 Хасам ракети на цивилни цели во Израел, а ја прекинаа својата „револуција“ во Атина, за да изразат подршка(ако дивеење и кршење пред Израелска Амбасада значи тоа) на своите браќа од Хамас во Газа, против узурпаторите, кои се дрзнале да се бранат од терористите. Ти звучи познато?
Нејзините идоли од југот ОВИЕ ги подржуваат:
http://video.google.com/videoplay?docid=-6041204945834291260
Ти изгледа познато ?