Фан Клуб: Челзи

H

HoT IcE

Гостин
Ако го купат Хулк, секоја чест, страшен играч, еден од најдобри крила, кој со правилен развој може да го достигне и нивото на Роналдо, феномен страшен е, но и затоа има астрономска цена. Ќе видиме што се случува, инаку ја сум прв за овој трансфер.
Во секој случај подобар избор од Хазард/Нејмар, плус има искуство во ЛШ и Европа.

Член од
5 септември 2009
Мислења
3.528
Поени од реакции
619
Ако го купат Хулк, секоја чест, страшен играч, еден од најдобри крила, кој со правилен развој може да го достигне и нивото на Роналдо, феномен страшен е, но и затоа има астрономска цена. Ќе видиме што се случува, инаку ја сум прв за овој трансфер.
Во секој случај подобар избор од Хазард/Нејмар, плус има искуство во ЛШ и Европа.
А што ако биде нов Торес ?

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.735
Поени од реакции
52.677
Почнаа шпекулациите :D
Kako pišu otocki mediji na pomolu je novi transfer Chelseaja, naime Abramovic je spreman platiti 30 miliona eura za usluge fantasticnog Ajax-ovog igrača Wan der Wiela.

Chelsea je spreman Atleticu iz Madrida ponuditi 15 miliona eura i Fernanda Torresa, u zamjenu za kolumbijskog napadača Radamela Falcaa, javlja "TeleMadrid".

Ќе се изначитаме глупости :ROFLMAO:

Член од
30 јануари 2011
Мислења
1.264
Поени од реакции
1.079
На крај ќе испадне и двете екипи со втор состав дека ќе играат :tapp:

Член од
7 септември 2011
Мислења
3.539
Поени од реакции
4.782
Уште многу глупости ќе читаме до крај :)

H

HoT IcE

Гостин
А што ако биде нов Торес ?
Ако биде, нека биде.
Моја прогноза е дека, нема теоретски шанси да биде како Торес, како прво, они двајца се два различни типа на играчи, и овој е крило, крило како што Челзи немаше од време на Робен/Џо Кол.

Член од
27 септември 2010
Мислења
1.082
Поени од реакции
870
Ako dojde hulk neka mu ja mislat city i united :).
Shala na strana hulk e neverojaten igrac i ke ni bide mnogu korisen so ogled na toa sto nemame dobri krila.Pozdrav

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.735
Поени од реакции
52.677
Единствениот проблем е тоа што играчите кои се на мета на Челзи, не се дел од некои планови на менаџерот кој го немаме, кој треба да работи и да постигнува успеси со тимот туку желби на Роман и тие околу него. :(

H

HoT IcE

Гостин
Тоа е апсолутна вистина, и дел од традицијата на Челзи по доаѓањето на Абрамович.
Затоа и Челзи има толкави проблеми со менаџери, освен Мурињо, никој друг менаџер на Челзи немал изградено своја екипа со која би палел, едноставно сите пробуваат да го искомбинираат тимот на Управата.
Но тоа е тоа, мојата љубов кон Челзи е огромна, но на моменти ми се гади од помислата дека навивам за Челзи кога ќе ја земам во обзир Управата која го раководи клубот, и колку многу не се почитува љубов спрема клуб, туку пусти амбиции и успеси се битни само.

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.735
Поени од реакции
52.677
Јас верувам дека ќе се смени тоа, но за да се смени ќе треба многу да претрпат навивачите и фановите како нас. :(
--- надополнето: 15 мај 2012 во 12:52 ---

Фацата на син му :ROFLMAO:

Kajgana Shop

На врв Bottom