Кој е Бог?

Атеист

Дежурен Шаман
Член од
2 февруари 2010
Мислења
7.682
Поени од реакции
4.921
Кажи жити се, дека се заебаваш:confused:
Не бе не се заебава сериозен е.
lele da ne e zivo sonceto be taka sto znae da odi okolu zemjata da ne ima pamet? hahaha preterano od tebe
koj ti dade tebe pamet kazi mi koj te sozdal taka vo odredeni merki, sto ne ti e glavata 1 ton? sto ne e neboto crveno od kade dobi takva boja sina?
Има ли памет водата што мрзне на 0 степени? Има ли памет цветот да цвета на пролет? Има ли памет дрвото да раѓа плодови?
--- надополнето: 14 мај 2012 во 19:31 ---
and we send down the iron http://www.youtube.com/watch?v=-q2jmbdTQes
fakti kolku sakas od svetiot Kuran koi se sovpagjaat so naukata no dzabe vi e izgubeni ste ili pak ne vi se dopagja toa sto imate omraza kon islamot
Не бе кон Исламот. Истото го велам и за Христијанството, истото и за Јудаизмот и за Хиндуизмот и за сите религии. А факти нема. Едноставно книги од човек напишани и богови од човек измислени.

Мортидо

занаетчија дете
Член од
15 февруари 2009
Мислења
1.874
Поени од реакции
1.087
and we send down the iron http://www.youtube.com/watch?v=-q2jmbdTQes
fakti kolku sakas od svetiot Kuran koi se sovpagjaat so naukata no dzabe vi e izgubeni ste ili pak ne vi se dopagja toa sto imate omraza kon islamot
Исламот ми е исто што и христијанството, јудаизмот, египетската митологија и сите митологии. Бајки + глупости + малце мудрост.

Член од
7 март 2012
Мислења
296
Поени од реакции
55
bog e Allah lugje eden den ke se soocite so vistinata no toa za zal izgleda ke bide posle vasata smrt togas e prekasno. znam deka vi e tesko da mi veruvate no so mojot zivot vi garantiram ke se soocite so vistinata. mislevte dzabe ste sozdadeni bez odredena cel ?! ne sme sozdadeni samo da ziveeme i da umreme i gotovo.
kolku loso si sudite.

Член од
7 март 2012
Мислења
296
Поени од реакции
55
Не бе не се заебава сериозен е.

Има ли памет водата што мрзне на 0 степени? Има ли памет цветот да цвета на пролет? Има ли памет дрвото да раѓа плодови?
--- надополнето: 14 мај 2012 во 19:31 ---

Не бе кон Исламот. Истото го велам и за Христијанството, истото и за Јудаизмот и за Хиндуизмот и за сите религии. А факти нема. Едноставно книги од човек напишани и богови од човек измислени.
tolku nisko pagjas covece toa e cudo nevideno. spored tebe se funkcionira taka slucajno! covece tvojot um e ogranicen.

Член од
1 февруари 2012
Мислења
3.678
Поени од реакции
4.208
Jaс верувам и сум уверен само во едниот единствениот неприкосновениот бог на мормоните.
И за разлика од вашите лажни богови кој не си го појавуваат лицето овој го појави пред мене и го сликнав,ете го.

Атеист

Дежурен Шаман
Член од
2 февруари 2010
Мислења
7.682
Поени од реакции
4.921
bog e Allah lugje eden den ke se soocite so vistinata no toa za zal izgleda ke bide posle vasata smrt togas e prekasno. znam deka vi e tesko da mi veruvate no so mojot zivot vi garantiram ke se soocite so vistinata. mislevte dzabe ste sozdadeni bez odredena cel ?! ne sme sozdadeni samo da ziveeme i da umreme i gotovo.
kolku loso si sudite.
А кој си ти да изрекуваш пресуди во името на бог? И баш поголема цел има во животот без измислени пријатели.

Стефус-Рефус

Jesus Loves Macedonia
Член од
30 август 2009
Мислења
3.452
Поени од реакции
1.210
kolku loso si sudite.
А што па тебе ти е гајле?

Атеист

Дежурен Шаман
Член од
2 февруари 2010
Мислења
7.682
Поени од реакции
4.921
tolku nisko pagjas covece toa e cudo nevideno. spored tebe se funkcionira taka slucajno! covece tvojot um e ogranicen.
Твојот ум е уште поограничен. Никаде јас не реков дека е случајно, туку точно одредено и функционално во совршена хармонија. Ти тврдиш дека е случајно.

Мортидо

занаетчија дете
Член од
15 февруари 2009
Мислења
1.874
Поени од реакции
1.087
kolku loso si sudite.
Добро дечко што си се засекирал за нас? Проучувај си го Курано таму во пештерата и ич да не те боли цеф за другите.

Член од
7 март 2012
Мислења
296
Поени од реакции
55
Е да, после смртта е прекасно за живот. :pos:
toj gospod sto ve sozdade od nisto nema li on sila da be sozdade za da ve osudi ?
da da on e mokjen duri i vrvot na prstite da vi gi pretvori kako sto bea! citati od Kuranot.
Allah na svetiot Kuran kako da sakal da ni kaze za vrvot na prstite deka ne se isti kaj nikoj.
toa sto se koristi sea za vadenje na licni karti koga stavame prst ADN mislam
eve vi fakt lugje pred 1400 god.!
pa vie terajte si po svoe

Атеист

Дежурен Шаман
Член од
2 февруари 2010
Мислења
7.682
Поени од реакции
4.921
Добива плус поени кај господ со тоа што сака да не вразуми.
А да, секако ќе да е тоа ;)
Имаше една песна од Led Zeppelin .....and she's bying a starway to heaven.....

Мортидо

занаетчија дете
Член од
15 февруари 2009
Мислења
1.874
Поени од реакции
1.087
toj gospod sto ve sozdade od nisto nema li on sila da be sozdade za da ve osudi ?
da da on e mokjen duri i vrvot na prstite da vi gi pretvori kako sto bea! citati od Kuranot.
Allah na svetiot Kuran kako da sakal da ni kaze za vrvot na prstite deka ne se isti kaj nikoj.
toa sto se koristi sea za vadenje na licni karti koga stavame prst ADN mislam
eve vi fakt lugje pred 1400 god.!
pa vie terajte si po svoe
Хахахах, не, нема сила. Мекуш е. Оти не видов ниеден кој цркнал да оживее пак. Сепак, глупостиве ти заслужуваат барем еден лајк.

Член од
7 март 2012
Мислења
296
Поени од реакции
55
Твојот ум е уште поограничен. Никаде јас не реков дека е случајно, туку точно одредено и функционално во совршена хармонија. Ти тврдиш дека е случајно.
ako funkcionira vo harmonija mora nekoj da stoi pozadi toa, inace znaeme ako ostavime na slucajnosta.
frli 10 kamenja na pat da vidis kako ke se naredat dali ke ima nekakva harmonija. bez da zemes sam da gi naredis kako sakas.
toa e isto i so planetite nemoze taka slucajno da bidat vo harmonija. bez nekoj da zeme i da gi naredi kao so treba :)
mislam ti e jasno ?
--- надополнето: 14 мај 2012 во 19:48 ---
Хахахах, не, нема сила. Мекуш е. Оти не видов ниеден кој цркнал да оживее пак. Сепак, глупостиве ти заслужуваат барем еден лајк.
mortido toa koga ke ozivee covek pak toa znaenje e samo kaj gospod. toa edna od najgolemite misterii. nie neli ne bevme nisto pa eve sme sea nikoj ne pobara da bideme vo ovaa planeta ama ete sme a pred nas miljarda god pominale bez da gi osekame nie. taka e i po vtor pat koga ke oziveeme ke pominat mn god. a ustravi nie nisto nema da osekame od oa. toa ke bide na sudniot den :)

Kajgana Shop

На врв Bottom