jamajka
mode: Calm
- Член од
- 28 април 2007
- Мислења
- 19.576
- Поени од реакции
- 27.413
Јас не се разбирам у политика.Еве јас сакам. Ама да не ми збориш за политика, може?
Јас не се разбирам у политика.Еве јас сакам. Ама да не ми збориш за политика, може?
Само ако дојде Тапетарот во кафана, доаѓам и јас.Идеме во кафана во овој состав, јас, ти, Raziel; Тапетарот Петар; Inglourious Basterd; Ставрогин, Crazy in Love; Кој ви фали тагнете го )
Во преговори сме со Inglourious Basterd, така што имај во предвид за викендов.Разиел
Еве јас сакам. Ама да не ми збориш за политика, може?
Уствари мора дневен ред, и да се одреди правило за зборење реплики и така натака, со олку јузери, пазар ќе бидне тамуИдеме во кафана во овој состав, јас, ти, Raziel; Тапетарот Петар; Inglourious Basterd; Ставрогин, Crazy in Love; Кој ви фали тагнете го )
Сега некој треба да рече, „Само ако дојде разиел, доаѓам и јас“.Само ако дојде Тапетарот во кафана, доаѓам и јас.
Ако се повлече така, никој нема да дојде.Сега некој треба да рече, „Само ако дојде разиел, доаѓам и јас“.
Да, ама така само Тапетарот ќе биде кривАко се повлече така, никој нема да дојде.
Ок, нема да зборуваме за тоа што обично го зборуваш на форумЈас не се разбирам у политика.
Нема да биде крив. Само ќе биде во Америка.Да, ама така само Тапетарот ќе биде крив
Монтиран случај, значи. Треба протест да се напраи во некоја кафана.Нема да биде крив. Само ќе биде во Америка.
Ова е веќе фракција.Ја би ве упознал сите, само ако не доаѓа Raziel.
A ха. Добро, да си знам за понатаму...Само ако дојде Тапетарот во кафана, доаѓам и јас.