Фан клуб: Милан

Саше?

• Вкупно гласачи
    26
  • Гласањето е завршено на .
Член од
15 февруари 2012
Мислења
794
Поени од реакции
633
Може некој целово интервју да го најде?
Gattuso: “One day I’ll try to return to Milan and we’ll see in what role. I still feel able to do something in football.”

Gattuso: “It is my definitive decision (to leave Milan), as when I open my mouth then I mean what I say.”

Gattuso: “It was right for the club to retire the jerseys of Paolo Maldini and Franco Baresi, but we’ll leave ours to our teammates.”

Gattuso: “Nocerino can wear my jersey, especially as he’s a Southerner like me.”

Го имаш и вториот дел одма десно ќе го најдеш.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.915
Поени од реакции
41.878
Дечки Спорт М продавниците на Адидас во Скопје го имаат ли донесено новиот дрес знае ли некој?

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
Дечки Спорт М продавниците на Адидас во Скопје го имаат ли донесено новиот дрес знае ли некој?
Не сум видел да носат дресови таму...нема мислам..има некои тренерки само од Милан ,тренинг маички нишо посебно.

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.915
Поени од реакции
41.878
Не сум видел да носат дресови таму...нема мислам..има некои тренерки само од Милан ,тренинг маички нишо посебно.
Тогаш низ друга ќе барам во онаа во приземјето во гтц спроти вц Палма ли како и беше името не го запамтив мора да има а колку ќе се оригинал којзнае.

btw Ачерби со Силва избрани најдобри дефанзивци за оваа сезона. Ачерби. :eek: :icon_mrgr:

Член од
16 август 2007
Мислења
1.933
Поени од реакции
1.674
Конечно смо у прв шешир што значи у група нема да се сретнемо со Барселона, Реал, Манчестер, Баерн, Арсенал, Порто, Валенсија или евентуално Челзи

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
Тогаш низ друга ќе барам во онаа во приземјето во гтц спроти вц Палма ли како и беше името не го запамтив мора да има а колку ќе се оригинал којзнае.

btw Ачерби со Силва избрани најдобри дефанзивци за оваа сезона. Ачерби. :eek: :icon_mrgr:
Епа таму има дресови ама од 2012/13 не верувам да донеле..можеш да си побараш и полуоргинал околу 2000д незнам точно колку беше ,има од Милан.. Јас преку нет си порачав чекам да излезе 2013 и да го порачам и тој :)

Иначе се шпекулира дека Ибра рекол ќе си иде...хмм

Член од
1 јуни 2011
Мислења
25.915
Поени од реакции
41.878
Во Сити ќе иде а, значи одма замена Тевез+Коларов и нека иде слободно. Aма за жал тоа се е шпекулации. ;)
Берло изгледа вчера од местенката собрал пари за тансфери. :icon_mrgr: :icon_lol:

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Голем к*р ако си замини носот. Како шо кажа @l1en, за Тевез + Коларов одма го менвам. Многу едноставна е причината. Разликата меѓу Тевез и носот е то шо Тевез е борбен и заинтересиран, а не како овај да си го прчи цела утакмица и да се прај главен во тимот.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.709
Поени од реакции
49.047
Истово сакав да го искоментирам.. Тоа до некаде се препознава и кога некои отпадоци какви што беа Боатенг и Мунтари ќе дојдат во Милан и ќе се повампират, добиваат голема подршка од навивачите и после умираат за клубот. Има нешто во Милан дефинитивно. Има таму во соблекувалната, надвор од теренот, во луѓето околу. Сите се однесуваат како семејство, дури и такви изјави даваат. Само мене ми е страв од една работа. Што ако таа атмофера ја правеа Гатузо,Неста,Пипо,Сидорф со својот карактер, класа, ненакурченост и како играчи и како луѓе. Страв ми е таа атмосфера да не се изгуби и да си замине заедно со овие со кои се збогувавме денеска. Затоа ова лето е страшно важно. Пресудно за задржување и на компетитивноста на екипата со играчки кадар, ама и подновување со нова класа добри луѓе пред се во тимот. Страв ми е ако Ибра и Боатенг станат воџи таму во соблекувална да не се наруши хармонијата и инстинктот на семејство. Секоја им чест како играчи, ама како карактери ги знаеме, не? :) Значи ова лето е пресудно за подновување и на играчкиот и на оној човечкиот, хуман капитал и класа во тимот.
.
Силва и Амброзини се доволно авторитетни да ја продолжат оваа традиција, не се секирај ич

Многу едноставна е причината. Разликата меѓу Тевез и носот е то шо Тевез е борбен иг заинтересиран, а не како овај да си го прчи цела утакмица и да се прај главен во тимот.

26 гола даде сезонава, дали си ти дрогиран човеку.

Немојте одма ко оние јадницине од Јуве и Интер да бидете со муабетиве. Титула лани донесе, годинава убедливо најдоминантен играч во Сериа А и солидна сезона во Лига на Шампиони имаше, не знам што повеќе сакате од него да направи.

Ако си оди, нека оди, и јас нема да го плачам, ама да дрекаме ко огорчени тинејџерки што ги извисил дечко е срамота.

Член од
17 декември 2008
Мислења
4.232
Поени од реакции
3.868
Може носот е идиот и ајван ама каков таков е лидер на тимот,ќе ни биде голем удар ако изгубиме 6 вакви играчи и знаејќи дека управава наша ќе ни донеси играчи како Траоре кој и самите Нанси незнаеа дека имаат таков играч... Се знае каква треба да биде замена на една легенда на клуб Силва - Малдини ..

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Какви легенди од играчи имате. Бидете среќни што сте дел од тимов, сега ги гледав клиповите со Крудели, Галијани со Пипо, Гатузо, Неста, Сидорф и Ван Бомел. Јаки емоции, мора да се одаде почит на ваква легендарна постава на Милан :cuc:

Член од
14 октомври 2007
Мислења
2.674
Поени од реакции
2.731
Силва и Амброзини се доволно авторитетни да ја продолжат оваа традиција, не се секирај ич
Можда заради истава причина јас и би му го продолжил договорот на Сидорф уште една година. Мислам дека тоа нема да значи дека ќе има голема минутажа (знаејќи го Алегри и неговиот авторитетен однос кон Пирло, Роналдињо и Сидорф последно време - што мене ми се свиѓа), ама барем ќе биде тука,во околина и нема да им дозволи на бахативе да се просераваат по соблекувални и слично. Годинава нека се искали уште малце Силва во водач со двајцава сенатори до него, па од догодина би бил права ствар.

Пази..Во тим ги имаме: Ибра,Боатенг,Касано,Робињо(ноќната птица),Мунтари.. :) Некако не ми се озбилни за таква работа. Затоа, чисто заради колку-толку поголема дисциплина би го зачувал Сидорф уште една сезона. Само на тој начин може превентивно да се делува или евентуално со авторитетен тренер. Алегри е на многу добар пат да биде таков со оглед на неговиот однос и за тоа го подржувам.

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Не зборувајте глупости да даделе вој да даделе тој за Ибра не гледате ли колку е важен за нашава игра се оди преку него ако си отиде нема да најдеме таков шпиц бар ова лето сигурно..ги гради по 2-3 повлекува на него неколку играчи само шо немаше други кој да го искористат тоа кога го немаше Боатенг па и добар шпиц со него иако Касано се враќа во форма и мислам дека со него би биле одличен тандем па и со Пато ако е фит..само средината да се среди да имаме добри креативци и замена за МВБ како последен играч во средината.

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.419
Galliani: "Seedorf still hasn’t decided what he will do, so I haven't forgotten about him. He said that it wasn't his last match."

Kajgana Shop

На врв Bottom