многу апликанти, мало полакоso nedeli veke nema izvadeno novi brojcinja na stranata na bg ministerstvo
Многу повероватно да добиеш ако си торбеш, албанец-почти не е можно врз база на етничка припадност.Може некој да ми даде дефинитивен и јасен одговор:
Дали може ние Албанците од Македонија да добиеме бугарски пасош?
Некој кажуваат да се промени презимето, некој кажува дека треба фирма во БГ, некој дека треба како Турчин да се декларираш итн.
Гледајќи го бројот на страни за ова тема, се надевам дека ќе добијам компетентен одговор.
жив резил.. не ми е јасно како можат се да си погазат за бугарски пасош да земат...Ова треба да се убие срамота http://www.youtube.com/watch?v=EJ2cr3KTAXM&feature=related
Барам доброволно да ме егзекутирате на сред плоштад
Смело ги навредуваш изроди, па види 200 човека беха само во репортажата таму, иди им го кажи директно, значи сите де имат српски, хрватски, албански, словенски и турски пасоши су ангели, ама 50 000 со бугарски се изроди? Ха-ха, да не излезе и твоја роднина измегу изродите скоро време, пазижив резил.. не ми е јасно како можат се да си погазат за бугарски пасош да земат...
У турско се сакателе да не ги потурчат со сила, а во слободно за европска плата си се побугарчуваат. Изроди.
Ако има мој роднина истото ќе му го кажам и сум го кажала на познати.Смело ги навредуваш изроди, па види 200 човека беха само во репортажата таму, иди им го кажи директно, значи сите де имат српски, хрватски, албански, словенски и турски пасоши су ангели, ама 50 000 со бугарски се изроди? Ха-ха, да не излезе и твоја роднина измегу изродите скоро време, пази
Па сите дека са вработени негде се продават за пари? Алоооууу, тиа там' дават пари за да добиат пасоши, или мислиш дека бугарската влада е наплатила 50 000 и уште 50 000 кои су аплицирали? Поздрави и се пак внимаваи со навредите, what goes around comes around големо село сме овде, се знаем добре...Ако има мој роднина истото ќе му го кажам и сум го кажала на познати.
А ти да не се секираш за мене и за моите роднини.
Иди таму на тоа изродите врши им услуги за пасоши и не ми попувај тука на мене дали смело навредувам некого или не. И нема навреда тука. Општо е познато што е човек што се продава за пари.
жив резил.. не ми е јасно како можат се да си погазат за бугарски пасош да земат...
У турско се сакателе да не ги потурчат со сила, а во слободно за европска плата си се побугарчуваат. Изроди.
Продадени Души
Дали сте видели колко луге одат на курсови ком бугарската амбасада по бугарски jaзик за да влезат во универзитет например ? Пример от миналата недела .
Е, не е да са на курс по срспки, албански или хрватски, може и турски или енглески. Злобата ке ти докара болест друже, види само им лицата на лугето. те зборуват вистината, а не твоето лажно, компутерско лупанье...Продадени Души
Абе никогаш во мојот живот нема да извадам бугарски пасош ако треба за леб ке трпам што ке заработам тоа и ке јадам ама бугарски пасош не вадамЕ, не е да са на курс по срспки, албански или хрватски, може и турски или енглески. Злобата ке ти докара болест друже, види само им лицата на лугето. те зборуват вистината, а не твоето лажно, компутерско лупанье...