Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.069
Поени од реакции
45.888
Дестро е нашата шанса за у Неапол, ако евентуално дојде у Интер наредна година и него би му одговарало сеа да им скинат бодови на Наполи али Удинезе - Катанија според она што го видов по кладилнициве е редена за икс така да пиши пропало.
Интер сами се сјебаа и тоа е тоа, и со тренерите и периодов кога глупо губеа бодови со Каљари, Фиорентина и Парма, крелиња.

DonRistovski

Peace Disturber
Член од
1 септември 2009
Мислења
3.558
Поени од реакции
4.492
Дестро си газе и си газе и си газе и си газе и си газе :D
--- надополнето: 13 мај 2012 во 21:07 ---
Ама и Ди Натале не е лош :pos:

Io Sono Interista

The original, one and only IoSono.
Член од
21 декември 2007
Мислења
28.624
Поени од реакции
59.475
Утакмицава многу пријателска...

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.624
Поени од реакции
59.475
На крај на кој му треба ќе си даде, а изгледа нема да им треба ни на едните ни на другите

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.624
Поени од реакции
59.475
Се присетуваат како било пред десет години на истиот стадион после утакмицата,исто така последно коло :place:
Многу педерски беше од нивна страна. :)

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.069
Поени од реакции
45.888
На крај на кој му треба ќе си даде, а изгледа нема да им треба ни на едните ни на другите
Ја како што знам 4ти и 5ти одат во ЛЕ така да тешко дека Интер денес ќе напнат да победат, а и да водат, до второ кога ќе видат дека Удинезе има резултат за ЛШ намерно ќе примат гол, едноставно не им одговара да се тинтраат во Лига Европа, или 3ти нека завршат, или 6ти.

п.с. Гуарин многу ме харесва, ме потсеќа малку на Чаби Алонсо, одлична адиција ќе е за екипава. (y)

Io Sono Interista

Член од
21 декември 2007
Мислења
28.624
Поени од реакции
59.475
Со 6-то не се иде во ЛЕ? :vozbud:
Јас џабе навивав за 7-мо?

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.324
Поени од реакции
15.576
Ја како што знам 4ти и 5ти одат во ЛЕ така да тешко дека Интер денес ќе напнат да победат, а и да водат, до второ кога ќе видат дека Удинезе има резултат за ЛШ намерно ќе примат гол, едноставно не им одговара да се тинтраат во Лига Европа, или 3ти нека завршат, или 6ти.

п.с. Гуарин многу ме харесва, ме потсеќа малку на Чаби Алонсо, одлична адиција ќе е за екипава. (y)
Наполи има обезбедено место во ЛЕ со тоа што игра во финалето од Купот. Така да до 6то се во ЛЕ, ние сме сигурни :)
--- надополнето: 13 мај 2012 во 21:20 ---
Со 6-то не се иде во ЛЕ? :vozbud:
Јас џабе навивав за 7-мо?
Се иде :)

DonRistovski

Peace Disturber
Член од
1 септември 2009
Мислења
3.558
Поени од реакции
4.492
АНДРЕА ДОСЕНААААА
p.s. да му ебам главата :D

R

Rigel Kent

Гостин
И со 6 место се иде во ЛЕ бидејќи Наполи има обезбедено учество преку купот.
If both Coppa Italia finalists finish among the top five teams in Serie A, the 6th classified team in Serie A is awarded the UEFA Europa League spot

Kajgana Shop

На врв Bottom