#SpreadTheTruth, секој ден, 21 часот

Член од
29 март 2012
Мислења
1.370
Поени од реакции
1.235
Имаше еден пост тука од еден член ќе го најдам ми изгледа како интересна приказна да се направи со паролите од протестите. "I am muslim and i am not terrorist",имаше многу акции од претходно МВР најдено еден куп оружје кај комшииве + муслимани, само ќе треба на англиски да се преведат. Има сигурно едно 4/5 акции со еден куп оружје нелегално и видиш ко за чудо сите беа муслимани. чисто како иронија ќе им направеме една компарација.
--- надополнето: 13 мај 2012 во 02:03 ---
Важи јас ќе напишам твитој, само добро ќе биде да отвориме една тема за тоа, и да пишиме твитој во неа! Полесно ќе биде за сите + внатре ќе ставиме и линк од блогот, видеото и сликите ( јас денес се дупнав од барање наназад 54325 страни за тоа видеото)...
--- надополнето: 13 мај 2012 во 02:02 ---

хахаха правата на козите и магарињата :pos:

Кое видео го бараше?

Член од
17 јули 2010
Мислења
1.422
Поени од реакции
2.203
Имаше еден пост тука од еден член ќе го најдам ми изгледа како интересна приказна да се направи со паролите од протестите. "I am muslim and i am not terrorist",имаше многу акции од претходно МВР најдено еден куп оружје кај комшииве + муслимани, само ќе треба на англиски да се преведат. Има сигурно едно 4/5 акции со еден куп оружје нелегално и видиш ко за чудо сите беа муслимани. чисто како иронија ќе им направеме една компарација.
--- надополнето: 13 мај 2012 во 02:03 ---

Кое видео го бараше?
http://youtu.be/owtN-bvgl_0
Го најдов ама отидов дури на моите стари твиитови за да го најдам!! Па супер ти е идеава, ти знаеш да правиш видеа, јас уште не сум испробала тоа да го правам....не дај боже да пробам, не ќе станам од компјутер :pos:
Подобро да си останам на пишење твитови :pos:

Член од
29 март 2012
Мислења
1.370
Поени од реакции
1.235
http://youtu.be/owtN-bvgl_0
Го најдов ама отидов дури на моите стари твиитови за да го најдам!! Па супер ти е идеава, ти знаеш да правиш видеа, јас уште не сум испробала тоа да го правам....не дај боже да пробам, не ќе станам од компјутер :pos:
Подобро да си останам на пишење твитови :pos:

:) Само пиши Radical islam in Skopje ili Macedonia на јутјуб ќе ти го даде одма :)

Инаку можам да ви кажам едно полесно програмче за правење видеа, многу полесно се работи со него одошто во Sony.Кој е заинтересиран нека пише у ПП.:)

Член од
14 април 2012
Мислења
365
Поени од реакции
112
Зошто мислите зошто Америка ја распадна Југославија! .....
И ајде да не бидиме мн офф топик, ќе не банираат :pos: Пинк Фројд :))) имаме муабет јас и ти :)))
Ајде кажи.

Македонец

мразам патетика во натпис
Член од
12 февруари 2007
Мислења
3.928
Поени од реакции
3.814
Ја мислам дека народот не треба да се буни нит против албанците,ни против некој друг.....туку против новинарите.

И тоа јасно и гласно со транспаренти да знае народот кој медиуми не е*ат у здрав мозок.....т.е за медиумите кои одвај чекаат државава да ни ја претстават како некоја Пакистанска вукојебина....или во превод ....протест против сите оние новинари и медиуми што секој МАКЕДОНСКИ подвиг го сметаат за испрдок,и нарачка од Владата.

Значи дојдовме до дереџе кога треба на челото да носиме натпис "опозиција",за да можеме да се чуствуваме Македонци,и да се радуваме на МАКЕДОНСКОТО,а притоа да не ни залепат етикета,дека во владиониот штаб ни го испрале мозокот!!!

Еве иде Олимпијада....таму ќе бидат нашите херои кошаркари.....па кажете ми дома коа ќе ги следам натпреварите,смеам да се радувам,или на "mute" да ми биде телевизорот,а јас со салотејп на устата....за да не навредам нечии чувства во својата ТАТКОВИНА ?????

Член од
14 април 2012
Мислења
365
Поени од реакции
112
Еве иде Олимпијада....таму ќе бидат нашите херои кошаркари.....
Ова ти е некоја инсајдер информација. Кажи, пари ќе напрајме. за да не бидам офтопик дел од парите ќе дадеме за организирање протести против радикалниот ислам.

Член од
29 март 2012
Мислења
1.370
Поени од реакции
1.235
Будизмот во ред е ако се наметне како државно уредување?
Чисто ме интересира дали си против религијата како државно уредување.

Да, против религиско уредување од било каков вид и несметам дека религијата може да те направи подобар човек, туку воспитувањето. Цивилизираниот ум неможе да го прифати ова што го гледам на видеово. Тоа е чисто варварство, никаква релиѓија, никаков господ, чисто варварство е ова.

jamajka

mode: Calm
Член од
28 април 2007
Мислења
19.577
Поени од реакции
27.422
А колку цивили беа убиени во Србија од раката на “цивилизацијата“?
Викаш идеализирам :)
А што е твојата осуда?
За некој терористи за некој борци за човекови права. За некој смртни непријатели, а за некој неопходни пријатели. Све е релативно.

S

Shaman

Гостин
Исламистичка милитантна група Фронт ал-Нусра (Al-Nusra Front) ја презеде одговорноста за двата бомбашки напада што изминатава седмица се случија во сирискиот главен град Дамаск, во кои загинаа луѓе најмалку 55 луѓе.

Во нападите квалификувани од целата светска јавност како терористички акти, коишто биле насочени кон два објекта на сириските разузнавачки служби но во утринскиот сообраќаен шпиц, загинаа најмалку 55 луѓе, претежно цивили и ученици, а повеќе од 370 беа повредени.
--------------------------------------------

Е за ова ми се гади од нив ама не знаете колку ми се гади.
Кур ги боли дали има жени и деца.
Не само ние, туку и цела европа, ќе треба да си го подеси менталниот склоп и колективната свест. Се додека ја вртиме главата на друга страна, ние сме следните. Суровата реалност е дека, вакво нешто кај нас е само прашање на време. Од оние што протестираа, од нив има расад за вакви работи. А најлошо е што, против човек бомба е најтешко, скоро невозможно да се бориш. Никој не те прашува сакам-нејќам, тотално е неважно кој ќе биде на власт. Ова нема врска со политика. Едноставно ќе ни биде наметнато да размислуваме како Израелците. Ако сфатиме - ОК, ако не, тогаш се ни е џабе и нема плачење и обвинување кога ќе ја изгубиме државата.

Член од
7 мај 2012
Мислења
87
Поени од реакции
114
http://video.google.com/videoplay?docid=-6041204945834291260

Уште едно постигнување на кратките панталончиња.....:facepalm: Да фатиш да му скршиш нозе прво.Незнам како би го мачел но би смислил да го имам во раце.

Кога ќе помислам дека вакви ни се шетаат по државата кожа ми се ежи,а богами и на протестот беа најгласни....
гледајќи го видеото ме притисна невидлива тегоба, го доживеат котелот на пеколот. Се уште ми стои пред очи грозоморната глетка и беспомошниот крик на тие човечки суштества што умираат под сатанистичката рака на монструмите!!!! Сторителите на ова страшно дело не се луѓе, немаат ништо човечко во себе... во нив лута и беснее и дивее некоја пеколна, адска сила која со јазикот на психијатријата се нарекува психопатија, тешка болест!!!!!! Дотолку повеќе, што во позадина тече некоја верска „песна“ покажува и докажува каква сатанистичка вера е тоа што ги нагонува да прават вакви злостроства!!!!!! Јас не познавам религија, вера и Бог кој ова го проповедаат за човекот!!!! Но по плодовите ќе ги познаете кои се и какви се!!!! Секоја творба и создание е олицетворение на слобода за лична определба... тоа е ненарушлива догма за човекот и неговата суштина!!!! А оние што веруваат во Господ треба да ја чекаат неговата пресуда за секој, а не тие да го земаат Божјиот суд во свои раце!!!! Кривоверци и идолопоклоници!!!!! Јас не зборувам повеќе на оваа тема, а можеби и на никоја друга!!!! Зашто длабоко ме трогна, повреди и натажи ова што го видов во видеото... Нашите драги (од срце го кажувам ова ДРАГИ) сожители што излегуваа да протестираат во одбрана на обвинетите за вакво убиство - се срам и трагедија за самите себе!!! Имав сосема поинакво мислење за нив... Но колку се побројни на тоа протестите, толку повеќе само се намалува добриот став за нив!!!! Инаку имам прекрасни колеги и пријатели од муслиманска вероисповед кои не би ги менувала за ништо на светот. Жал ми е што заради некои ОНИ се етикетирани како нискоумни и лоши!!!!!
--- надополнето: 13 мај 2012 во 11:41 ---
П.С. Секое насилство во име на религијата е пред се навреда за самата религија.

Член од
4 мај 2012
Мислења
183
Поени од реакции
90
Оставете го човекот да си ја тера својата вера. Има право да верува во она што го сака. Индивидуална слобода, дури и да е во заблуда.

Ама сосема друга приказна е ако сака насила да ја натури својата вера на другите. Или пак да се организира на политички начин за да постигне религиозни цели. Се додека верата не ги прекршува човечките права немаме право да го напаѓаме - но токму тука лежи зајакот кај вехабистите и нивната слаба точка.

Прашањето со него е дали сака да спроведе шарија во Македонија. Дали поддржува каменување жени или дали ги гледа како суштества со пониска вредност и права. Тое е строго забрането и само за тоа може да го напаѓате.

Нема дискусија со радикален исламист за верски теми! Нема толеранција за средновековни системи на правда и морал!

Член од
16 април 2010
Мислења
2.558
Поени од реакции
1.503
Со протестите Вахабистите си го остварија својот сон. Да предизвикаат омраза према Исламот и се поголем број муслимани да се приклучат кон нив. Држава која со векови имала традиција на соживот меѓу христијаните и муслиманите за неколку години ја урнаа таа традиција на соживот и направија да се шири Исламофобијата и во Македонија, како што неконтролирано се шири во цел свет. За жал.

Kajgana Shop

На врв Bottom