V1kTo.Or
Талкач
- Член од
- 16 август 2011
- Мислења
- 504
- Поени од реакции
- 304
#Spreadthetruth оставете го настрана !
Жалам за децава , ама и непостои маж што ќе организира протест да бидеме реални![Јазиче :P :P](/styles/default/xenforo/smilies/tongue.png)
Нас не интересира секоја сабота кафето да си биде на фиксно време на фикно место , а протест ќе има пак некогаш .
Родителот како не воспитува :
Сине не оди на протести , овие нас стално не местат ќе те викнат станица ни крив ни должен , затоа седи си дома тато ќе ти даде се што сакаш само слушај ме мене ти![Тапшање :tapp: :tapp:](/styles/default/xenforo/emot/tapp.gif)
Зошто не постои нешто поради кое ќе се гордеат во иднина нашите деца ?
Ние се палиме на работи кои останале од времето на Филип , Александар , Гоце Делчев . А тоа што 2001 ја сјебавме , на кале ја сјебавме , сега ја сјебавме , никој не ни размислува![Не вреди... :notworthy: :notworthy:](/styles/default/xenforo/smilies/notworthy.png)
Сакате секогаш да бегате и да се криете како 2001 ?
Жал ми е што некој се замислува дека е Македонец , гледа само за себе да му биде најубаво и к*р да не го боли за другите , жал ми е![Не вреди... :notworthy: :notworthy:](/styles/default/xenforo/smilies/notworthy.png)
Македонецот опстојувал како пиреј со милениуми и векови во се и сешто,ова што го оставиле , верувам дека на вакви „ патриоти “ како вие НЕ !!!
Анте Поповски вика :
„ Не ме уплашија векови со нож од туѓа рака
Ме плаши час од рака своја в плеќи.“
Жалам за децава , ама и непостои маж што ќе организира протест да бидеме реални
![Јазиче :P :P](/styles/default/xenforo/smilies/tongue.png)
Нас не интересира секоја сабота кафето да си биде на фиксно време на фикно место , а протест ќе има пак некогаш .
Родителот како не воспитува :
Сине не оди на протести , овие нас стално не местат ќе те викнат станица ни крив ни должен , затоа седи си дома тато ќе ти даде се што сакаш само слушај ме мене ти
![Тапшање :tapp: :tapp:](/styles/default/xenforo/emot/tapp.gif)
Зошто не постои нешто поради кое ќе се гордеат во иднина нашите деца ?
Ние се палиме на работи кои останале од времето на Филип , Александар , Гоце Делчев . А тоа што 2001 ја сјебавме , на кале ја сјебавме , сега ја сјебавме , никој не ни размислува
![Не вреди... :notworthy: :notworthy:](/styles/default/xenforo/smilies/notworthy.png)
Сакате секогаш да бегате и да се криете како 2001 ?
Жал ми е што некој се замислува дека е Македонец , гледа само за себе да му биде најубаво и к*р да не го боли за другите , жал ми е
![Не вреди... :notworthy: :notworthy:](/styles/default/xenforo/smilies/notworthy.png)
Македонецот опстојувал како пиреј со милениуми и векови во се и сешто,ова што го оставиле , верувам дека на вакви „ патриоти “ како вие НЕ !!!
Анте Поповски вика :
„ Не ме уплашија векови со нож од туѓа рака
Ме плаши час од рака своја в плеќи.“