- Член од
- 17 јули 2010
- Мислења
- 1.422
- Поени од реакции
- 2.203
САДепа кој ги штити, и јас сакам да го дознаам заедничкиот непријател
САДепа кој ги штити, и јас сакам да го дознаам заедничкиот непријател
од кај па САД?
Постојат и лицемерни пријатели Јас прашав во темата за убиството, имаме и полицаец на форумов - него го прашав, ама не памтам, побарај таму негде ако не ти е мрза...од кај па САД?
нели ни е САД пријател и не призна под уставно име?
еве ти одговор за знамињата дефинитивенБи требало. Нели е ова промоција на вистината за македонскиот проблем со радикалниот ислам
Да се види дека се демонстрира со џихадистички и талибански знамиња.
Белото знаме со црна шахада било знаме на Талибаните, според википедиа.
Прашањето е дали има Талибанци во Македонија или да се прашаме дали протестиве би можеле да бидат талибански, ако веќе се виореле навистина знамиња на Талибаните?
Би сакал да го прашам и г. Волерс, дали се` уште мисли дека нема радикални исламисти во Македонија и што прави Талибанското знаме на протестите на исламските Албанци во Скопје??? Некако ги нема и американските знамиња на протестиве, декор на кој се научивме кога браќава наши демонстрираат.
Сигурно сигурноУтре ако ме нема на форумов, да знаете дека сум у затвор.
Има. Ако не гледаш тепање на телевизија, не значи дека немало. Помина времето на рекламирање на тепањето по сите вести 24/7.Ај овде ќе прашам, зашо нема на друго место, нешо не ви функционуира форумов. Знае ли некој овде зашо не се применува сила врз албанците што прптестираа, кога иста старосна група беа како комитите и исто се понашаа? нели соживот, нели исти аршини за сите, нешто смрди овде, или само мене ми се чини?
Саркастични одговори имаше предходно, некое конкретно мислење има?
Aј иди опрај се. На ,,мојот,, пастир му одговараат вашите глупирања, ама кој да размисли.
И едно да знаеш - оние против кои протестирате, не добија ништо со праведна игра, добија со манипулација.
Чекај, едвај ги чекам вестите по медиумите, како Македонците скандирале против кутрите Албанци.
Ова ме потсеќа на кражбата за време на 2001 кога патлиотите намерно дозволија војна за да плофитираат на ова укажува признавањето на Тајван по што Кина употреби вето и УНПРОФОР замина од границата и на крај кираеви не е можно 6000 терористи да се утврдат,да набават оружје да донесат муниција,полски болници,намирници...ама тоа е...мнозина од рајата е интелектуално заостаната..И наместо да научиме нешто од нив, утре ќе го направите тоа што го очекуваат - и ќе им дадете оружје.
Тајмингот е промашен. Има време за протест сега мислам дека не е моментот. Но како што напишаа и другите кој мисли да оди нека оди само без глупости (ако може )После подолго размислување решив да не одам утре на протест
Протестот нема никаква цел, првиот протест беше со цел, а мислам дека и малку го подразбудивме народот со што целта се постигна Иако нормално во медиумите не претставија како државни непријатели number one
Ништо ново од новинарската пичкарска раја.
Овие не добиваат на "маса" само заради тоа што медиумски не убиваат во секој поим. Додсека нашите пичкарски медиуми ќутат и наведнуваат глава, правејќи стории на штета на Македонците, Албанските медиуми се целосно зад својот етникум преувеличувајќи ги сите приказни во нивна корист и извртувајќи ја вистината.
Исто имаат страшно лоби во другите земји, плус играат на картата дека биле жртви на Милошевиќ.
Секако на нивна страна се и сите институции во државава, рака да се бориме сами против сите
Сега треба само да плачеме по странски медиуми и да го свртиме вниманието врз нашата земја, а кога ќе се рашири правата вистина е тогаш е веќе полесно
Тогаш удри по се што ти доаѓа на патот
Треба да се одигра паметот ова се веќе mind games...
Доволен доказ е фактот дека војната ја добивме на терен, али на маса претрпевме катастрофален пораз. Марс не тепаа, не истребија на 8-0...
Таман работа да контраме затоа што протестот не бил организиран од некајганџииКога кајганџии ќе организираат протест, некајганџии ќе речат „сега не е време“, „ако ви се протестира, протестирајте“...... Тоа е тоа деца. Многу ве има малку, дури во цела Мкд, а состојбта е никаква, за да си правите таков луксуз и мудрување .
На кој мислиш со болдот,колку за ифо сум неопределен или практично нелоботомиран. исто така се изјасниб за протестот но не си прочитала па ќе повторам-нема потреба од протести,таа ништо нема да се реши а ќе страдаат луѓе а може да дојде и до граѓанска,затоа оставете ја МВР и УБК да работ бидејќи се професионалци(со исклучок на партиските телиња) па дури и кога се случи убиството на петте лица напишав дека МВР ќе ги открие сторителите и би така.
Ова ме потсеќа на кражбата за време на 2001 кога патлиотите намерно дозволија војна за да плофитираат на ова укажува признавањето на Тајван по што Кина употреби вето и УНПРОФОР замина од границата и на крај кираеви не е можно 6000 терористи да се утврдат,да набават оружје да донесат муниција,полски болници,намирници...ама тоа е...мнозина од рајата е интелектуално заостаната..
П.С Зарем сметаш дека пастирот не згреши со амнестијата на ѕверовите,со маргинализацијата на банителите бидејќи нели они се "патриоти" ама се во скут на али клешта.
Ако судот реално го осудил тој насилникот во медицинско што го претепал ученикот,а полицијата спровела истрага за оружената пресметка што ја имал овој....................Можело да се спречи тоа што се случило тоа го кажа и професор на Факултетот за Безбедност пошто луѓето им биле познати дека војувале во Авганистан на страна на талибанците против Нато и морале будно да се следат со цел да се спречи тоа што се случи.....