Перо Антиќ со кукавичка изјава дека доаѓа од „ФИРОМ“

Статус
Затворена за нови мислења.

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Така треба форумска дружино. Седнете на компјутер и штракајте колку ве навредил перо антич шо рекол фиром додека протестантите се шетаат по улици.
You go Glen Coco!

Kadaif

M.D.
Член од
21 јануари 2008
Мислења
6.906
Поени од реакции
8.485
И Дарко Панчев беше професионален спортист и него му правеа проблеми грците при влез во Атина (со Црвена Ѕвезда порано) па пак влегол таму како Македонец по долго задржување и водење на таа битка. На крај и 2 гола за успомен им даде плус кога сакале интервју да му земат рекол како можете да земете интервју на човек кој не постои (бидејки предходно го негирале истиот). Е тоа ти е човек со достоинство, храбар човек и голем професионалец.. Антич очигледно дека не е тоа.

Не боли странец да не нарече ФИРОМ многу-многу ама својот кога ќе го направи тоа :mad:
А Панчев да не играше во Олимпијакос? Или под капата на СФРЈ се курчеше? :facepalm:

Lu5

Som la gent Blaugrana!
Член од
30 ноември 2011
Мислења
4.224
Поени од реакции
7.307
Хавуз, че го паљим са беЈзин :coffee:

Who cares, дур игра за Македонија добар е :icon_mrgr:
па според него за фиром игра, а не за Македонија. како шо беше кажано погоре: скоро и да нема клуб во европа кај шо неможи да игра, и не е оправдување „од то леб вади“

и srsly, кој кур вие знајте дека јас(ние) сум нет-патриот, и дека немам ништо напраено за Македонија, па во секој пост „шо имате вие напраено шо имате тие напраено“

V

Vollstandig

Гостин
Од една страна не ме чуди да рекол ФИРОМ а од друга страна и ништо чудно да е монтажа. Доста монтажи се направија од грци и бугари па за ова, ништо лудно веќе. Да бидам искрен не направол ништо лошо, перо не работи во конфекција туку живее од спортот, па сеа валјда немал тој баш некое право да речи “МАКЕДОНИЈА“.

L

Löwe

Гостин
Абе 99% од овие што јадат гомна за Антич, за 2 месеца ќе пишуваат

:cuc::cuc::cuc::cuc::cuc:Антич:cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc:

Исто како после лошата утакмица на Перо со Црна Гора кога сите велеа "Антич само реклами знај да снима"

Lu5

Som la gent Blaugrana!
Член од
30 ноември 2011
Мислења
4.224
Поени од реакции
7.307
Од една страна не ме чуди да рекол ФИРОМ а од друга страна и ништо чудно да е монтажа. Доста монтажи се направија од грци и бугари па за ова, ништо лудно веќе. Да бидам искрен не направол ништо лошо, перо не работи во конфекција туку живее од спортот, па сеа валјда немал тој баш некое право да речи “МАКЕДОНИЈА“.
абе не се работи за „право“ да речи Македонија.
Да речеше Македонија че ги болеше грците, нели во грчки тим прав македонец, пред цела европа без страв од никого и ништо.(и да го избркаја, во шо се сомневам, им треба за финалето, нели тоа не е проблем за еден од топ 10 центри во европа..)
рече фиром, мене ме боли, а и вас не ви верувам дека сте рамнодушни!
he made his choice!

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.046
Поени од реакции
45.754
Мене една работа ме интересира, ако пример, Шумуликовски направи ваков испад, дали истиве што сега го бранат Перо, ќе го бранат и него или работава е дека сепак постои одреден кредит па кај некого е дозволено на ваков начин да се претставува, а кај други не е ...
Просто е бе маме му еам, не му требаше ова, факат, ипак, Капитен е, еден од главни играчи на оваа репрезентација, глупо е да ти биде сеедно после ваква работа и се надевам ќе се искупи за ова на најдобар можен начин, а и уз пут, ќе се извини и ќе даде соодветно објаснување, дефакто немал нож под грло ова да го каже, на крај краева можеше да застане кај number six и да изреагира разумно шо би рекол Хорхе, ќе избалансираше некако и то је то.

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Зошто не ме чуди. Ни Пандев не негираше кога го направија бугарин. Нема патриотизам го игра добра паричка...
Енивеј Македонија му беше и бекап чојс на Перо ако го одбиеше Србија ко што го одби.

За месец дена 90% од патриотиве на форумов ќе се кажувате од Скопје или Јужна Србија на одмор во Гејлада.

_The Great_

Il Genio
Член од
18 јуни 2008
Мислења
5.955
Поени од реакции
3.318
Да да, се слагам со Син. Професионалнен спорт, направил и придонел за репрезентацијата, my ass. Според мене се ова му паѓа во вода, а од денес наркосов нема да го гледам исто, макар и да се извини.
Покажа дека клубските бои на нашиот најголем душман му се побитни од националните, ама не ме изненади, увек му биле битни парите. Ебате тикварот, а пример треба да биде на новите генерации.
Треба да се тргне од капитен, дефинитивно.

Johnny Tran

You OK, Freckles?
Член од
25 јануари 2011
Мислења
1.943
Поени од реакции
1.363
тоа е македонскиот народ. прв пат пуштил баскет, ракомет или било кој спорт и оп, спортист страшен е.
не само овој бош муабет за антич, за све е така. ќе даде некој 30 коша / 5 гола, сите после, леле најголем цар, играч, македонец до коска. наредна ќе изигра лошо, одма коментари од типот „глупак, простак, еден кош / гол неможи да дај, ја да играм појќе ќе дадам, нека оди да снима реклами итн.“
силна држава - прост народ

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.732
Поени од реакции
9.472
Не мешајте квалитети на кошаркарско ниво со лично однесување и карактеристики на поединец. Да, Антиќ има квалитет и никој не го оспорува тоа и доколку тој биде клучот да се пласираме на ОИ сите ќе се клањаме, чак и тие како мене кај кои по овој потег што го направи денес ја загуби почитта како личност, како Македонец, како идол на многу деца во оваа држава...Но ќе се клањаме за тоа што го сторил на теренот и зошто МАКЕДОНИЈА издвојувала успех, но не за тоа што е тој приватно и каков човек е, нешто што се случува кај спортисти кај кои нивните фанови им спуштаат капа. Стварно го почитував како играч и како лидер на тимот, но по ова што го направи ме разочара максимално. Има среќа што ова е Македонија, инаку да се работеше за друга земја сигурно ќе немаше за него место во тимот, камо да биде капитен...

Член од
12 декември 2010
Мислења
220
Поени од реакции
264
И Дарко Панчев беше професионален спортист и него му правеа проблеми грците при влез во Атина (со Црвена Ѕвезда порано) па пак влегол таму како Македонец по долго задржување и водење на таа битка. На крај и 2 гола за успомен им даде плус кога сакале интервју да му земат рекол како можете да земете интервју на човек кој не постои (бидејки предходно го негирале истиот). Е тоа ти е човек со достоинство, храбар човек и голем професионалец.. Антич очигледно дека не е тоа.

Не боли странец да не нарече ФИРОМ многу-многу ама својот кога ќе го направи тоа :mad:
Така се нарекуваше пола држава до пред некоја година само за да добие ебана виза за Грција а вие сега се фаќате за професионален спортист. Да те потсетам Македонија во сите меѓународни сојузи е под тоа име и секаде е така претставена. Премиерот, патриот број 1 у државава се бореше под тоа име да влеземе у НАТО. И така ред ред од обичен човек за да се бања у топло море или да шопингува у Солун па до премиер сите сме фиромци ама кога станува збор за Перо Антиќ кој во државава внесува 600.0000 евра грчки пари годишно решаваме да бидеме патриоти. Иначе Панчев тогаш беше државјанин на една друга држава која за разлика од оваа беше моќна.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.937
Поени од реакции
16.228
Не мешајте квалитети на кошаркарско ниво со лично однесување и карактеристики на поединец. Да, Антиќ има квалитет и никој не го оспорува тоа и доколку тој биде клучот да се пласираме на ОИ сите ќе се клањаме, чак и тие како мене кај кои по овој потег што го направи денес ја загуби почитта како личност, како Македонец, како идол на многу деца во оваа држава...Но ќе се клањаме за тоа што го сторил на теренот и зошто МАКЕДОНИЈА издвојувала успех, но не за тоа што е тој приватно и каков човек е, нешто што се случува кај спортисти кај кои нивните фанови им спуштаат капа. Стварно го почитував како играч и како лидер на тимот, но по ова што го направи ме разочара максимално. Има среќа што ова е Македонија, инаку да се работеше за друга земја сигурно ќе немаше за него место во тимот, камо да биде капитен...
LOL

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.732
Поени од реакции
9.472
Еве ти чист фудбалски пример...Секс-скандал изби во Англија кога Тери беше главен учесник и одма ја загуби капитенската лента и одреден период не беше повикуван во репрезентацијата...Исто и Барбарез (Босанецот) кој беше бог во репрезентацијата мрчеше нешто по ТВ па не доби ни 1 натпревар до крајот на кариерата...

Нема врска тоа што ова се фудбалски примери, зошто и кошарката е спорт и вакви прашања не се разликуваат без разлика колкава е разликата меѓу спортовите:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom