Не кажал ништо погрешно, а веруваj, албанските канали се на многу повисоко ниво од српските (Tring, DigitAlb). Да направат договор од СРД со Tring за да ги преведат каналите ќе биде супер. Наjнови филмови даваатНајинтересен беше коментарот на еден Шипац во СРД демек требало да се одземе дозволата оти и така била лоша програмата,сака да каже подобро некој албански канал да има отколку српски
А превод?Не кажал ништо погрешно, а веруваj, албанските канали се на многу повисоко ниво од српските (Tring, DigitAlb). Да направат договор од СРД со Tring за да ги преведат каналите ќе биде супер. Наjнови филмови даваат
Тоа реков погоре, доколку склучат договор за превод ќе биде супер. Тринг каналите се со албански превод и англиско аудио така да тие што разбираат англиски немаат проблеми. На макс тв даваат 8 тринг канали за смешна цена од 100 денА превод?
Јас мислам макс тв и близу не се фер, пуштаат тринг, а не пуштаат пинк.Ни со превод ни без превод не ми требаат,нека си ги чуваат за нив.Ќе се откажам и од кабловска,само да не ги гледам.
--- надополнето: 11 мај 2012 во 21:50 ---
Не, мислам дека причината е друга,членовите се такви какви што се со интелегенција 0 и они ќе не учат што е добро а што лошо хахаааа а забораваат дека во Македонија има Срби кој сакаат да имаат телевизија на мајчин јазик.
Ако некоj не треба да се жали за телевизиската понуда тоа се токму Србите. Еден куп српски канали имаме по кабловските и дигиталните проваjдери, Сител ти е 99% српски канал, што сакаш повеќе?Ни со превод ни без превод не ми требаат,нека си ги чуваат за нив.Ќе се откажам и од кабловска,само да не ги гледам.
--- надополнето: 11 мај 2012 во 21:50 ---
Не, мислам дека причината е друга,членовите се такви какви што се со интелегенција 0 и они ќе не учат што е добро а што лошо хахаааа а забораваат дека во Македонија има Срби кој сакаат да имаат телевизија на мајчин јазик.