Масакрот кај Смиљковско езеро | Осудените пуштени да се бранат од слобода

• Креатор на темата Креатор на темата Misirkov
  • Време на започнување Време на започнување
Ме интересира од поупатените ако може да ми одговорат дали полицијата ги снима и слика протестите како што се прави во цел свет?
Ги снимаа сите на собирите за Илинден на Пелинце и Мечкин Камен, по директива од штабот на Партијата.
Побитно им е да имаат увид кои од симпатизерите и членовите им се послушници, отколку кои се радикални екстремисти од било која провиниенција. Ете затоа не ни ја бидува државата.

Па луѓе, ДПА стои зад овие протести,кој друг ,нив им одговара конфликт,тие да испаднат спасители на Албанците од Македонците и ДУИ и да се вратат во фотељите,како поинаку, кога секаде изгубија гласови,а се ближат локални ако ги изгубат и локалните тоа ќе значи смрт за таа партија,затоа удираат на радикализам!Само тој е начинот да се вратат меѓу живите!

Ne ziveam, ama moite braka kazuvaat sto se slucuva celo vreme protiv albancite, sega veke i sam se uveriv sto se slucuvalo koga dojdov pred nekolku nedeli..

Твоите браќа се исклучително паметни луѓе. (y)
А и ти исто така...

2+2 = 5

Според Котевски - Не.
Као тргнало, секој Петок се уверуем се повеќе и повеќе дека македонците се граѓани од втор ред во сопствената држава ...
Али битно идентитетот знаеме како да го зачуваме, нали прпл ?

:facepalm:

А реакција од МК ќе има, мислам на контра протест ?

Борци за Човекови Права..

Многу лошо е ова се, ама што да правиме. Македнија ако ја помине оваа година мирно, треба да биде среќа...
мирно? хм.. засега сме МНОГУ возНЕмирени заради ладнокрвните убиства и проследените протести во одбрана на обвинетите за убиствата!!!! Што ќе биде? Па длабоко се надевам дека ќе се стабилизира умствената енергија на разбрануваните и суштината на срцето на разгневените. Ништо од овие настани не ми е разбирливо.... многу сум зачудена. Јас никогаш нема да ја заборавам оваа рана врз нашето македонско тело која ја направи „некој“ со беспричинското одземање на животите на децата и возрасниот човек! Таа рана е многу длабока... а можеби и смртоноста. Но и да не е смртоносна, таа, нашето македонско тело ќе го остави во болка... Се прашувам зошто го прават сето ова? Од нас добија се... Можеби тоа беше погрешно... Можеби...

Уште еден хумористичен пост за Карпатите и ќе се префрлите на подфорум Историја, зашто ќе бидете банирани од темава.

Иначе овие од Сител може да си ја пикнат политичката коректност на делови од телото кои не ги гледа дневна светлина. :facepalm:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom