Масакрот кај Смиљковско езеро | Осудените пуштени да се бранат од слобода

Член од
24 март 2010
Мислења
15.286
Поени од реакции
26.168
А и Дарданов со испран мозок од радикаливе.
Дарданот изгледа го има добиено тендерот за заштита на албанските територии. Сега е во фаза на формирање на обезбедувањето Шќипоња. Кога ќе заврши, ќе излезе во Скопје на плоштад и гордо ќе изјави
Затоа не му замерајте.

(благодарност до Hello Kitty што го воочи ова на време)

RebelMk

₪ ₪ ₪
Член од
18 октомври 2010
Мислења
1.698
Поени од реакции
1.037
Видете што е полиција, а не нашите од ЕБР... куродрвачи!

http://www.kurir.mk/svet/vesti/70313-Germanija-Salafistite-ja-napadnaa-policijata-109-uapseni-29-povredeni
Сите се молат да имаат земја како Германија со вработување подобар живот итн ... овие идат и прават ХАОС незнам што идеи имаат јас кога би бил во Германија а потекнувам од Судан не би ми дошло на памет да земам камен а сите мои 4 жени имаат топ работа и заработувачка а 20 те деца дома не ми плачат за леб :) (страшна загатка се овие луѓе)

V

viktora

Гостин
Приведените кои беа пуштени на слобода кажуваа за каква литература се работеше , како и секој што ги има , јас имам едно 30-40 верски книги , некои нити ги имам отворено , подарок ми се ... сега ако најдат некоја сомнителна реченица во тие книги , велиш ќе го јадам а.

Вечерва на Алсат-м , Јанкуловска беше прашана , зошто Куранот го прикажувате како доказ , и на крај му го подари Куранот на Јанкуловска, истиот тој кој беше запленет при претресите.

Можеби , но во Арачиново не беше најдено никакво оружје , само книги и телефони.
Патем знаеш дека речиси кај ниеден не беше најдено оружје. ( од 20 лица, дали кај 2-3 е најдено оружје).

Не се убијци ,, се додека не се докаже спротивното.

Каква штета може да се направи врз честа на личноста , се виде кога беа пуштени 13 лица на слобода , иако првиот ден беа наречени моструозни убијци , радикални исламисти , борзи против НАТО , обучени во камповите на АлКаеда ... наредниот ден пуштани на слобода.

Затоа не треба да се брза , понекогаш и вистинските убијци поминуваат неказнети , заради неспособоста да се соберат и аргументираат доказите.
Dardan-ia!
Точно е дека секој има примерок од светата книга,но проблемот е кој како ја сваќа.Ти на еден начин ја сваќаш а твоиве брадосани браќа кои дигаат ЏАМИИ во вис пуни со муслимани разлицно ја сваќаат.
Второ викаш дека и ти имаш куран исто како и сите други муслимани па се чудиш зошто и тебе не те уапсиле така?
Па дечко од една проста причина ТЕБЕ НЕ ТЕ ВОЗЕЛЕ ВО ОПЕЛОТ КАКО ОВИЕ ДРУГИВЕ ШТО СЕ У ЌОРКА!иМА СВЕДОК ШТО ГО ПОТВРДИЛ ТОА И ГИ КАЖАЛ УБИЦИТЕ.пЛУС ЕДЕН КУП ОСТАНАТИ МАТЕРИЈАЛНИ ДОКАЗИ.:mad:
НЕ БИДИ ДУДУК АКО НЕМАШ МОЗОК НЕ НЕ НЕРВИРАЈ И НАС ИДИ ИГРАЈ ФАРМА НА ФЕЈСБУК, НЕ НИ СОЛИ ПАМЕТ ТУКА!

bokser_mk

Баксуз
Член од
29 јануари 2012
Мислења
1.363
Поени од реакции
1.831
majkata be u picka da im ja ebam ja nivna sto kur sakaat
nivni deca da masakriraat taka pa da vidat kako e
zasto protestiraat za da gi oslobodat tie so masakriraat deca koi se nevini za nisto sve da im ebam ja nivno:mad::mad::mad::mad:
i kako da ne se napinjam i da ne se kurcam koa sve imaat be
do koga mislat da se spasuvaat so amnestiranje i nikad da ne odgovaraat za nivnite dela :mad:

Член од
1 март 2008
Мислења
1.396
Поени од реакции
1.050
Сите се молат да имаат земја како Германија со вработување подобар живот итн ... овие идат и прават ХАОС незнам што идеи имаат јас кога би бил во Германија а потекнувам од Судан не би ми дошло на памет да земам камен а сите мои 4 жени имаат топ работа и заработувачка а 20 те деца дома не ми плачат за леб :) (страшна загатка се овие луѓе)
Ako Frojd bese denes ziv, Albancite kje mu bea naj prioriteten proekt za psiho analiza.

Alekr

Kajgana's Heroj Ulice
Член од
28 ноември 2010
Мислења
2.728
Поени од реакции
1.913
Може да те прашам нешто се надевам ќе ми одговориш ме интересира, немам намера да те потценувам.
Зашто практикувате после молитва да излегувате на протест, а некои од вас да прават проблеми. Нели е тоа спротивно на принципите на религијата.
Затоа што немаат ни В од верници сите....радикални исламисти се најневерници, најрасипани и сите до еден треба од корен да се скинат....било Мало, Големо, старо, младо...тоа ти е како на железото рѓата - исто....

Acid

Frontman
Член од
22 јануари 2005
Мислења
35.206
Поени од реакции
34.442
Ќе носат ли пендреци денес полицајците, или ги чуваат само за македонските протести?
Пошто гледам на минатиот немаа...

Mjolnir

Духот на рамковниот договор
Член од
12 декември 2011
Мислења
1.967
Поени од реакции
1.867
Ќе носат ли пендреци денес полицајците, или ги чуваат само за македонските протести?
На радикалниот ислам МВР одговара со ортодоксно христијанство - Ако некој те удри по едниот образ, ти сврти му го другиот

Член од
1 март 2008
Мислења
1.396
Поени од реакции
1.050
На радикалниот ислам МВР одговара со ортодоксно христијанство - Ако некој те удри по едниот образ, ти сврти му го другиот
Maleeeee ti kako odgovori, ne zakopa so zemja be site nas hristijani.Mene tocno toa so obrazot od sekogas mi bese odvratno.Izgleda ne sum dovolno dobar vernik.Inace vo pravo si i za zal toa e epten tazno.
Ama toa e toa ...

Mjolnir

Духот на рамковниот договор
Член од
12 декември 2011
Мислења
1.967
Поени од реакции
1.867
Maleeeee ti kako odgovori, ne zakopa so zemja be site nas hristijani.Mene tocno toa so obrazot od sekogas mi bese odvratno.Izgleda ne sum dovolno dobar vernik.Inace vo pravo si i za zal toa e epten tazno.
Ama toa e toa ...
Па јас прочитав интересно објаснување за таа изрека од Библијата. Дека всушност тоа се однесува на шамарот како навреда, а не е симболиката физичко насилство :) ама да не одиме оф - топик.

Член од
1 март 2008
Мислења
1.396
Поени од реакции
1.050
E da, samo sto nie makedoncite ja podignavme taa izreka na novo nivo.Lesno trpime navredi, sega se chelicheme za kjutek od levata i desnata strana na nosot.
I na krajo moze da ni ostane od cela drzava samo Radovis i u nego da ni napravat 50 oblakoderi i da ne staat site makedonci u niv kako u internat.Kje pokazeme deka mozeme i toa da go istrpeme !!!!

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Штом Тачи, како лидер на опозициона партија, вели и повикува да не се излегува на протести, не знам што друго да ви кажам. Него највеќе му одговараат политички ваквите протести, но како човек знае дека не е се добри ваквите протести за стабилизацијата на државата, особено после претходните протести.
Ама не, побистро е да се излезе и некој да се дере “Смрт за христијани“ и со некои си таму “зелени и црни знамиња“ ко што би рекол Дарданиа. Бравоус.

bokser_mk

Баксуз
Член од
29 јануари 2012
Мислења
1.363
Поени од реакции
1.831
ovoj protest ne ni e prijaven vo mvr i nikoj ne stoi pozadi protestov zatoa e naj nesiguren akos e desi neso nema koj da odgovara za toa
a nie mora se legalno da praime i pak ne cinime

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
ovoj protest ne ni e prijaven vo mvr i nikoj ne stoi pozadi protestov zatoa e naj nesiguren akos e desi neso nema koj da odgovara za toa
a nie mora se legalno da praime i pak ne cinime
Од кај знаеш дали е пријавен или не?
Плус сите знаат дека ќе има протест, нема полицијата да си седи на ушите.

Член од
5 јануари 2008
Мислења
2.806
Поени од реакции
3.062
Штом Тачи, како лидер на опозициона партија, вели и повикува да не се излегува на протести, не знам што друго да ви кажам. Него највеќе му одговараат политички ваквите протести, но како човек знае дека не е се добри ваквите протести за стабилизацијата на државата, особено после претходните протести.
Ама не, побистро е да се излезе и некој да се дере “Смрт за христијани“ и со некои си таму “зелени и црни знамиња“ ко што би рекол Дарданиа. Бравоус.
тој тоа го вика но не го мисли тоа. Не сака да ја сноси одговорноста доколку денес се направат големи инциденти.

Kajgana Shop

На врв Bottom