#SpreadTheTruth, секој ден, 21 часот

• Креатор на темата Креатор на темата leandra
  • Време на започнување Време на започнување
Antonio Miloshoski @AMiloshoski
Исламизмот во Германија: салафисти, заведување, интернет пропагандата и преобратените (Der Spiegel, на германски):

Чувај боже,неможам да поверувам дека некој информира за радикалниот исламизам во Германија а ни збор за во Македонија........и тоа поранешен министер за надворешни..

Дајте некој твит од влијателен извор!?

Ај и ја да се придружам .. оправдано ме немаше , државен испит јгб :coffee:

Луѓе јас се ретвитам, има фајде од тоа, така? Неможам да смислувам на англиски, и онака не ме бидува(n)

Луѓе јас се ретвитам, има фајде од тоа, така? Неможам да смислувам на англиски, и онака не ме бидува(n)

Има фајде,што повеќе ретвитови,толку погоре на листа иде #spreadthetruth...ако грешам нека ме поправи некој :)

Не да е екстремно. :D

гледам некој го постирал .. Бог да горе :D затоа ви викам ако не иде англискио , не пишувајте :D не сум у тек овие 2 ден а, има тема со твитови на англиски ?

Antonio Miloshoski @AMiloshoski
Исламизмот во Германија: салафисти, заведување, интернет пропагандата и преобратените (Der Spiegel, на германски):

Чувај боже,неможам да поверувам дека некој информира за радикалниот исламизам во Германија а ни збор за во Македонија........и тоа поранешен министер за надворешни..

Во комшискиот двор пожар а он се сити, а него куќата до темел му изгорела. Будала, место да збори за исламистите овдека он збори у Германија. Ко демек да е потомец на Бизмарк.

Не друже,ова е група од ДПМНЕ и една од главните по Фејсбукот која ги ширеше фотографиите од ДПМНЕовскиот марш.

Знаеме, кој си и што си, постар член си, мајку му стара. Последна опомена за спамирање за партиски работи, ок?

Добро бе, пишува некој или јас не гледам:coffee:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom