Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Хахахах :)

Сериозно сега, САФ навистина сакал да го донесе Бејнс, понудил 10 милиони. Пред да ме нападнете и да ми кажете еее само десет како ме, Евертон имаат финансиски проблеми, затоа и Гибсон отиде таму за еден точак
Ако го купиме Бејнс мислам дека ќе биде полн погодок дечкото е страшен играч кој не е склон на повреди , добар е и во дефанзива и во офанзива, има страшен центар шут, одличен изведувач на слободни удари и во последните 2 сезони е најдобар лев бек во ПЛ и во топ 3 во Европа.Со Јанг (Гаитан ако дојде) ќе газат по таа лева страна. Се надевам дека ќе го земе САФ :) .

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.757
Поени од реакции
43.945
Другар навивачки банер е, нормално дека во жарот на навивањето е да се направи што поинтересен банер за да се искаже љубовта кон клубот, таман работа дека навистина е вака :)
Абре мајцата би требало да е во навивачки дух, фала богу.. Ама мора да се признае дека во Англија има и такви фаци.. Знам читав во Вест пред 3-4 години дека имало некој фан на Ливерпул кој 6 пати се женел и разведувал ради Ливерпул.. Едноставно шетал секаде со клубот, на жените им скиснало очите да неможат да му ги видат и си оделе.. :D

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Епа има такви, има и еден од нашиот клуб од 1976 што нема испуштено натпревар на тимот :) ама фамилијарно се тие лудаци, така е во Англија, пасија им е нив фудбалот, нешто ко нас што ни е ајварот.

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Ако го купиме Бејнс мислам дека ќе биде полн погодок дечкото е страшен играч кој не е склон на повреди , добар е и во дефанзива и во офанзива, има страшен центар шут, одличен изведувач на слободни удари и во последните 2 сезони е најдобар лев бек во ПЛ и во топ 3 во Европа.Со Јанг (Гаитан ако дојде) ќе газат по таа лева страна. Се надевам дека ќе го земе САФ :) .
Ќе се правам дека не сум го прочитал ова! :вонзем:

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Дека е во ПЛ најдобар лев бек да, се сложувам. Тука некаде е со Кол на исто ниво ама Бејнс за разлика од Кол е одличен изведувач од прекини. За во Европа не верувам во топ 3.

Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.319
Епа има такви, има и еден од нашиот клуб од 1976 што нема испуштено натпревар на тимот :) ама фамилијарно се тие лудаци, така е во Англија, пасија им е нив фудбалот, нешто ко нас што ни е ајварот.
Имаше пред некој месец за тој стариот,не пропушта утакмица на домашен терен дури и од најмали возрасти ги прати.. :)
Ова со ајварот :pos::pos:

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Дека е во ПЛ најдобар лев бек да, се сложувам. Тука некаде е со Кол на исто ниво ама Бејнс за разлика од Кол е одличен изведувач од прекини. За во Европа не верувам во топ 3.
И Коларов изводи слободни.. :)

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.572
Поени од реакции
4.239
Ќе се правам дека не сум го прочитал ова! :вонзем:
Во Англија со Кол се најдобри леви бекови ,а за во Европа можеби претерав за топ 3 ама во топ 5 е сигурно , за 10 милиони би бил одличен трансфер.

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
Другар навивачки банер е, нормално дека во жарот на навивањето е да се направи што поинтересен банер за да се искаже љубовта кон клубот, таман работа дека навистина е вака :)
ипак, не би сакал татко ми да излезе така со некој навивачки банер :) Ниту пак кога би имал син би сакал да излезам со таков банер колку и да е шала ;)

Член од
13 јануари 2009
Мислења
1.311
Поени од реакции
749
Овој Кинг и среќата го сакала :LOL:

Член од
10 декември 2010
Мислења
6.515
Поени од реакции
8.024
Ај барем ја освоивме Резерванта Лига :cool:

Ilumious

Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Хахахахахаа се налути стариот сите ги извади и од Еуро и од ЛОИ.

Kajgana Shop

На врв Bottom