- Член од
- 1 септември 2011
- Мислења
- 177
- Поени од реакции
- 113
Немојте ќе ви се молам, како тоа се запнавте со лоши коментари, па ова ќе биде ограда со вметнати фолклорни елементи, знаете ли вие што значи тоа?
Башка сигурно не можете да ја разберете уметноста подобро од авторот на делото, кој воедно е веќе автор на два од лавовите на мостот.
А и за парички што се секирте, ќе се најдат...па сега ќе почнат да казнуваат и за воздухот што го дишеме и ќе се присоберат парички, ќе има дури и за канелабрите и цвекенцата![Возбуда :vozbud: :vozbud:](/styles/default/xenforo/emot/vozbud.gif)
И да, ќе заборавев РЕСПЕКТ тато Коце, идејава ти е за секоја пофалба![Ми се повраќа :sick: :sick:](/styles/default/xenforo/smilies/sick.png)
АБРЕ МАКЕДОНЧЕ ГЛУПОООО, ТРПИ СИ И ЌУТИ СИ, нека те шиша кој како сака, за општо добро не за друго
![Плаче :place: :place:](/styles/default/xenforo/smilies/cry.png)
Башка сигурно не можете да ја разберете уметноста подобро од авторот на делото, кој воедно е веќе автор на два од лавовите на мостот.
А и за парички што се секирте, ќе се најдат...па сега ќе почнат да казнуваат и за воздухот што го дишеме и ќе се присоберат парички, ќе има дури и за канелабрите и цвекенцата
![Возбуда :vozbud: :vozbud:](/styles/default/xenforo/emot/vozbud.gif)
И да, ќе заборавев РЕСПЕКТ тато Коце, идејава ти е за секоја пофалба
![Ми се повраќа :sick: :sick:](/styles/default/xenforo/smilies/sick.png)
АБРЕ МАКЕДОНЧЕ ГЛУПОООО, ТРПИ СИ И ЌУТИ СИ, нека те шиша кој како сака, за општо добро не за друго