Syn
https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
- Член од
- 23 декември 2007
- Мислења
- 30.046
- Поени од реакции
- 45.759
Незнам зашто отвараш нов ник и пишуваш ист тип на постови, под дифолт ги тргаат дуплите јузери, можеше бар некако да го смениш начинот на постирање и да си тераш, ќе пројдеше, нејсе, што се тиче мене, пишувај си колку сакаш само олабави со провокации и муабети вон темиве.треба изгледа денвер да ве срамни со 40 разлика, ама не верувам дека и тогаш ке покажете малку респект за овој тим !
Што се однесува на долгиов пост, немам време цел да го прочитам детално, онака на брзина што видов, во пракса можеби Денвер изигра добро но ја зборам од она што го имаат овие 2 тима на хартија, једино што Денвер имаат каде-каде боља ротација, затоа сум и со ставот дека Ибенкс треба да биде игран пред Артест што тешко дека ќе биде случај знаејќи го Браун кој серијава ја тера со само тројца играчи од клупа ( локаут, сјебан распоред, уморот ги убива ), каде со тој памет ?
Ради ова последново и го спомнувам сјебаниот распоред, Браун на физички план максимално ги ицрпува а во плејофов како тера прашање на време е кога ќе доживеат колапс на тој план, ако се продолжи со истово темпо.
За Коби срамота е после она вчера да се критикува, само он играше, без разлика дали имал промашувања или загубени топки, он ги врати во игра, ја превзема целосната одговорност со оглед на бедната игра од останатите и нормално е на моменти да греши, поготово кога остатокот од тимот е катастрофален, кој лидер на екипа не би '' себичел '' по едно такво издание на останатите ? Имаше постигнато поени повеќе од останатата 4ка од првата 5ка, Гасол и Бајнам се во принцип клучот за Лејкерси а нив никаде ги немаше, поготово нежниот шпанец, за плејоф стандарди они вчера изиграа очајно лошо и тука Лејкерс го загуби мечот уз бедната игра во одбраната.
А Денвер убеден сум дека ќе ги поминат, дал наредна, дал во 7ми меч, за Оклахома многу многу тешко, бар според она што го видов вчера, а и во првиот натпревар во Денвер, недозволиви се вакви прикази во плејоф, а они веќе во 2 наврати ги изиграа што доволно говори за нешампионскиот карактер на тимот сезонава, бар до сега, тој е мојот став за овој тим, дај боже да сум грешка.
п.с. Друга работа, тоа што Браун не го користи факторот Бајнам против Денвер е друг муабет, стојам ја на ставот дека со него, и Гасол, се доминантни на тој дел од теренот само некој тоа очигледно не знае умешно да го искористи.