#SpreadTheTruth, секој ден, 21 часот

Член од
29 март 2012
Мислења
1.370
Поени од реакции
1.235
извинете нешто имав работа, а и на мене не ми го отвараше.
немој само да мислите дека освен оваа реченица, ќе има нешто плус во весникот. ова ти е реченица за да се продаде тиражот. исто како онаа реченицата: не требаше по децата, требаше да се удри по униформа.

Абе да може и тоа, а останатото во весникот е Груевски прднал додека се туширал и сл.:pos:

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Во ред, правно толкување. За мене возачот е соучесник. Филм дека не знаел каде ги вози не ми проаѓа.
А бе и они се свесни дека е соучесник, но го третирале како заштитен сведок затоа што знаат дека со неговото сведочење уште повеќе ќе го зацврстат случајот против овие другиве. Стара процедура... :)

Рудници и

ООЗТ Рудници и железарница - Скопје
Член од
9 декември 2009
Мислења
12.160
Поени од реакции
18.191
А и овој Хазири лажење у п.м така тоа се зема возач кој незнае кај ќе се оди нека не мачка очи.......убиец на деца!
Немој и ти сега да монтираш.Сигурно одел по цигари на езерото, барал трафика...

Член од
29 март 2012
Мислења
1.370
Поени од реакции
1.235
За да пропее мора да се испазари. Смртна казна за убијците!
Монтираниве добри ли се или им се слоши од веста?

Така е најстрога казна и да се рашири истрагата да се види уште кои и какви следбеници имаат и кои друѓи ѓи помагале, пошо тој убиецот на ф.б имаше многу такви фанатици другари.......

Убијци тргнале да извршат масакар, а возачот незнаел каде одат :facepalm: Мижи Митре толумби паѓаат.....

Член од
25 септември 2011
Мислења
6.448
Поени од реакции
18.283
Давајте друг извор на вест. Тоа Фокус јас не го перцепирам како професинално новинарство.

Член од
24 март 2010
Мислења
15.271
Поени од реакции
26.141
А бе и они се свесни дека е соучесник, но го третирале како заштитен сведок затоа што знаат дека со неговото сведочење уште повеќе ќе го зацврстат случајот против овие другиве. Стара процедура... :)
Јасно ми е тоа. Јас повеќе за моралната страна говорам.

S

Shaman

Гостин
Знам дека можеби е несоодветно директно да те прашам за вакво нешто, можеш по ПП да ми одговориш доколку е проблем јавноста. Колку што си ти запознаен, дали изјавава на Хазири е вистинита?
И се да знам во детали, додека трае истрага или судење на се коментира ништо. А верувај не знам. Се занимавам со друга проблематика. А јас лично, не му верувам ниту на еден весник и ниту на еден ТВ канал. Кај нас сите лажат од прв до последен и од А до Ш. Јас таков заклучок сум донел по 12 години работа.

А и секој што ќе ти рече дека знае нешто лаже. А тие што знаат, а што пуштаат муабети на страна јас ги презирам од дното на душата.

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
Јасно ми е тоа. Јас повеќе за моралната страна говорам.
Со оглед на тоа во каква позиција е МВР со муабетите за “монтирање“, верувам дека се подготвени да го искористат секој можен џокер за да ги затнат устите на оние кои тврдат дека обвинетите се само мирни луѓе, од кој едниот чак што више дури е ШЕТАН човек, ја прошетал цела Европа, замисли си.

Моралната страна е таа што ние како посматрачи можеме да ја коментираме, но директно инволвираните мора малку макијавелистички да пристапат, затоа што немаат друг збор. Верувам дека се пази секој доказ да не е компромитиран, за да не може да се искористи против нив.

O

Orion.

Гостин
Хазири, кој сам барал да биде обвинет, а не заштитен сведок, потврдил дека ги возел убијците пред и по убиството, но рекол дека не знаел дека ќе убиваат, се додека не ги ставиле фантомките и не го извадиле оружјето, објавува дневниот весник „Фокус“.

Ако навистина го кажал ова, веќе нема сомневање кои се убијците

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.959
признал дека му ги врзале очите и така ги возел до местото на злосторот :facepalm:
Ми доаѓа еден чуден нагон за смеење, ама па ич не е за смеење работава....

Kajgana Shop

На врв Bottom