RocknRolaa
Rafa Para Siempre
- Член од
- 21 февруари 2010
- Мислења
- 6.869
- Поени од реакции
- 9.740
I'm On Fire Вечерва сами ми идат твитовиве
со вакво размислување нема далеку да ви оди протестот.Za da znaat deka ako ne gi fatat oni se sledni.
а на исламистичкиот протест немаше специјалци?извини, али полицијата си заслужува многу повеќе.
Гарант во сабота ќе има специјалци, а во петок со празни раце, уште транспаренти да им даат со арапски букви да не идат празни... Е сеа не се баш тие џандарчиња криви пошо имаат команда, ама јеби га во прв ред си се...
незнам зашто ама мислам дека у петок ке има многу повеќе обезбедување... незнам зашто ме тера така да мислам :\извини, али полицијата си заслужува многу повеќе.
Гарант во сабота ќе има специјалци, а во петок со празни раце, уште транспаренти да им даат со арапски букви да не идат празни... Е сеа не се баш тие џандарчиња криви пошо имаат команда, ама јеби га во прв ред си се...
Имаш од Тапетарот некаде назадДајте листа со повеќе твитови, кои ќе ги објавуваме, исто како вчера.
те утепав ретвитање. Секој втор твит од тебе е.I'm On Fire Вечерва сами ми идат твитовиве
не бев на протестот. А на тв не видов специјалци, само пајташи.со вакво размислување нема далеку да ви оди протестот.
--- надополнето: 9 мај 2012 во 22:14 ---
а на исламистичкиот протест немаше специјалци?
Civa alatka se be...Ех, да знаеше колку ти е "раштиман" нишанот, ни носот не би си го лоцирал бре дете.
Тие не се противникот, туку негова алатка!
Момци внимавајте #DeutschlandIgor Kostoski @Igor_Kostoski
We do not create terrorism by fighting the terrorists. We invite terrorism by ignoring them.#spreadthetruth#Deutchland
ова е топ. само уште на германски да се преведе.