Фан Клуб: Челзи

H

HoT IcE

Гостин
Момци, нека ни е честита титула!
Финалето немав прилика да го гледам, бев на екскурзија, но изгледав хајлајц, и што да кажам, секоја чест за нашите играчи и Ди Матео кој го освои првиот и сосема заслужен трофеј, искрено се надевам и на втор кој подеданкво заслужен ќе биде.
Немам друг коментар, освен тоа дека Роби е крал и мора да добие договор, човеков го води Челзи со срце ко никој друг што не го правил, тоа се познава и по играта и по психата и односот на играчите, секоја чест!:cuc:

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
Денес и младите ќе го освојат ФА купот. Го играат реваншот против Блекбурн. На првата тепаа 4-0. :)

H

HoT IcE

Гостин
Дајте клипчиња од прославата на трофејот од ФА, и сите клипчиња во кои Ди Матео и компанија се радуваат.

Член од
10 јули 2009
Мислења
1.543
Поени од реакции
197
sto e problemot so Luiz procitav deka moze i da go propusti finaleto ! neka kaze nekoj nesto poveke

H

HoT IcE

Гостин
Ниту Кехил ниту Луиз не се сигурни за настап, се надевам на нивно побрзо опоравување, сепак ако ги нема нив, не знам кој би играл во одбрана.

Член од
30 јануари 2011
Мислења
1.264
Поени од реакции
1.079
Ниту Кехил ниту Луиз не се сигурни за настап, се надевам на нивно побрзо опоравување, сепак ако ги нема нив, не знам кој би играл во одбрана.
Тери со скршени ребра играше, за нив најмал проблем (y)

Донев

★★
Член од
9 мај 2008
Мислења
35.758
Поени од реакции
52.727
Двајцата трчаа, скокаа, се радуваа на трофејот. Луиз дури и на пласманот во финале во ЛШ. Јас мислам дека ќе бидат спремни. Минатата недела Ди Матео рече дека ќе почнат да тренираат неделава, а сега вика дека не е сигурно ништо. Ќе видиме. Плус Луиз кога се повреди рекоа две недели, а еве скоро четири пројдоа.

H

HoT IcE

Гостин
За Кехил баш памтам дека изјави, дека неговиот фитнес не е битен, ако требало ќе играл и со скроз истегнати лигаменти, само за да му помогне на Челзи..:icon_lol:

dragonsky

Hate leads to suffering
Член од
25 декември 2010
Мислења
43.412
Поени од реакции
85.364
Двајцата трчаа, скокаа, се радуваа на трофејот. Луиз дури и на пласманот во финале во ЛШ. Јас мислам дека ќе бидат спремни. Минатата недела Ди Матео рече дека ќе почнат да тренираат неделава, а сега вика дека не е сигурно ништо. Ќе видиме. Плус Луиз кога се повреди рекоа две недели, а еве скоро четири пројдоа.
Mind games.

Amyntas

LVL
Член од
5 ноември 2007
Мислења
366
Поени од реакции
85
И дали тоа ќе го гледаме Фереира во финалето :)))

• Ми се допаѓа
Reactions: D_T

Kajgana Shop

На врв Bottom