- Член од
- 3 ноември 2008
- Мислења
- 2.816
- Поени од реакции
- 1.088
СДСМ ја нападна полицијата бранејќи ги осомничените за „Монструм“
http://www.sitel.com.mk/dnevnik/makedonija/sdsm-ja-napadna-policijata-branejki-gi-osomnichenite-za-„monstrum“
апсење мора да има...сакал ти или неќел....требаше ние да протестираме кога ги уапсија осомничените за измама (змиско око) или оние од фаланга? осомничени се батка...мора да се апсат...инаку кидавела Косово...(како што и направија) прљав им бил г`зот и џом да ги нема...што не кидна некој друг?Да се најдат сторителите,ама незначи апсење на 40 и кусур албанци и претставувајќи ги како радикални исламисти!Тоа е и те како погрешно!!!
Е ова е спин.И ај сеа верувајте во србендава...каде прочита дека СДСМ ги брани осомничените за Монструм?СДСМ ја нападна полицијата бранејќи ги осомничените за „Монструм“
http://www.sitel.com.mk/dnevnik/makedonija/sdsm-ja-napadna-policijata-branejki-gi-osomnichenite-za-„monstrum“
Можда...Ама одмазда за убиство во самоодбрана?!Или за монтирано убиство во самоодбрана?!Планот на типците бил провокација на Јаким, ама ги изненади реакцијата.Кој радикални исламисти кој терористи кој бакрачи? Тоа што се случи е одмазда за убиените 2ца Албанци во Гостивар.Не е да сте до толку човек да ви црта со фломастер...
Шо е битно кои се и какви се?Најбитно е дека се УБИЈЦИ и потребна е казна.И потоа ќе дојди Гордана и некој цреп како битушанецот и ќе ви кажуваат стрижена и бричена муабети дека се радикални исламисти и слични глупости...уште малку ќе ве убедуваат дека убијците се телетабиси.
комплетно медиумите во МК се спинерски..види 1 страна назадЕ ова е спин.И ај сеа верувајте во србендава...каде прочита дека СДСМ ги брани осомничените за Монструм?
Јас незнам дали тоа било монтирано или самоодбрана само знаам дека тоа ни под разно не биле никакви исламисти ни пак радикални туку албанци поради двојното убиство во Гостивар.А далеку од тоа дека јас ги поддржувам сторителите како што некое лигле сака да прикажи.Можда...Ама одмазда за убиство во самоодбрана?!Или за монтирано убиство во самоодбрана?!Планот на типците бил провокација на Јаким, ама ги изненади реакцијата.
Пак ќе повторам како во претходниот пост, не е битно кои се и какви се - УБИЈЦИ СЕ и потребна е казна!Јас незнам дали тоа било монтирано или самоодбрана само знаам дека тоа ни под разно не биле никакви исламисти ни пак радикални туку албанци поради двојното убиство во Гостивар.А далеку од тоа дека јас ги поддржувам сторителите како што некое лигле сака да прикажи.
и после од Сител биле спинери...ма дајПак ќе повторам како во претходниот пост, не е битно кои се и какви се - УБИЈЦИ СЕ и потребна е казна!
Не мешај непотребни работи.
ти батка имаш проблемПродолжете и понатаму да верувате дека се радикални исламисти и да не ве чуди од утре кога од Сител ќе викаат дека биле телетабиси.
Да? А мајмунине што излегоа да протестираат со црни знамиња, што беа? Профилот на смрдушот Агим на фб го имаш разгледано? Телетабиси или радикални исламисти беа? Те молам, жити се, плесни си шлаканица и разбуди се од сонот во кој си заспал. На кого треба да верувам? На сдсм? Не бе братко, им верував лобирав и гласав за нив, 100 пати се покајав затоа што го направив тоа. Те молам немој да ми кажуваш на кој и како да верувам, доволни ми се моите очи да видат, немора никој да ми ја каже вистинатаПродолжете и понатаму да верувате дека се радикални исламисти и да не ве чуди од утре кога од Сител ќе викаат дека биле телетабиси.
Баниран од тема за континуирано меѓупартиско препукување. Дај олабави не со партиски гомца на темава, те молиме.ДПМНЕ ДПМНЕ ДПМНЕ ДПМНЕ ДПМНЕ ДПМНЕ ДПМНЕ ДПМНЕ ДПМНЕ ДПМНЕ ДПМНЕ ДПМНЕ ДПМНЕ ДПМНЕ ДПМНЕ ДПМНЕ ДПМНЕ ДПМНЕ ДПМНЕ ДПМНЕ ДПМНЕ ДПМНЕ ДПМНЕ ДПМНЕ ДПМНЕ ДПМНЕ ДПМНЕ
А не не не, он бил у бункер, ова у подрум, ништа не видел.А за арсеналов што е пронајден незнаете да кажете нешто !?!?!?! или "културноста" е побитна ...