Масакрот кај Смиљковско езеро | Осудените пуштени да се бранат од слобода

H

HITCH

Гостин
Знаете ли што значи паролата против радикалниот Исламизам?Тоа значи дека ние сме против оние со исламска вероисповест а онај цреп од министер Јанкуловска ги подгрева меѓуетничките тензии токму со таа изјава за радикален исламизам во Македонија кој никогаш го немало.
Кај си бе? Те снема од Кајгана доста време. Се гледа дека од штаб те пратиле. Прво си чул, ама не си дочул. Радикален Ислам е исто што и вахабизам, кој како си милува да си каже, и радикалните исламисти се борат за владеење на светот по секоја цена, значи само нивното верско убедување. Овие радикални муслимани се процентуално во многу мал број, но поради нивната агресивност се поистакнати од другите. За глупоста која ја одлепи дека во Македонија немаво радикални исламисти ќе те упатам на изјава од ИВЗ, клик овде.

Член од
25 април 2010
Мислења
91
Поени од реакции
107
528887_10150875943307138_926311751_n.jpg
Ќе оди некој на протестов?Се знае кој го организира?

Член од
13 декември 2011
Мислења
504
Поени од реакции
816
Kakvi protesti!
Jas pa mislam deka bash sega ne se potrebni protesti.
Radikalcive realno nemaat vistinska prichina, pa neka protestiraat... neka pravat neredi... neka gi vidi ubavo svetot.
Povekje od protest, derenje i ponekoj unishten kontinjer, nema da dobijat.

Член од
6 февруари 2009
Мислења
496
Поени од реакции
462
Albancite gi izmanipuliraa da izlezat na protest. Tie greotickie so dzihadski znaminja ne znaat ni da citaat arapski a se prcat u prvi redovi!
Ne dozvoluvajte i nas da ne manipuliraat za nekoj da si ja ostvari celta!
Kakov protest kakvi bakraci! Da pokazeme deka imame malku poise pamet i mozeme sami da razmisluvame!!! Oni neka protestiraat, neka se brukaat pred svetot a postapkata neka si tece!
"KUCINJATA LAAT KARVANOT SI VRVI".

Член од
6 мај 2012
Мислења
35
Поени од реакции
52
Тие протести ако се остварат тоа ке биде полагање на испит за владата на Груевски и Јанкуловска.

Член од
4 јули 2011
Мислења
52
Поени од реакции
50
еве како се палат меѓуетнички тензии..
ј`зк да им се парите што ги печалат на ваков начин...
јас би гласал да се забранат етникумите - 1 држава - 1 народ, 1 јазик..
религиите да си стојат настрана! така ќе биде мирно..

(ОБНОВЕНО) На Фејсбук се организираат антиалбански протести пред Влада

На социјалната мрежа Фејсбук е формирана група „Протест пред Влада“ во која се повикуваат граѓаните в сабота да се појават пред Владата во 16 часот.
Групата за еден ден собра околу 1000 виртуелни поддржувачи, но нема наведено кој е организатор и кои се барањата од протестот. Сепак, од коментарите на Фејсбук-страницата, кои се исклучително антиалбански, се претпоставува дека овој протест е контра протестите на Албанците најавени за петок после главната молитва во повеќе градови во земјава.
Во коментарите каде поддржувачите апелираат присутните да се воздржат од инциденти, сепак се постираат навредливи анти-исламистички и анти-албански пораки. Поддршка дава и националистичко движење наречено „Македонски обединети сили - Прилеп“ кое на официјалниот профил повикува на војна.

Член од
13 декември 2011
Мислења
504
Поени од реакции
816
Прво не сум ти ни Кастрен ни Сечен туку читај ник на форум и држи се до темата.
Од друга страна каде ти виде дека јас не ги поддржувам акциите против ваквите сторители?Јас би да ги стрелаат но кога ќе ги најдат вистинските сторители а не да апсат 40 и кусур албанци а потоа да дојдат до заклучок дека баш 3ца од убијците се во бегство!
Dobrooo... G. Kastreno Drvce

A ti onaka ZNAESH 100% deka ne se ova storitelite, taka?
Ako e taka togash odi vo MVR i daj im gi site informacii koi gi poseduvash, a ne pali lugje bez vrska po forumi.
Dotogash tvoeto mislenje kje bide apsolutno nerelevantno.

SuicideMessiah

Советник
Член од
7 јули 2008
Мислења
5.564
Поени од реакции
286
И потоа ќе дојди Гордана и некој цреп како битушанецот и ќе ви кажуваат стрижена и бричена муабети дека се радикални исламисти и слични глупости...уште малку ќе ве убедуваат дека убијците се телетабиси.

H

HITCH

Гостин
Здрава логика ХИЧ.И тоа е мој став кој ти и останати од дпБне немора да ми го спинувате по 6 пати дека јас помагам околу организирање на убиство.Која мизерија сте...
Здравата логика која тебе ти ја кажале у штаб мене ми е многу нездрава, бидејќи 5 МЛАДИ МАКЕДОНЦИ кои беа егзекутирани на многу свиреп начин имаат семејства, а ова кое го кажуваш ти нив треба да им се пренесе преку докази.

Keep walking Суициден.

Член од
4 јули 2011
Мислења
52
Поени од реакции
50
И потоа ќе дојди Гордана и некој цреп како битушанецот и ќе ви кажуваат стрижена и бричена муабети дека се радикални исламисти и слични глупости...уште малку ќе ве убедуваат дека убијците се телетабиси.
не те читам наназад, ама претпоставувам дека си албански македонец...

ај батка едно прашање за тебе, те молам да ми одговориш...

што ќе правеше ТИ и твоите пријатели ако убиените деца беа албански македонци а убијците (осомничените) македонци?

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
18.869
Поени од реакции
23.265
јас кажав тоа што имав да кажам пред мноогу постови порано.
чудни игри се играат,замрсени. а дали ке одиграат како што треба тоа ке кажи времето. во вакви работи никогаш не можеш да бидеш сигурен дека работата нема да излези од контрола.
по мое мислење ова нити е наивно, нити не пресметано. секој збор секоја изјава е добро осмислена и има своја тежина, не е онака напамет лупната. претпоставувам и секоја реакција од јавноста е очекувана или барем предвидена.
ама како што реков по мое, а дали е стварно така тоа најверојатно никогаш барем ние обичните смртници нема да научиме. само играме по музиката, а кој свири ??

SuicideMessiah

Советник
Член од
7 јули 2008
Мислења
5.564
Поени од реакции
286
Dotogash tvoeto mislenje kje bide apsolutno nerelevantno.
Е баш ме заболе за тоа дали го сметаш моето мислење за релевантно или не,јас имам право на свој став а ти можеш да се шпрдачиш на форумот колку сакаш.

П.С. Профилот на Македонски Обединети Сили е профил на Фреда Николоска,стара ороспија од ДПМНЕ во Прилеп која работи во Мермерниот Комбинат како чистачка на плочки,клозети и пушки.

SuicideMessiah

Советник
Член од
7 јули 2008
Мислења
5.564
Поени од реакции
286
што ќе правеше ТИ и твоите пријатели ако убиените деца беа албански македонци а убијците (осомничените) македонци?
Да се најдат сторителите,ама незначи апсење на 40 и кусур албанци и претставувајќи ги како радикални исламисти!Тоа е и те како погрешно!!!

Член од
13 декември 2011
Мислења
504
Поени од реакции
816
Да се најдат сторителите,ама незначи апсење на 40 и кусур албанци и претставувајќи ги како радикални исламисти!Тоа е и те како погрешно!!!
A chekaj... tebe ti prechi shto uapsija Albanci? Ili ti prechi shto se pretpostavuva deka se radikalni islamisti?
Ili i dvete?

Kajgana Shop

На врв Bottom