- Член од
- 24 март 2010
- Мислења
- 15.271
- Поени од реакции
- 26.141
Тука е Тапатарот, само денес го нема. Цело време е еден од поактивните.Абе, каде е Тапетарот Петар?
Тука е Тапатарот, само денес го нема. Цело време е еден од поактивните.Абе, каде е Тапетарот Петар?
Да ги снема како влијателните ? хахахахаПишете сите по една порака да го тргнат или ќе доживеат спамирање како што досега не виделе.
Јас и понатаму ќе зборам за лошата економија во земјата, ќе зборам се дотогаш додека не се смени нешто. Сега правам пауза со акцијава, плус и бугарчињата ги запоставив ќе ми се налутат.
Никогаш не мислев дека ќе го напишам ова, но морам бидејќи го нема човекот да ти реплицира и почувствував празнина после твојот пост:
ЦИТРО МИ НЕДОСТИГАШ НА ФОРУМОВ!
Многу се плашите за ништо!
Вие не го организирате протестот како прв факт, а како второ, секој има право да протестира доколку тоа е во согласност соо Уставот и законите на РМ и како трето, секој носи индивидуална одговорност доколку нешто злоупотребува или прави.
Не знам што мислите вие, но јас мислам дека би било добро ако може да се преведе текстот и на албански да не може да се злоупотреби и да се навлече во насока дека се антиалбански протестите. Некако се изостави албанскиот, можеби нема да се сложите, но нели целта на целава акција е да покажеме дека сме исклучиво против радикализмот и не сакаме меѓуетничка тензија?http://www.mak-tifo.mk/spreadthetruth/
Ова е новиот сајт тука ќе бидат поставувани скоро сите работи.
Сите информации и слично што мислите дека треба да бидат објавени пратете ми ги по пп.
Ајде сите по еден кљик.Пријавете го коментарот! Стиснете на x и потоа mark as spam. Ќе ви се појават опции и стиснете дека е злоупотреба.
Немај гајлерокенрола - извор на инфото за протестот
Spread the truth (Against radical Islamism in Macedonia) Не ширете дезинформации! Ние не се поврзуваме со никаков протест, нити сме иницијатори на истиот. Тргнете го коментарот да не доживеете спам, каков што не сте доживеале досега.Пред 2 секунди · Ми се допаѓаПишете сите по една порака да го тргнат или ќе доживеат спамирање како што досега не виделе.
јас им пратив порака.Пишете на копуцине на фб дека немаме намера да протестираме.
Ама буквално ме сфати срцSpread the truth (Against radical Islamism in Macedonia) Не ширете дезинформации! Ние не се поврзуваме со никаков протест, нити сме иницијатори на истиот. Тргнете го коментарот да не доживеете спам, каков што не сте доживеале досега.Пред 2 секунди · Ми се допаѓа
како може некој самоволно да си стави слика и да дезинформира... напишав и јас коментар.. ајде колку повеќе коментари има - побрзо ќе ја избришат сликатакоментирав и јас дека се оградваме од протест.