- Член од
- 7 мај 2012
- Мислења
- 87
- Поени од реакции
- 114
Благодарам
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дај стварно ги запостави. Греота се.Јас и понатаму ќе зборам за лошата економија во земјата, ќе зборам се дотогаш додека не се смени нешто. Сега правам пауза со акцијава, плус и бугарчињата ги запоставив ќе ми се налутат.
Никогаш не мислев дека ќе го напишам ова, но морам бидејќи го нема човекот да ти реплицира и почувствував празнина после твојот пост:
ЦИТРО МИ НЕДОСТИГАШ НА ФОРУМОВ!
Јас и понатаму ќе зборам за лошата економија во земјата, ќе зборам се дотогаш додека не се смени нешто. Сега правам пауза со акцијава, плус и бугарчињата ги запоставив ќе ми се налутат.
Никогаш не мислев дека ќе го напишам ова, но морам бидејќи го нема човекот да ти реплицира и почувствував празнина после твојот пост:
ЦИТРО МИ НЕДОСТИГАШ НА ФОРУМОВ!
Инаку имаме нов епитет од "почитуваниот новинар" Борјан, трутови.
Borjan Jovanovski @BorjanJovanovsk
kaj da ideme dur se trutovite na tl?
иам одговор, ама безобразен е, не смеам да пишам![]()
Јас место тебе за да не се стегаш:
Борјан иди кај на мајкати пичката и одмори уште 9 месеци.
Цитро собира идеи за нови акции. Леандра излезе боља на тема патриотизам, нема да си го прости тоа.Кај е Цитро, контактирате ли со него?![]()
Цитро собира идеи за нови акции. Леандра излезе боља на тема патриотизам, нема да си го прости тоа.![]()