- Член од
- 7 мај 2012
- Мислења
- 87
- Поени од реакции
- 114
Благодарам
Благодарам
Дај стварно ги запостави. Греота се.Јас и понатаму ќе зборам за лошата економија во земјата, ќе зборам се дотогаш додека не се смени нешто. Сега правам пауза со акцијава, плус и бугарчињата ги запоставив ќе ми се налутат.
Никогаш не мислев дека ќе го напишам ова, но морам бидејќи го нема човекот да ти реплицира и почувствував празнина после твојот пост:
ЦИТРО МИ НЕДОСТИГАШ НА ФОРУМОВ!
Без разлика дали си исполитизарана или не си, дали си за ВМРО или СДСМ или пак за никој, морам да ти честитам за акцијава за ширење на вистината за македонските случувањаЈас и понатаму ќе зборам за лошата економија во земјата, ќе зборам се дотогаш додека не се смени нешто. Сега правам пауза со акцијава, плус и бугарчињата ги запоставив ќе ми се налутат.
Никогаш не мислев дека ќе го напишам ова, но морам бидејќи го нема човекот да ти реплицира и почувствував празнина после твојот пост:
ЦИТРО МИ НЕДОСТИГАШ НА ФОРУМОВ!
иам одговор, ама безобразен е, не смеам да пишамИнаку имаме нов епитет од "почитуваниот новинар" Борјан, трутови.
Borjan Jovanovski @BorjanJovanovsk
kaj da ideme dur se trutovite na tl?
У Менада.Инаку имаме нов епитет од "почитуваниот новинар" Борјан, трутови.
Јас место тебе за да не се стегаш:иам одговор, ама безобразен е, не смеам да пишам
Зашо 9 месеци ? нека се обесе со папочната врвка коа е веќе тамуЈас место тебе за да не се стегаш:
Борјан иди кај на мајкати пичката и одмори уште 9 месеци.
Цитро собира идеи за нови акции. Леандра излезе боља на тема патриотизам, нема да си го прости тоа.Кај е Цитро, контактирате ли со него?
Кај жена му, групно.Инаку имаме нов епитет од "почитуваниот новинар" Борјан, трутови.
Стварно ако го знаете човекот кажете му да се вратиЦитро собира идеи за нови акции. Леандра излезе боља на тема патриотизам, нема да си го прости тоа.
Инаку имаме нов епитет од "почитуваниот новинар" Борјан, трутови.