Масакрот кај Смиљковско езеро | Осудените пуштени да се бранат од слобода

Член од
6 март 2007
Мислења
2.301
Поени од реакции
1.580
Mislish ako Makedonecot izleze da protestira ili ne,ke smeni neshto toa od bezbednosna gledna tocka? Dokolku sevo ova e del od nekoe pogolemo scenario de,...a najverojatno e.
Мислам дека ако и ние настапиме на тој протест со доволно радикални пароли, а си ги имаме така у архива бајаги, поготово навивачкиве групи, сигурно ке се вжешти повеке ситуацијата, бидејки сум уште посигурен дека нема да ја олади.
За да се смири ситуацијата мора една од двете страни да размислува со ладна глава, а оној кој размислува со ладна глава, секогаш победува. Сега за сега знаеме кој размислува со вжештена глава, проблемот е ние дали ке ја вжештиме, значи ние сме на потег.
Остајте ги професионалците да си ја вршат работата.
Народот не е организиран. Кога се тепа народ против народ сите губат, пошто од сите страни има многу жртви. Ние немаме никакви информации во врска со случајов, исто така и албанците, значи не знаеме како тактички правилно да настапиме. Не е паметно да се собереме пред влада и на 3, 4 да викнеме ура и правец накај чаир. Доа не му доликува ни на најдивото племе на светот. Мора стратегија да се направи, а воените стратегии ги знаат безбедносните институции, и затоа повикувам на смиреност од страна на народот, а што попрофесионален ангажман од страна на безбедносните сили.

PIRATIC

diplomiran klozetar
Член од
26 јануари 2012
Мислења
7.854
Поени од реакции
6.495
Мора да имаат некое далечно крвно сродство со овој:

пс. знам дека е фотошоп, ама смешна фаца нек си ебе мајката...:pos:
ХОЈјјјјјјјјјјјјјј КууууууКуууууууу ! :vozbud:

fr0zen

Kirigaya Kazuto
Член од
26 септември 2011
Мислења
1.348
Поени од реакции
503
денеска на Дреамворд сервер на кантер страјк , еден албанец со некаков ник skupi , нешто такво , никој не га дирна никој ништо не му занемери , почна да вреѓа смрт за македонци :facepalm: , и ние по обичај му вратисмо и вика видимо се у петак ( не ни знаев до сега што ќе има ) протест , така да не мислам дека ќе биде "мирен" протест.

Г

ГОЦ-К.О

Гостин
денеска на Дреамворд сервер на кантер страјк , еден албанец со некаков ник skupi , нешто такво , никој не га дирна никој ништо не му занемери , почна да вреѓа смрт за македонци :facepalm: , и ние по обичај му вратисмо и вика видимо се у петак ( не ни знаев до сега што ќе има ) протест , така да не мислам дека ќе биде "мирен" протест.
Мора да останеме смирени..Трпение спасение...
А кога ќе биде пресудата,е тогаш мамицата у пичка ќе им се наебеме!

Член од
6 март 2007
Мислења
2.301
Поени од реакции
1.580
Мора да останеме смирени..Трпение спасение...
А кога ќе биде пресудата,е тогаш мамицата у пичка ќе им се наебеме!
Да да, целта е да не им се суди, ако се докаже дека се терористи тогаш, ке се докаже дека во Македонија има терористички организации и ке почне да се формираат посебни тимови кои ке разоткриваат личности,ке се запленува оружје,криминални канали, ке се зголеми активноста на војската и специјалните единици, што значи во државата ке има поголема безбедност, а нели тоа не му одговара на некој, Македонија да биде побезбедна и постабилна држава.

Член од
17 април 2012
Мислења
19
Поени од реакции
17
Дармон друже,добра е бе...Кажа што мислиш,видовме дека живееш во паралелен универзум,не напињај веќе преминуваш во тролање

Член од
13 јули 2009
Мислења
902
Поени од реакции
123
Да да, целта е да не им се суди, ако се докаже дека се терористи тогаш, ке се докаже дека во Македонија има терористички организации и ке почне да се формираат посебни тимови кои ке разоткриваат личности,ке се запленува оружје,криминални канали, ке се зголеми активноста на војската и специјалните единици, што значи во државата ке има поголема безбедност, а нели тоа не му одговара на некој, Македонија да биде побезбедна и постабилна држава.
Dobro , mi se dopagaat tvoite stavovi kako Makedonec sto si - so ladna Glava , samo treba da priznaes deka se malku sto mislat kako ti , naprimer toj kurtonot pogore :icon_mrgr:
Ako ima takvi teroristicki organizacii neka gi cistaat nikoj nema da ima protiv , samo vam ( na povekemina)vie celta kako da gi krivime-ponizuvame Albancite na bilo kakov nacin , vo toa stoi problemot i ne e od ovoj slucaj tuku od porano , a nie da se somnevame imame mnogu pricini za ubistvata , deka sme go jadele taa corba nekolku pati , i ova sega mi e cudno i e za cudenje : http://www.osskopje1.mk/Novosti.aspx?novost=143
Do zavcera bese pusten ,a nikoj ne znaese kade e ?
Do vcera bese "zastiten" svedok " znaci nie mozeme da pomislime : deka ne igral po planovite na MVR , zatoa od :
Deneska e Terorist ?

fr0zen

Kirigaya Kazuto
Член од
26 септември 2011
Мислења
1.348
Поени од реакции
503
Dobro , mi se dopagaat tvoite stavovi kako Makedonec sto si - so ladna Glava , samo treba da priznaes deka se malku sto mislat kako ti , naprimer toj kurtonot pogore :icon_mrgr:
Ako ima takvi teroristicki organizacii neka gi cistaat nikoj nema da ima protiv , samo vam ( na povekemina)vie celta kako da gi krivime-ponizuvame Albancite na bilo kakov nacin , vo toa stoi problemot i ne e od ovoj slucaj tuku od porano , a nie da se somnevame imame mnogu pricini za ubistvata , deka sme go jadele taa corba nekolku pati , i ova sega mi e cudno i e za cudenje : http://www.osskopje1.mk/Novosti.aspx?novost=143
Do vcera bese "zastiten" svedok " znaci nie mozeme da pomislime : deka ne igral po planovite na MVR , zatoa od :
Deneska e Terorist ?
Ние не ве понижуваме , вие сами се понижувате (y)
Вие се однесувате како да сте некое СВЕТО\И , а не сте ни до тоа , и дај престани со тие "приказни" не сме од ичера ....

Член од
13 јули 2009
Мислења
902
Поени од реакции
123
Ние не ве понижуваме , вие сами се понижувате (y)
Вие се однесувате како да сте некое СВЕТО\И , а не сте ни до тоа , и дај престани со тие "приказни" не сме од ичера ....
LATAS
MILENKO
JADI BUREK
da li svesen kolku ne ponizea so godini ?
Najdimi samo edna drzava kade e dozvoleno toa , duri i vo najkomunistickite drzavi ?

fr0zen

Kirigaya Kazuto
Член од
26 септември 2011
Мислења
1.348
Поени од реакции
503
LATAS
MILENKO
JADI BUREK
Najdimi samo edna drzava kade e dozvoleno toa , duri i vo najkomunistickite drzavi ?
Па секако дека ќе ве понижат , кога од ваши глупости\срања им е преку глава .... за комунистички држави незнам , односно млад сум , незнам како су баш стојале работи ...

naumdb

Кајгана Менаџер!!!
Член од
5 јуни 2007
Мислења
9.005
Поени од реакции
5.652
LATAS
MILENKO
JADI BUREK
:pos:
Не биди патетичен, новинарите ве понижувале... :pos:

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.729
Поени од реакции
49.235
LATAS
MILENKO
JADI BUREK

oффф кутро тоа... извини во име на целиот македонски народ што нашите водачи те навредиле, немавме поима дека толку сте се потресле.

После ова, свесни сме дека , секој масакар и собир за попречување на правда е малку да надополни за болката што ви ја нанеле Латас, Јанко и Миленко. Продолжете, во право сте, eве гледам дека имате морална потпора со ова.

Член од
17 април 2012
Мислења
19
Поени од реакции
17
Deneska e Terorist ?
Абе знаеме дека ти се допаѓаат неговите ставови,такви сакате вие,на глава да им се посерете а они да ќутат..Убавини..
Инаку грешка си,има многу такви како него,само секој ден се помалку и помалку се,преминуваат во "куртоните"- ај погоди зошто?

Член од
13 јули 2009
Мислења
902
Поени од реакции
123
Абе знаеме дека ти се допаѓаат неговите ставови,такви сакате вие,на глава да им се посерете а они да ќутат..Убавини..
Инаку грешка си,има многу такви како него,само секој ден се помалку и помалку се,преминуваат во "куртоните"- ај погоди зошто?
Mi se dopagaat za diskusija vo forumov negovite idee , inaku on ne zboruva na moja korist tuku vasa .
A toa sto ima se pomalku kako on deneska , mene bas i ne me .......

Kajgana Shop

На врв Bottom